חזרתי מאילת

חזרתי מאילת

וולקאם בק לי! הייתי גם בעיר האדומה ואני בטוח שעוד 209 אלף איש כבר כתבו על ההופעה של הדג שם, אבל בכל זאת, אני כותב את הסיקור שלי, כי לדעתי הוא קצת שונה.... הגעתי לשם ב11 בערב, כי אמרו שההופעה ב11 בערב, עם אילתית שהכרתי שם. למרות זאת ההופעה התחילה ב-12:30, והיה די ג'יי שהעביר את הזמן בכיף עם מוזיקה שחורה. מכיוון שהליידי היא לא פריקית ידועה של הופעות, עמדנו מאחורה, ליד "הצלחת הענקית" למי שהיה שם ויודע על מה אני מדבר. לא ציפיתי להופעה פיגוזית, למרות כל הההצהרות של עידו, בשלושת הפעמים האחרונות שראיתי את הדג זה היה בהופעות מסוג כזה, שבהן הם רק "חצי-מתארחים " (כמובן שזה לא אירוח בהופעה, אלא הופעה שלהם, אבל אתם יודעים למה אני מתכוון) ובכל השלושה הפלייליסט היה אותו דבר: אותם 6 שירים באותו הסדר (מלבד פסטיבל בשקל שבו פורטיסחרוף התארחו, אבל אם מורידים את השירים שהם ביצעו ביחד איתם מקבלים את אותו פלייליסט!). אבל את הדג זה לא עניין, הם עולים כולם ביחד, מינוס דודוש ואמיר, פלוס שאנן עם חולצה של הנבחרת (שבוידיאו למעלה נראת כמו חולצה של בית"ר, הם צריכים לשפר את איכות הצבע) הם מחליטים לפתוח בסאגה עם להיטים שלא נכללים בפלייליסט הנ"ל: חליפות ומספרים המצוין. המשכנו עם ביצוע יפה ללזוז ומאז הדג מוצאים דרך מצוינת להציג את חבריה, בכל שיר, כל אחד נותן סולו מטורף של כמה דקות על הכלי שלו, זה מתחיל עם סולו תופים ענק של אטרף בקמתי (!!!) וממשיך בביצועים מטורפים שלא ישכחו של יאיא על הבאס בבראשית (!!!). המשכנו עם ביצוע חביב לכאפה המצלצלת ( או כמו שאמר אחד לידנו "אה איזה קטע, בדיוק הקמתי להקה במסיבת סיום י"א") וביצוע מצוין למה נעשה. אח"כ לא פרייארים שלא נשכח כמובן והנה הופ, עוד רגע ההופעה מסתימת לה עם שירת הסטיקר. אבל לא! הדג מעלים משום מה את רוי (ה%$^$% יש לומר) ונותנים גירסא מטורפת לקוסאמאמק שמקפיצה את הקהל בטירוף מוחלט. נותנים לטירוף לנוח קצת ומביאים ביצוע מצוין ל"אף אחד" עם כל הכבוד לפטישים, נהנתי מאוד מהביצוע! והנה הטירוף חוזר עם ביצוע ענק ל"רציתי שתדע" וכמובן שחייבים לסגור עם הסטיקרים. כמה מילים על האווירה: חברים שלי תפקדו כשגרירי בקדמת הבמה וחזרו משם עם הרגשה רעה "כולם ערסים, רק אנחנו קפצנו". לעומת זאת, ולמרות העובדה שעמדתי מאחורה, באזור שלנו הייתה אווירה מצוינת, ואפילו בת זוגי לערב זה נהנתה. זאת נראה לי ההופעה הראשונה שעמדתי באמת מאחורה, ונהנתי מכל רגע. חזרתי עוד פעמיים לעיר האדומה מאז. הייתה מסיבה נחמדה מאוד של הפורום עם די ג'יי יהל החיה הרעה והיה גם את ואן ביורן במסיבת הMTV.... מה אני אגיד עליו? אם חברים שלי חלזרו עכשיו מאיביזה ממסיבה של שני הדיג'יים הטובים ביותר בעולם, אז אני הייתי באחת של מספר שלוש, וחפרתי כמו מטורף. שלוש שעות בלי הפסקה! שיגעון מוחלט, כל הרצפה רעדה! הבנאדם יודע בדיוק איך לקרוא את הקהל ואיך להלהיב אותו, בטח שזו המסיבה הכי טובה שהייתי בה בחיים שלי, ועוד היא הייתה בחינם! אז זהו, תם ונשלם. חבל לי שהפסדתי את עופר ניסים, אסטריקס רוברט גיטלמן ומוקי. אבל היי, צריך להשאיר משהו לאחרים לא?

Funky Giraffe

New member
קיצר, היו 6 שירים או שהיו 12 שירים?

ולא הבנתי מה אתה מתכוון על רויאל

12, ועוד איך 12 ../images/Emo9.gif

מה יש לא להבין על רוי? הם העלו אותו לשיר בקוסאמאמק, הוא נתן בית מקורי שלו.

Funky Giraffe

New member
ה%$^$% יש לומר

ד"א 6 שעות לפני שזה פג שלח לי מסר בהול ללינק של ההופעה

Funky Giraffe

New member
מה גם שלמען האמת הוורס שהוא נתן

לא היה קשור כלל וכלל לשנאת כחולי המדים

RESTO

New member
תרשה לי לחלוק על הסיקור שלך!!!!!

אני לא חבר שלך וגם אני וחברים שלי קפצנו!!! ובאמת מלא ערים היו שם! אגב , הביצוע לכאפה לא היה שורף כי היה קהל מייבש!!!!

זה בדיוק מה שאמרתי

הקהל מקדימה היה כולו מלא בערסים שלא היה להם כוח לדג נחש לכן הם גם די ייבשו את גיא עם כל ה"תגידו לא לא". בדיוק בגלל זה אמרתי ששמחתי שהיא "ריסנה" אותי מללכת קדימה ונשארתי איתה מאחורה, איפה שכל הקהל שבאמת התלהב מהדג נחש עמד.

וואי,אינלי כוח לקראו אבל מקווה

שנהנת

למעלה