שנטיפי האחת
New member
חזרתי מהבילוי
אני מצד אחד שמחה שהלכתי כי הבנתי שהשלמתי עוד מעגל קרמתי ביני לבין המקום. הבנתי שאני כבר שבעה מכל האנוכיות שהיתה בי בעבר ושלא הייתי מודעת לה. האנשים שם היו אנוכים בצורה בלתי רגילה. (וזה בסדר כי זו דרכם של כל אחד ואחד מהם, ושלרגע לא תחשבו שאני שופטת אותם כי אני לא) אני ישבתי בצד והיתבוננתי , על כל העצב שיש בהם שהם פשוט מוציאים את הכל החוצה תוך כדי השירה המיזרחית רציתי לקום וללכת הביתה באחד מהרגעים,כי לא התאמתי שם הבנתי גם למה,הבנתי גם למה הייתי צריכה להיות שם היום כדי לסגור מעגל קרמתי עם המקום ועם הגלגול שלי עם האנשים שהייתי שם בעבר ,זה מרגש מאוד מהבחינה שאני מסתכלת עליה וגם אתם. אני שבעה מכל הבילויים הלא בילויים האלה כי זה עוד משהו של התמכרות אל משהו לא מודע. וזה כבר לא בישבילי. אני אוהבת מיצידי לשבת בבית מתחת לשמכה, עם שוקו חם ובן זוג או אפילו לבד. או בים , או בסרט טוב בקולונע. אני כבר לא בנויה לכל המועדנים האלה, היו שם המון מכות,ונורא נבהלתי מיזה,אך לא נסחפתי אלא פשוט יתבוננתי והבנתי!! שכנראה היה עלי להיות שם , כי אז לא הייתי מקבלת את התובנות שקיבלתי. שיהיה לכם לילה טוב וחמים. אוהבת אותכם למרות ובזכות מי שאתם.