חזרתי מהגיהנום

חזרתי מהגיהנום

אתמול חזרתי מאישפוז אחרי ניתוח שני - 3 חודשים אחרי הלידה כתבתי וכתבתי מלא דברים כדי לעבד את הטראומה של הניתוח הזה והטראומה שלהלידה והניתוח הקודם העלתי לבלוג ואני מנסה להעתיק לכאן לשתף אותכם בגהנום שעברתי: ----------------

הי רויטל!!!

החלמה מהירה!!!! לפחות את אחרי ..... אני מתארת לעצמי שקשה לך לתפקד ובטח גם לטפל בטבע... מקווה שיש לך עזרה שמקלה.. המון המון בריאות והחלמה מהירה ככל האפשר!!! רעות

תודה לכולכם

אני מנסה ממחשב של שכנה של הורי לקרוא ... ואתמול הייתי עסוקה בלצעוק על ההורים שלי ועל החבר שלי - הוצאתי עליהם את התיסכולים שצברתי ב 3 החודשים מאז הלידה רוב הצעקות היו האשמות שהם לא עזרו לי מספיק בגידול טבע הקטן, במיוחד בקושי שאחרי הניתוח הראשון למלזם נרדמתי בשעה תשע בערב והם נשמו לרווחה מהצעקות שלי ....ח ח ח ח

סיפור מדהים.

מקווה שסיימת את מסכת הסבל והיסורים שלך ל80 שנה הבאות... ומעכשיו רק כיף ואושר!

sagil1

New member
קראתי והצטמרתתי

כל כך קשה... באמת טראומטי... מקווה שלפחות עכשיו הרגעים האלו מתחילים להראות יותר ויותר רחוקים ושחווית הגידול תעבור בהנאה שתשכיח את הכאב והטראומה

באמת גהנום!../images/Emo4.gif

אל עכשיו חזרת לגן עדן!! לבן המדהים שלך, לבית שלך ולחבר שלך! מאחלת לך רק בריאות ושוב בריאות ושתדעי רק ימים שמחים ומאושרים!

תודה ../images/Emo140.gif

אני מנסה עכשיו להשתקם.... אשמח לשמוע מכם עצות לשיקום לי יש הומאופתית טובה ובטח אעזר בה אבל אני סקרנית לשמוע עצות מכם ומנסיונכם

למעלה