חזרתי מההופעה!!!

שונית 7

New member
חזרתי מההופעה!!!

אוקי לא מסוגלת לתאר הרבה כרגע! אני בהלם!!! אני רק יכולה להגיד שאת התופעה הזאת שקוראים לה ג'קו אי אפשר לעצור!!! חוץ מזה בניגוד למה שסיפרתם ברחובות הקהל ממש לא נשאר אדיש ואפשר לאמר שנרשמה היסטריה בקהל :צעירים ומבוגרים כאחד .אולי אחר כך אתאושש ואפרט עוד.אלף סליחות שלא נחשפתי .סובלת מביישנות יתר. אבל תעזבו אותי הוא פשוט מעולה!!!!!!!

rifkin1

New member
היי שוניתוש!!!!

יוווווווווו איך אני שמחה בשבילך...אבל אני רוצה פרטים!

שונית 7

New member
ריפוש

את חיבת לראות אותו! לא משנה איך ועם מי בשבילך!!!לא מסוגלת לתאר כרגע אני ממש בהלם עמוק! מה שכן כיוון שישבתי רחוק ראיתי איך מגיבים אליו שרים את כל המילים קמים ,רצים לבמה.ישבה על ידי מורה עם הילדים שלה וסיפרה לי שהבנות שלה מתות על ג'קו והיא בעצמה שרה ומחאה כפיים בהתלהבות.

rifkin1

New member
מתוקה, אני שמחה בשבילך ושמחה לשמוע

אני כמובן רוצה עוד מלא פרטים ברגע שתצאי מההלם העמוק חחחחח

שונית 7

New member
התרשמות שלי לאחר היום:יש לו קהל הרבה יותר

ממה שחשבתי.הוא כמו יהלום על הבמה את לא מתארת לך!

rifkin1

New member
אווווו...יהלום!

סחטיין. אני כל כך מאושרת שאנשים אהבו אותו

קניה 1

New member
היי שוניתה! נשמח לשמוע עוד פרטים!!

איזה שירים הוא שר?, מה לבש?, מה אמר?, איך היה בכללי?... נו אני לא צריכה ללמד אותך, את כבר יודעת ...

שונית 7

New member
קצת התחשבות זו הופעה ראשונה שלי:

השירים לפי הסדר:יקירתי ,תגידי נרדם ומאבד אותך.מה לבש נשאיר לבנות.צילמו אותו הרבה ולא רק מהפורום.

שונית 7

New member
אני רוצה להגיד לך שהביצועים ששמעתי היום לא

דומים בכלל למה ששמעתי עד היום. ועל מאבד אותך הוא אמרבצחקוק:הפעם בלי זיופים.!

rifkin1

New member
'בלי זיופים' ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה חמוד

שונית 7

New member
הוא באמת חמוד:נזכרתי שהוא חזרואמר כמה פעמים

איזה כיף. היה שם נוער והם התלהבו רקדו על הכיסאות וצעקו ג'קו ג'קו! לא נראה לי שיעזור לעיתונאים זה רק עניין של זמן .

שונית 7

New member
הוא פשוט חוויה והרבה יותר טוב ממה שהיה.

נזכרתי שבנרדם הוא ביקש שישירו איתו אבל ממילא שרו איתו.אני כולי אדרנלין!

dor and more

New member
היה פשוט מדהים.

אין לי כוח לפרט בטח יטחנו את זה בכללי, אבל הוא בן אדם מדהים. פגשנו אותו כמעט כולנו מאחורה והא היה - מדהים, כזה מלא טוב ורגש ואהבה לתת לכולן... זה לא קיים אצל כל אומן. ג'קו הוא מלך. וגם לאילתי לא חזר- מהממת שכמותה - אילת- תעשי לי ג'קו......

היי זאת הבת של thr7

שמחתי להכיר אתכן היה מדהים :) ג'קו יצא מלך כרגיל!!! נתראה בשמחות

דורית41

New member
שונית-

שמחה שהגעת ונהנית מהחוויה העוצמתית של לראות את ג'קו בLIVE. בשלב הבא,אני אשמח מאוד מאוד להכיר אותך. אגב,הקהל ברחובות כפי שאני ראיתי אותו ,לא היה אדיש!!!ממש לא.

שונית 7

New member
תודה אני איטית אבל מתקדמת!!!

אני מתכוונת שמה שראיתי היום היה ציפיה: החרם יצר ציפיה לא רק אצלנו.אל תשכחי שישבתי רחוק וראיתי ושמעתי הרבה תגובות.

למעלה