חזרתי מבראשית

razkaplan

New member
חזרתי מבראשית

חזרתי אתמול בלילה מבראשית והיה ענקקקקקקק. היה ממש בנזונה. כל מי שלא היה פספס ובגדול. כל הזמן נגנו אואזיס ומלא אנשים פשוט באו והתיישבו ליד האוהל שלנו הסתכלו פנימה ואמרו "אה אואזיס מגניב..." בשיא הסוטול שלהם חחח זה היה פשוט ענק. וראיתי אפילו מישהו עם חולצה של אואזיס
חוץ מזה הפסטיבל עצמו היה ממש אדיר, יוזלס נתנו הופעה בת זונה והיה פוגו מטורף גם הלהקות הצעירות היו ממש נחמדות, חבל שלא ידעתי מה הלהקה של זה מהפורום (מצטער שחכתי מי חח).

RoySupernova

New member
ווי..

נשמע באמת בנזונה.. לא הלכתי כי היו תקלות מסוימות שהפריעו אבל שנה הבאה נראה לי אני יילך. זה נשמע טוב.

L i l A L o

New member
יו גם אני הייתי שם!

באמת היה ענק. מה, אני לא שמעתי אואזיס משום אוהל:( אבל פעם אחת ישבתי באיזה צ'אי שופ ומישהו התחיל לנגן את DONT LOOK BACK IN ANGER [יש מצב שאתם?] וזה היה מגניב ביותר ושרתי והיה כיף:]] אממ יו היית בבריכת בוץ? זה כזה מגניב. וכן, יוזלס היו אחלה והיו עוד כמה הופעות טובות. אמסי מנצור היה ענק. וכן, הלהקות הצעירות גם היו חביבות, אבל לקח לי זמן עד שמאצתי את הבמה שלהן!

sok777

New member
יוזלס איי. די. ממש מצליחים

בזמן האחרון או שזה רק אני? אני לא ממש מתמחה בפאנק אבל ממה שאני יודע הולך להם לא רע..

RoySupernova

New member
כן..

בשבילי זה ככה כבר איזה שנתיים אבל יש מצב שזה בגלל שהיו לי אז קצת קשרים בתעשיית הפאנק הישראלית.. אני מכיר (בערך) מישהי שמופיעה איתם די הרבה.

sok777

New member
גם אני מכיר אותם בערך שנה וחצי

עוד לפני בראשית בשנה שעברה.. הרבה לפני. שם הם גם הופיעו, נכון?

sok777

New member
לא אמרתי שתחרות, פשוט אמרתי

שגם אני מכיר אותם לא מהיום.

razkaplan

New member
לא עשיתי בוץ

תאמת רציתי לעשות אבל אף אחד מהחברים שלי לא רצה ולהיכנס לבד זה עלוב:S וממש הגיוני ששמעת אותנו מנגנים חח, ששרנו את זה חצי מהאוהלים התחילו לשיר איתנו וזה היה שולט ביותר

L i l A L o

New member
חח וואי הספדת.

זה היה כ"כ כיף. ואח"כ להתקלח היה הדבר הכי כיף בעולםD: הממ, ישמצב. לא יודעת. מגניבD:

למעלה