חזרתי מהבצפר!!!

hillaaa

New member
חזרתי מהבצפר!!!

אוקיי אני מודיעה זה הולך להיות ארוך ביותר אבל שווה קריאה!! קודם כל זה היום הכי מאושר שהיה לי בחיייייייייים! אז ככה הגעתי לבצפר ואני כולי בלחץ שיגיע כבר והכל ושינו את המקום של הבמה כדי שירמי לא יסתובב חופשי וגם שמו לו מלא מלא מאבטחים... קיצור הוא הגיע ובדיוק הלכתי לשירותים ופיפסתי אותו =\ אבל אז חברה שלי הלכה לדבר עם אחד מהפקה שלו ואמרה לו שיש לי יומולדת ושיכניס אותי להצטלם איתו וכאלה ואחרי כמה שיכנועים המתופף שלו אמר לי |יאללה בואי כנסי ירמי מחכה לך..." אני כולי הייתי בשוק לא יוכלתי לנשום לא כלום... התחלתי לרעוד כמו משוגעת..(אתם בטח חושבים אני איזה חייזר אבל התרגשתי לאללה) הוא היה בתוך הספרייה שהייתה צמודה לבמה ואיך שנכנסתי הוא יצא לי מחדר צדדי כזה והתחיל ישר לחייל והכל וחברה שלי אמרה לו שאני הילה ושיש לי יומולדת עוד מעט והכל ואז הוא אמר לי טוב אז קודם נשיקת יומולדת ונתן לי נשיקה... באותו רגע כבר התחלתי להגיד לו שאני צריכה רגע לנשום שאני לא עומדת על הרגליים... חחח ואז הוא הצטלם איתי שהוא נותן לי נשיקה והוא נתן לי מלא מלא מלא מלא קטנות כאלה... איזה נסיך!! ואז הוא הצטלם איתי שוב מחובקים והיה איזה קטע שהוא התכל עלי ושהסתכלתי עליו ישר לעיניים הייתי מרותקת מהעיניים המדהימות שלו!!! ואז ביקשתי ממנו שיכתוב לכם לפורום שלו אזיה משהו נחמד אז הוא רשם ואני צריכה לעלות את זה... אחרי זה כבר הוציאו אותי והכל ואז בהופעה נעמדתי על הגרות ודחפתי את כולם שם וצילמתי פולללללללל תמוות וסירטונים אבל יש לי בעיה לעלות אותם אז אם מישהו רוצה לעזור לי בזה בכייף.... ןזהו הוא שר לנו את :מודדת קולה וברה אש בעצמות תתחיל מאפס אני אשתנה והדפוק הזה עושה לך טוב... כולם התחרפנו שם והוא בכלל אבל הוא נתן הןפעה בת זונה!!! התמונות שלי איתו יצאו קצת מטושטשות כי חברה שלי עקומה אבל עדיין רואים.. כפרה עליו!! טוב זהו מי שבאמת קראה מגיע לה צל"ש!

שלמונזה

New member
כפרה שלי אני כ"כ שמחה ../images/Emo168.gif

בשבילך!!! איזה כיף לך!!! ואת חייבת להעלות תמונות, תפני אלי במסרים או במייל [email protected] (שזה גם כתובת מסנג'ר במידה ויש לך) ואני אעזור לך להעלות את הכל לפורום... איזה חמודה אני ממש שמחה שנהנית, וואלה יש לו עיניים מדהימות, נכון?

hillaaa

New member
יש לו עיניים...

כמו שבחיים שלי לא ראיתי... אני עדיין בשוק.. יצאתי משם כולי בוכה רועדת... אני בטוחה שהוא חשב שאני איזה מוזרה.. לא ידע מה נחת עליו...

שלמונזה

New member
אני בטוחה שהוא רגיל ../images/Emo168.gif

ירמי הוא בן אדם מקסים, אני בטוחה שהוא הבין אותך הוא רגיל לזה מה לעשות... חוץ מזה מה אכפת לך? העיקר שאת נהנית והגשמת את החלום שלך!

oh my godddddd

אני לא מאמינה!!!!!! איזה כייף לך!!!!!!!! דבר ראשון- הרבה מזל טוב! דבר שני- את חייבת להעלות תמונות.... ואם את לא מצליחה את יכולה לדבר איתי במסנג'ר או לשלוח לי אימייל או פשוט באייסקיו ואני ינסה להסביר לך. בכל מקרה.... וואו!!! זה נשמע כל כך כייף!!! הוא כזה מושלםםםם די.... איזה מותק!!!! זאת נשמעת הופעה כל כך טובה!!!! אני גם רוצה!!! אוףףףף טוב... אז ברור לי שעכשיו את בעננים אבל אם את זוכרת ביקשתי ממך הרי לשאול אותו משהו וראיתי ששלחתי לי מסר בקשר לזה אבל מה לעשות! אתמול האינטרנט שלי התחיל לתפגר אז לא יכולתי לקרוא אותו ולהגיד לך מה שרציתי לומר. בכל מקרה! המון תודה!

sunshine333

New member
היה פשוט שווה!!!!

אוקיי אני ממש רועדת מרוב התרגשות ויש לי הרבה מה להגיד אבל אני אנסה לקצר.. למזלי הצלחתי להיפגש איתו לפני ההופעה והוא בנאדם כזה מדהים!!! גם הצטלמתי איתו והוא נתן לי נשיקה
ההופעה הייתה מדהימה! הכל היה מושלם
ומרוב שהייתי מרוכזת בהופעה בקושי צילמתי אבל כשיהיו לי התמונות אני אנסה להעלות אותן לפה.. ואני מקווה שיצאו תמונות טובות! בקיצור היה יום מושלם!! ונקווה שיהיו עוד ימים כאלה! והילה, ראיתי ששלחת לי מסר אבל לא הצלחתי לפתוח אותו..

tomigirl

New member
סיטייייייייייייי

חחחחחחחח סורי שיצא קצת מטושטש אבל גמני התרגשתי..... ואת רואה בסוף כן סידרתי לך פגישה.... חהחהחהחה לאב

r e u t 123

New member
אהההההה

וואיייי איזה כיף לך!!!!^^ גמאני רוצההההההההה!! את חייבת להעלות לפה תמונות או משו, חחח ומעניין אותי מה הוא ככתב לפורום
בכל מקרה, שמחה שנהנת

S h A b i T

New member
../images/Emo12.gif אוקיי, גמאני מבגין..

לא ידעתי שיש עוד אנשים מראש העין שכותבים בפורום הזה..
[אגב, למי שלא זוכר.. הייתי כותבת פה בימים הראשונים של הפורום..
] מממ.. אחרי שיעמום טואטלי של התייבשות במשך שעתיים וחצי בערך בשורה הראשונה [הופעה בעיר המגעילה שלנו.. צריך לנצל את זה כמו שצריך
].. ירמי והלהקה עלו לבמה.. היה די מוזר לראות שהוא ננעל לפני ההופעה בספרייה.. הוא דווקא מאלו שמסתובבים בקהל במשך הופעות.. יצא לי הרבה פעמים לראות אותו.. [פעם אחת בהופעה שהוא בעצמו הופיע בה.. לפני שהוא עלה ואחרי שהוא ירד הוא הסתובב בקהל..] אף פעם לא קפצו עליו בחיבוקים כאלה.. מסתבר שאוהבים אותו כאן
הייתה הופעה נחמדה.. קצרה מאוד לצערי הרב.. אבל ירמי זה ירמי, והוא תמיד נותן את כולו לא משנה איפה הוא מופיע.. [גם אם זה על הבמה העלובה שהייתה בביצפר שלנו
] לא היה לו מספיק מקום להשתולל והגיטרה שלו לא הייתה כל כך מכוונת, הוא התעסק כל הזמן בלכוון אותה.. אלו 2 דברים שקצת הפריעו.. אבל הוא פיצה על הכל בביצוע ממש טוב ל"דפוק הזה".. בכלליות הייתה הופעה טובה.. "תבואו להופעות בבארבי, תקנו ת'דיסק.. תשלמו קצת כסף"
פעם ראשונה שעושים לנו משו כזה בביצפר/בעיר.. חח.. בשביל פעם ראשונה ירמי קפלן.. התחילו ברמה טובה

גמנייייייייי :]

רותם,להילה את יכולה לסדר ולי לא,אה? סתם :] הילה,כיף לך כל כך! ההופעה הייתה בת זונה. קצרה,אבל כיפית! רותם תעיד על זה :] אחרי כל הצומי שעשיתי,הוא סוף סוף הבחין בי והקדיש לי את מה שהוא שר...אהאה מ ל ך ! ניסתי לשכנע את המאבטחים להכניס אותי,אבל לא הסכימו..אז דרך החריץ בדלת ראיתי אותו ודיברתי איתו. בקריאת שפתיים..:] והבסיסט חתם לי על האול סטאר,וירמי חתם לי על דף :] חתימה מגניבה יש לו זה.. הכניסו אותי רוב הזמן לפוגואים,ותמיד נפלתי בהם. אני עד עכשיו צרודה מכל מה שצרחתי לו.. קיצר,היה ענק.

שלמונזה

New member
אוי אני שמחה שנהניתם ../images/Emo168.gif

אני קצת מקנאה אבל שמחה... ואיזה כיף שכולם באו לפה כדי לספר חוויות... לכל החדשות ברוכות הבאות מקווה שתשארו

OrtalK

New member
../images/Emo12.gifמה ירמי קפלן עשה בביצפר שלך?../images/Emo19.gif

5by5

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gifמגניב!!!!!

אוקיי אז: יום הולדת שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(דבר ראשון
) באיזה בית ספר את?!!למה הוא בא לבית ספר?! ואני לא מאמינה!!!!!!!!!!!! דיברת איתו?!(במקרה שכן אני דורשת פירוט מלא!
) אניוואי יום הולדת שמח(שוב)! :]

sunshine333

New member
יש לי תמונות...

זאת יצאה קצת מטושטשת אבל חפיף
אה, ואל תשימו לב לתאריך כי הוא לא נכון. זה היה ב28/11.

למעלה