חזרתי מההופעה

boaz101

New member
חזרתי מההופעה

והיה כצפוי מ-ד-ה-י-ם אין על הזמר הזה נקודה ודרך אגב הוא הופיע שוב עם כובע וכן לפי דעתי זה במקום כיפה. נחום איך אני יוצר איתך קשר יש לי פשוט תמונות בהרבה יותר יפות ממה שהבאתי לך ואני רוצה להביא לך שתפרסם באתר.

GILAT4

New member
איזה כיף לשמוע...

אתה יכול לשתף אותנו במה שהיה? בבקשה...

Nahoum

New member
אין ספק, ההופעה מדהימה!!!

עמיר מצליח לרגש כל פעם מההתחלה!! בועז, תרשום דברים מההופעה, איך היה וכל זה, סדר ההופעה, השיתוף עם הקהל וכ'ו.. בקשר ליצירת קשר - תמונות יפות - השיר זה "אל בורות המים" מה שיש שם. תודה רבה על הדיסק!! בקשר לאיך ליצור איתי קשר - אם אתה רוצה אני אשלח לך את התיבת דואר שלי ולשם תוכל לשלוח, אם י שלך רעיון אחר, סבבה
נחום.

boaz101

New member
לנחום

הייתי רוצה איך שהוא ליצור איתך קשר בטלפון כי בטח אני לא יצליח לשלוח לך במייל את התמונות אז תשאיר את התיבת דואר ואז אני אנסה לשלוח לך את המס' טלפון שלי ואז נקבע ואני יביא לך עוד פעם דיסק עם התמונות.

boaz101

New member
ובקשר להופעה

הקול של הבן אדם הזה פשוט מדהים פעם שעברה ישבתי בשורה ה4 והפעם ב14 חשבתי שההנאה תרד אבל עמיר דאג לרגש כמו בכל פעם ונתן לי להרגיש כאילו אני בשורה הראשונה חבר שלי שהיה איתי הגדיר את ההופעה בשתי מילים "הרוגע המושלם" ללא ספק בכלל. הסדר של ההופעה הי כמו שרשום באתר רק ששוב כמו בצוותא הוא החליף את השיר "אל בורות המים" בשיר "לא אני הוא האיש" (אפרופו נחום יש לי הקלטה מהמצלמה גם של השיר הזה ככה שחובה עלינו ליצור קשר) לפי דעתי ביצוע פשוט מדהים. הקהל חולה עליו ומחזיר לו במחיאות כפיים על כל פסיק של עלייה בקול או איזה סלסול מסוים או איזה פריטה על העוד עם הצליל הכי יפה בעולם או על הגיטרה האדומה שלו, ובהחלט זוהרה את צודקת רגע השיא שעמיר נתן לקהל לשיר לבד. אתמול עמיר היה שמח במיוחד וגם שהצטלמתי איתו אחר כך הוא חייך בהרבה יותר דרך אגב לאמיר שהסאר של קול מהמם השילוב בינו לבין אמיר מנצח אולי הם יעשו מתי שהוא דואט ובמילה אחת כמו שכבר ציינתי מ-ד-ה-י-ם.

למעלה