חזרתי מהבילוי

חזרתי מהבילוי

אני מצד אחד שמחה שהלכתי כי הבנתי שהשלמתי עוד מעגל קרמתי ביני לבין המקום. הבנתי שאני כבר שבעה מכל האנוכיות שהיתה בי בעבר ושלא הייתי מודעת לה. האנשים שם היו אנוכים בצורה בלתי רגילה. (וזה בסדר כי זו דרכם של כל אחד ואחד מהם, ושלרגע לא תחשבו שאני שופטת אותם כי אני לא) אני ישבתי בצד והיתבוננתי , על כל העצב שיש בהם שהם פשוט מוציאים את הכל החוצה תוך כדי השירה המיזרחית רציתי לקום וללכת הביתה באחד מהרגעים,כי לא התאמתי שם הבנתי גם למה,הבנתי גם למה הייתי צריכה להיות שם היום כדי לסגור מעגל קרמתי עם המקום ועם הגלגול שלי עם האנשים שהייתי שם בעבר ,זה מרגש מאוד מהבחינה שאני מסתכלת עליה וגם אתם. אני שבעה מכל הבילויים הלא בילויים האלה כי זה עוד משהו של התמכרות אל משהו לא מודע. וזה כבר לא בישבילי. אני אוהבת מיצידי לשבת בבית מתחת לשמכה, עם שוקו חם ובן זוג או אפילו לבד. או בים , או בסרט טוב בקולונע. אני כבר לא בנויה לכל המועדנים האלה, היו שם המון מכות,ונורא נבהלתי מיזה,אך לא נסחפתי אלא פשוט יתבוננתי והבנתי!! שכנראה היה עלי להיות שם , כי אז לא הייתי מקבלת את התובנות שקיבלתי. שיהיה לכם לילה טוב וחמים. אוהבת אותכם למרות ובזכות מי שאתם.

drall

New member
כל השיפוטיות בשביל מה?

מה אכפת לך מכל האנשים האלו ? מה זה משנה לך אם הם שרים או הולכים מכות או אוכלים בננןת? אין לך עיניינים משל עצמך ?

שנטיפי את מרגישה טוב עם עצמך ../images/Emo140.gif

זה מה שהכי חשוב,ההרגשה שלך. כמוך כמוני גם מעדיפה בימים קרים אלה, להיות מתחת לשמיכה עם תהה חם. או לחילופין בימי הקיץ החמים להיות בשפת הים בערב ,ולצפות בשקיעה. עשי מה טוב לךךךךךך. ממני חברה אמיתיתתת.

sunshine2004

New member
שנטיפי...אפשר לשאול שאלה? ../images/Emo42.gif

כתבת לפני שיצאת לבילוי וכתבת אחרי שיצאת לבילוי על...אלימות... זה מקום שאלימות זה "חלק מהנורמה" שלו?? אולי זה פשוט המקום עצמו שלא טוב לך? אולי יש מקומות אחרים/מועדונים אחרים שכן טובים לך? בכל מקרה, אני חושבת שטוב שהלכת, בשביל עצמך, בשביל שתוכלי לראות יותר בבהירות איפה את עכשיו ולא תחשבי מה היה קורה אם... שנטיפי, שיהיה לך יום נפלא

sunshine2004

New member
חברה אמיתית ../images/Emo6.gif

צודקת. גם אני חושבת שטוב ששנטיפי הלכה למסיבה... המילה "אלימות" פשוט קפצה לי לעיניים... יום נפלא חברה אמיתית! דרך אגב, שמחה על השינוי שאת עוברת!

28אוריון

New member
שנטיפי

אני בחרתי להישאר אתמול בבית , למרות שהזמינו אותי למסיבה , ואני דווקא התבאסתי שלא הלכתי ראית מה זה יעל

קודם כל תודה לכולם על התגובות

דבר שני: הייתי צריכה להיות שם בשביל באמת לחוות את ההרגשה , כי אני נמצאת היום במקום אחר בשלב אחר בחיי בתדר אחר בחיי. drall השאלות שלך הראו במבטך אלי שפיטה. וכך את זה בתור הארה בונה ולא בתור הערה. אוריון 28 גם זה סוג של בחירה, שהיה עליך לחוות אני מקווה שנהנת ממנה. המילה אלימות שכתבתי הביעה את דעתי על כל האנשים שהם בסדר גמור אך האנוכיות שבהם הביאה את עצמם אל האלימות.דוגמא: לכל מיני תאונות דרכים ששם כל האנשים פשוט מרוכזים בעצמם. הרגשתי שם כמו בתוך 2 עולמות. ומקווה שאסביר את עצמי כך שכולם יבינו ולא רק אני. עולם 1 של עצב לא נורמלי, של כעס עצמי, של אנוכיות של אגו של כל אחד ואחת מהם ומצד אחר, עולם של אור עולם של אנשים היקרים לי שאלו אתם , שעולים לאור , שכולנו עושים עבודה עצמית שאנחנו מגלים כל יום תובנה אחרת על עצמנו שאנחנו לא אנוכים אך ורק לעצמנו: אנוכים = אגו = מחלות - קומת ההשרדות . ברגע שאנחנו יורדים לקומת ההשרדות אז יש מכות ואז יש אלימות ואז יש אגו נפוח, ואז יש כל אחד שמרגיש שהוא זה הצודק ולא מוכן לקבל , ולהפתח. אני גם הייתי אנוכית בעברי ולא ידעתי עד כמה! רק אתמול הם הראו לי עד כמה. ששוב זה בסדר.ונכון אני לא קשורה אליהם אך אתמול היו שם המון השתקפויות שלי , המון רבדים שונים, שגיליתי על עצמי, פתאום בכיתי פתאום נהנתי פתאום הייתי אני ורקדו איתי אנשים שבכלל לא הכרתי ולא היה לי אכפת, פתאום הייתי פשוט אני! אוהבת אותכם למרות ובזכות מי שאתם. תמשיכו להתעלות מעליכם ולגלות עוד רבדים עם המון אנרגיות חיוביות.

rama69

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gifהיי גאה בעצמך

על כל התובנות שנכנסות לחייך ואת יודעת לקבל אותן, את עלית על דרך מלך........[ניסיתי להכניס לכאן כתר אבל הוא היגיע לנושא משום מה}, המשיכי כך, באהבה, אתי

למעלה