חזרתי מהבארבי ו..

בלרינה24

New member
חזרתי מהבארבי ו..

היה כלכך מדהים!!!!
נהנתי בטירוף,וזה עבר כלכך מהר זה היה נראה כמו חמש דקות הופעה אני הולכת לישון כי אני מתה מעייפות ויש לי בצפר מחר..=\ אז אני אשתדל לספר יותר בהרחבה מחר.. לילה מדהים לכולם!

בלרינה24

New member
אז "פירוט"

חחח אני ממש גרועה בדברים כאלה.. אני יכולה להגיד שהוא שר את השירים כמו שהיו בהופעות הקודמות... אבל התאכזבתי שהוא לא שר את משיב הרוח ואת אצלך בעולם... הוא פתח עם השיר אבא (שיר כלכך יפה!) וסיים עם שיר בוקר, אני לא ממש זוכרת את הסדר של השירים.. ממש אהבתי את הביצוע שהוא עשה לכלום לא עצוב.. ואממ הוא גם שר שיר לא שלו נראה לי והוא גם לא ציין שזה לא שלא.. וקוראים לשיר הזה נראה לי " ואיך שלא" ואני חושבת שזה של מוש בן ארי ואביתר שר את זה ממש יפה!! ואממ זהו ההופעה הייתי מדהימה וכלכך נהנתי ואני מחכה כבר לפעם הבאה

itoosh2

New member
מגניב שנהנת...

איך היה עמיר? ו"ואיך שלא" זה של אריאל זילבר ויש גם ביצוע של מוש בן ארי...

../images/Emo6.gif

אז כמו שאמרו לך- "ואיך שלא" זה של אריאל זילבר ומוש עשה לזה חידוש לפני כמה שנים ועכשיו גם אביתר הכניס אותו לפלייליסט ו"אצלך בעולם" מעולם לא היה בפלייליסט של אביתר!
הוא שר אותו רק כשמבקשים ממנו/ מדי פעם כשבא לו בהדרן אבל אני חושבת שזה מעולם לא היה בתכנון מראש.. זה בכלל שיר של מאיר בנאי ואמנם יש גרסא משותפת שלהם יחד (של מאיר ואביתר) באלבום האקוסטי של מאיר אבל זו לחלוטין לא סיבה שאביתר יכניס אותו לפלייליסט באופן קבוע
מצחיק אותי שזה כל הזמן מאכזב/ מפתיע אתכם.. תבינו שאם אתם רוצים אותו אתם צריכים לבקש (אני בעד שזה יהיה תאטרון רוסי החדש! במקום לבקש אותו תבקשו את אצלך בעולם.. אני ממש בעד!
אני מניחה שגם אביתר..)

בלרינה24

New member
אבל

נראה לי שפעם אמרו שהוא שר את זה בהופעה.. וממש חיכיתי לזה ולמשיב הרוח והוא לא שר את שניהם

הוא שר אותו כי

ביקשו ממנו, הוא עשה את זה כמה פעמים.. אבל זה לא שלו ואין לו חידוש רשמי לזה ככה שאין סיבה שהוא יבצע אותו בהופעות אם לא מבקשים
פעם הבאה פשוט בקשי ממנו.. אני מניחה שלא תהיה לו בעיה, גם צורף כבר מתורגל..

TEENAGER1

New member
בהופעה במעבדה הוא שר את שניהם,

אבל זה היה לפי בקשות מהקהל
ובאמת כי היה קהל מצוין במיוחד. תמיד אפשר לנסות!

למעלה