skaatushonet
New member
חזרתי מאילת=]
היה שיאאא הכיפ!!! אני לא יודעת מה איתכן,אבל אני התגעגעתי
מישהי יכולה בבקשה לעדכן אותי בכל הקשור להראל ולפורום?תודה=] בטח אתן במתח מהסיפור נכון? (או שלא חחח) אז הנה פרק המשך... תהנו ומצטערת שחיכיתן מלא!!! אוהבת...=] פרק 4.. "אממ..כן,מה רצית להגיד לי?" הלב שלי פעם בחוזקה...היו לי פרפרים בבטן..מה הוא הולך להגיד?! "3 פיצה רגילה,וקניתי גם קולה...כל אחד צריך להחזיר לי 7 וחצי שקל" שיט. חנה חזרה. למה לעזאזל היא תמיד נתקעת איפה שלא צריך?! "אהה...אההה..כן,אני תכף אביא לך את הכסף.." היא חילקה את הפיצות לכולנו ואכלנו... הסתכלתי על רן,הוא עשה פרצוף עצוב כזה של "מה לעשות...=/" כן,בהחלט שהבנתי אותו. כל הארוחה ניסיתי לגרום לחנה לצאת..."חנה,אולי תתקשרי להורים שלך?לא דיברת איתם הרבה זמן...תצאי לבחוץ ותתקשרי!" אבל נראה לכם באמת שהיא תבין אותי?!מה פתאום...מטומטמת=/ אחרי שסיימנו לאכול והלכנו לטייל קצת,חנה אמרה:"אההה ליאלו'ש,מותק שלי,את יכולה לבוא שניה אני צריכה לשאול אותך משהו..." למה היא צריכה לדבר ככה?אוווף מעצבנת."כן,שניה רן..." והיא דחפה אותי באלימות מופרזת לצד. "נו?!את מרגישה אליו משהו?" "אממ לא יודעת...נראה לי שכן..."עניתי בחוסר רצון. "יופי!אז עכשיו אני אלך לצד ואשחק אותה כאילו אני מדברת בטלפון,ואת תגידי לו את מה שתכננו.." "אממ קודם כל,אין מצב שאני אומרת לו עכשיו,זה ארוך מידי.דבר שני,הוא רצה להגיד לי משהו ואת הפרעת באמצע..." "מה?!רציני??? טוב,אני 'מתקשרת לאמא שלי' אם את מבינה למה אני מתכוונת..."היא קרצה וציחקקה. ממש חולה הילדה הזאת.קרצתי לה בחזרה וחזרתי לרן. "חנה לא חוזרת?" "היא בטלפון עם אמא שלה..." אמרתי. "אממ.מצטערת על זה.רצית להגיד לי משהו מקודם??..." הסתכלתי לו בעיינים.מהופנטת. "אהה כן,אממ רציתי להגיד לך...ביום רביעי הבא אני נוסע עם חברים,למרוקו,לטייל שם...רציתי לשאול אותך מה עדיף-אל-על או ארקיע?אני רוצה לטוס בחברה ישראלית.." מ-ה?!זה מה שהוא רצה לשאול אותי?! באיזה חברה לטוס?!?! מה אני נראת לו?!דיילת?! ניסיתי לצאת מהשוק מהר ככל האפשר. "אהה....אממ..אההה...אני לא יודעת,אהה... אל-על?!" "סבבה,אל-על,זה גם יותר זול.." "כן אה?תהנה...."אמרתי בחוסר רצון. מה הוא טס לי עכשיו למרוקו?!?!?!!?אני צריכה לדבר איתו!!!!ועוד לאן?מרוקו???מה לעזאזל הוא יעשה שם?! "אהה,האמת" נשמתי עמוק...מתפללת לאלוהים שאני אצליח להגיד את מה שאני רוצה... "גם אני רציתי להגיד לך משהו,אבל לא עכשיו" "מה זאת אומרת לא עכשיו?!מה פתאום,תספרי.." הוא אמר.. "לא ,לא עכשיו,זה נורא ארוך ואני גם לא רוצה שחנה תשמע..." "מה?אבל אני רוצה לדעת,עכשיו אני סקרן....לפחות תגידי לי בקשר למה זה" "אממ טוב,זה בקשר אלינו." אמרתי.מתפללת שהוא יגיב בשמחה. "בקשר אלינו?!מה,קרה משהו?" "לא! אהה בעצם כן...אוף,עזוב זה יותר מידי מסובך.." "לאא מה מה זה עזוב??שום לעזוב!!זה לא יפה,עכשיו אני במתח".אויש,הוא נראה כ"כ חמוד כשהוא במתח!! "תקשיב,בוא נקבע מתישהו,ניפגש ואני אספר לך." "אין סיכוי שאת מספרת לי עכשיו?!" הוא עקשן כמו שור אלוהים! "לא רן! אין סיכוי." "טוב,אז בואי ניפגש מחר,בסביבות 16:00 ככה,אני אבוא מתחת לבית שלך עם הכלב,נצא איתו לטיול קטן.." מחר?! וואי הוא באמת סקרן... המשך יבוא... פרק חביב=/
היה שיאאא הכיפ!!! אני לא יודעת מה איתכן,אבל אני התגעגעתי