חזרתי מההופעה באור יהודה

pink hit

New member
הראל כמעט בכה...

החיות שם באור יהודה קפצו עליו בסוף ההופעה לא נתנו לו לרדת מהבמה וכשהוא ירד התנפלו עליו וכמעט הפילו אותו היה לו פרצוף ממש מבוהל... ח י ו ת ...!!!! יו מסכן.. איך אני מרחמת עליו הוא היה ממש חסר אונים.. והוא אמר להם (התחנן אליהם) "בבקשה די תפסיקו" מסכן.. יו אני מקווה שהוא בסדר...

t0mi

New member
מההההההההההההההההההההה??????

מסכנושששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש אני רוצה לבוא אליו ולחבק אותו ולנשק אותווווווווווווווווווווווווווו למה הם עשו לו את זהההה??????? פשוט חיווווווות!!!!! מה הם בדיוק עשו, זה מתוך הערצה או מתוך שנאה (קנאה)???

pink hit

New member
חלק משנאה

חלק מאהבה.. אין לך מושג כמה ריחמתי עליו... חלק קיללו אותו וקראו לו הומו... וחלק קפצו עליו... כמעט הרגו אותי. ראיתי את והייתי עם דמעות בעיניים.. יצאתי החוצה ופשוט בכיתי. לא ידעתי מה לעשות. אני מה זה מקווה שהוא בסדר. היית צריכה לראות איך העיפו אותו כמעט. אני עם בדמעות בעיניים רק מלחשוב על זה.. היה פשוט זוועה...

פפפאקק שונאת תאנשים האלההה

שמקללים אותו ככה.. מזה לקרוא לבנאדם הומו בפרצוף?? כמה רוע יש באנשים הוא שמע את זה?????

ayaliar

Well-known member
כן שמעתי../images/Emo7.gif

גם בקריית ים הוא קיבל מכה בראש ממישהו והחזיק את הראש.. כנראה כאב. גועל נפש אולי יעודד אתכן לדעת שבהופעה בטירת הכרמל היה מדהים. הוא נראה מאושר ומחוייך ולא הפסיק לחייך אלינו ולשיר לנו. אפילו קיבלתי שורה שלמה מ"הנני כאן" ואמרתי תודה שיש גדר שהחזיקה אותי כי אחרת הייתי פשוט נוזלת לרצפה 6 הופעות ביום זה קצת יותר מדי לדעתי

rotem skaat

New member
יש לי שתי שאלות:

1. לא היו מאבטחים? 2. זאת הייתה הופעה שלו ושל מויאל?

ariel tad

New member
די לא נכון!!!איכסהה גועל נפשששש

מסכן שיליייייייייי די אני רוצה לבכותתתתת

אנשים רעים,

לא מבינים שגם הוא בן אדם?

בני אלף.. ../images/Emo60.gif

בחיי יש אנשים שפשוט בא לי להרוג דךקלעדיחךגלרכיעחא איזה מסכן הוא אלוהים!
גם לי בא לחבק אותו עכשיו חיבוק עצום ולהגיד לו כמה שאני אוהבת אותו ושלא ישים לב לאנשים הנוראים האלה
אני מקווה שהוא בסדר באמת!

בעצם, הוא צריך אותי!

נעבור כזה עם המבטא הרוסי הכבד שאני יודע לעשות
גם אני, יכול להיות מאבטח!

פותחת תיק בבקשה? ../images/Emo3.gif

הוא באמת אבל צריך מאבטח... מישהו שיעיף את כל מי שמתנפל עליו, בין אם זה משנאה ובין אם מאהבה, לעזאזל

ayaliar

Well-known member
לעידוד

תמונות מההופעה המושלמת אתמול בטירת הכרמל

למעלה