חזרתי מאילת.

Rincewind

New member
חזרתי מאילת.

עשיתי שם בננה. מעניין מה הספרן היה חושב על זה. קניתי את גואינג פוסטאל בפייפרבק. עלה רק 50 שקל, וזה בלי ההנחה של חיילים. ייפי די. מעניין מה הספרן היה חושב על זה. לא כתבתי מזמן הודעה בפורום. מעניין מה הספרן הי...
Did anyone get the number on that donkey cart?

ויימס

New member
היי לך. מה המצב? ../images/Emo4.gif

איזה לא מקורית יצאתי? צריך ספר קטן עם משפטים מחוכמים להגיד לכל מצב אפשרי. הנה, כך: דביר: חזרתי מאילת. נטע: *משהו מחוכם ומשעשע*

Athaclena

New member
הספרן לא מוכן לקבל בננה בלתי אכילה

כלומר - הוא היה מנסה לאכול אותה. לדעתי לפחות... וברוך שובך!

אווק

New member
והשאלה היותר חשובה היא...

מה הספרן היה חושב על זה? אני יודע שהניסוח קצת אחר, אבל זה צריך להכנס בתור שאלה...

Maladict

New member
הוא היה מחפש בננה או בוטנים

למה לו לחשוב בנושא הנ"ל? אפרופו ספרן הידעתם שפעם אחת קראו לו קוף והוא אפילו לא התעצבן?

אווק

New member
בהתחלה זה באמת לא היה לא אכפת...

במעשי קסמים או אור מופלא או משהו שנורית חביבתינו תירגמה... היה שם איזה משהו שקראו לו קוף
לא! לא אמרתי קוף! די!עזוב אותי!
כן, בצבע הכשף, או משהו כזה...

Maladict

New member
לא זה היה בLords and Ladies

הוא אפילו מזג כוסית לאותו אדם

כמו שטרי פראצ'ט אמר פעם על הספרן

"אחד היתרונות שבלהיות אורנג אוטן זה שבכל מה שקשור לכל הבעיות הקיומיות על משמעות החיים, אתם יודעים לאיפה אפשר לדחוף אותן." או משהו כזה...

ויימס

New member
באור מופלא, שם הוא נברא לראשונה.

הוא חיפש כינים בשיער של אנשים בעוד סתמרוח מפקח על יצירת גן הפסלים מהסגל הבכיר של UU דאז ז"ל. ומישהו (זוגפרח?) אמר "אתה מוכן להעיף מפה את הקוף המעצבן הזה?" או משהו בסגנון. אני חושבת שהוא התחיל עם עניין ה"פרימאט" הזה ב'שומרים! שומרים!'.

Rincewind

New member
המממםםם...

קניתי באילת דיסק, וספר (פראצ'י), ושתי חולצות, ומכנסיים, וכרית (אל תשאלו), וגם קיבלתי דיאודורנט, ושח, ועוד חולצה, ושרשרת. אבל לכם לא הבאתי כלום מלבד את אהבתי. טוב, נו, לכם לא הבאתי כלום.

למעלה