חזרתי מארה"ב!

RossandRachel

New member
חזרתי מארה"ב!

היינו 3 ימים בניו יורק ואת רובם בילינו בברודווי בחיפוש כרטיסים והמתנה לשחקנים שייצאו (דייויד שווימר, מתיו ברודריק, נתן ליין, פול ראד)...רציתי לראות רנט (הסרט האהוב עליי) או פאנטום אבל לא היה אז הלכתי לthe drowzy shapparone- מצחיק ברמות!!פשוט איכותי ויפה!!! ושאלה: מישהו יכול להסביר לי בקצרה על מה סוייני טוד??

northenPurple

New member
סוויני טוד

אם אני זוכר נכון זה על איזה שהוא מעצב שיער (ספר יותר נכון) שנכנס לכלא ואחרי שהוא יוצא מחליט להתנקם באנושות. אנשים שמגיעים להסתפר אצלו נקצצים למוות ונשלחים לשכנה מלמעלה כדי להפוך לפשטידות. למה שאלת? בסוף השנה אמור לצאת סרט של המיוזיקל החולני הזה בכיכובו של ג'וני דפ.

Hippie Jeannie

New member
לא סתם סרט

בסוף השנה אני לא חושבת שזה יצא (לא כתוב על זה כלום ברזומה של דפ באתר איי.אמ.די.בי), אבל אכן מדובר לעשות רימייק קולנועי למחזמר בכיכובו של דפ ובבימויו של טים ברטון. אני אסתכן בלהישמע כמו גרופית מוחלטת, אבל אני פשוט יודעת שטים יכול לעשות ממחזמר כל-כך אפל סרט שהוא כולו מטעמים
Can't wait!

RossandRachel

New member
כי...

תמיד כששמעתי את השם...זה...לא יודעת...נשמע לי כמו סיפור על ילד קטן וחביב, עד שראיתי את הפוסטר שלשום: סכין גילוח כזו של ספרים מגואלת בדם ומשתקפותץ בה עיניים אפלות...

netmaster1

New member
ניתן ליין ומתיו ברודויק

משחקים עכשיו בOdd couple נכון? שמעתי שבלתי אפשרי להשיג לזה כרטיסים, איך השגת?

Yentl

New member
"סוויני טוד" זה מחזמר גאוני

וההפקה המסויימת הזאת (שראיתי באוקטובר) היא אחת מהטובות שרצות עכשיו, עם אנשים כמו פאטי לופון ומייקל סרווריס - יש לה גם קונספט חדשני שאין תזמורת, אלא השחקנים בעצמם גם מנגנים על הבמה. זה מדהים - כולם על הבמה כל הזמן, ולמרות שהם רק בערך עשרה אנשים, הסאונד נהדר. זו היתה בהחלט חוויה! הסיפור קצת יותר מסובך ממה שתואר פה, אבל בקצרה: במאה ה -19 בלונדון יש ספר גברים (BARBER) עם אשה יפה ובת. שופט מושחת מתאהב באשתו ואז הוא מפליל את הספר, שנשלח לכלא מרוחק - האשה מתה, והשופט מגדל את הבת כשלו. אחרי הרבה שנים ,הספר חוזר ורוצה לנקום בשופט. הוא מתגורר אצל גברת לובט, שיש לה עסק לממכר פשטידות בשר.....וכשהוא מתחיל באמת להרוג אנשים, הם שמים אותם בתוך הפשטידות ואז העסק מתחיל ממש להצליח. בקיצור, לא לכולם (הרי זה סטיבן סונדהיים) אבל מבריק. איזה כיף שראית את DROWSY CHAPERONE! איך היתה סאטון פוסטר?

למעלה