חזרתי מהגיהנום

חזרתי מהגיהנום

זהו!! מבטיחה שחזרתי ואני לא הולכת..למרות שהפורום הזה ממש מת וחייבים להעיר אותו..WAKE UP PEOPLE עוד מעט תסיימו ת'מבחנים כמוני ואז לא יהיו לכם תירוצים.. אני לא מאמינה שהחודש הזה נגמר..הוא היה כ"כ נוראי..גם שני המבחנים האלה שהלכו לי גרוע, גם החלפת העבודה..אני עוזבת ומתחילה במקום אחר..וזה ממש לא קל אבל הכרחי.. תקשיבו יש לי מלא פרקים של SN להשלים וכבר הרסו לי פה עם ספוילר בכותרת..אז אני כמובן חוזרת להפגין נוכחות אבל עד שאני אשלים את הפרקים אני לא רוצה לראות שום ספוילרים ברור?!

Ayelet 363

New member
גם אני צריכה להשלים פרקים וגיליתי את הספויילר

באמת היה חודש מעצבן...
לאיזו עבודה את עוזבת? או שתעבדי באותו הדבר (שגם- אןי לי מושג מהו. אולי אמרת פעם, אבל אני סנילית)? ו-ברוכה השבה!!

תנקיו האני!!

אני עדיין אעבוד בתחום האדמיניסטרציה..הייתי פקידת קבלה (ערב) בחברת בנייה ואני הולכת להיות מזכירת ערב בחברת נדל"ן..מבחינת התפקיד יהיה לי הרבה יותר תחומי אחריות..אין מה לעשות חייבת להתקדם..

ידיעה מעניינת לגבי ג'פרי והילרי..

אתמול שהייתי כבר די מטושטשת לפני השינה ראיתי חדשות E והראו שם סלבס שהיו באיזשהו אירוע וראיינו לשניה את ג'פרי דין מורגן (פאפא ווינצ'סטר בשבילנו) והילרי בורטון (פייטון ממגרש ביתי)..הזוגיות הזאת עדיין נראית לי תמוהה במקצת ובאופן מפתיע בראיון הקצרצר הזה ג'פרי אומר שמי ששידך ביניהם הוא לא אחר מאשר ג'נסן שלנו..כפרעליו
לא כזה ברור לי מאיפה ג'נס מכיר את הילרי..אולי דרך צ'אד מייקל מוריי שהוא הכיר דרך ג'ארד? (כי ג'ארד והוא שיחקו ביחד בסרט)

רונהה95

New member
הילרי ודניל (אשתו ) חברות טובות עוד מימי

One Tree Hill.. הילרי גם הייתה שושבינה בחתונה שלהם

riktal

New member
שמחה לראות אותך שוב איתנו

בהצלחה עם המקום החדש (משנה מקום משנה מזל?
). בקשר לפרקים - לי יש פרק אחד בלבד שמחכה על המשחב כבר שבועיים. עם כל הסדרות שיש לי עכשיו וכל שאר הדברים, קצת אין זמן לראות אותו, אבל אני אראה אותו בסוף. אולי הייתי צריכה לראות את העונה דרך יס ואז לא היתה לי הבעיה הזאת.

חחח טוב לשוב

לגבי העבודה, תודה רבה!! מקווה מאוד..
תחזיקו אצבעות..(גם לעובר במבוא לפסיכולוגיה) וכן יש מצב שהיית פשוט צריכה להקליט ביס..

למעלה