חזרתי מאילת!!!

RTur

New member
חזרתי מאילת!!! ../images/Emo6.gif

טוב ממש לפני כמה דקות חזרתי מאילת.. היה ממש כיף, רק שביומיים הראשונים לא עשיתי כלום כי היה יום כיפור אז סתם יצאתי לטייל.. נפגשתי עם מישהי מאיזה פורום בהייד פארק וטיילנו ופתאום פגשתי שתי בנות שהיו איתי ביסודי חחח זה היה די משעשע לפגוש אותן דווקא באילת ולא בבאר שבע..
.. אחרי זה ישנתי הרבה בזמן שההורים שלי נסעו לים (כן כן, הם נסעו ביום כיפור בבוקר באוטו.. כופרים.. חחחחח
) אתמול סתם הסתובבנו בכל מיני מקומות, שיחקנו באולינג (ניצחתי 2 משחקים מתוך 3
), אחרי זה בטיילת פגשתי את המורה שלי למוסיקה מהבצפר חחח זה גם היה משעשע... ואז חזרנו למלון ואני הלכתי ל"נייטמר" שזה איזה אטרקציה חדשה באילת שזה מעין "מבוך" (עלק מבוך..) חשוך לגמרי ומנסים להפחיד אותך.. אבל זה פשוט לא מפחיד בכלל! חחח הולכים הולכים בתוך חושך ופתאום יש איזה פליקר ורואים בובה תלויה חח.. זה יותר מצחיק ממפחיד.. ואז ממשיכים ללכת והבחור שעומד בכניסה למקום חושב שלא יודעים שהוא הולך מאחורינו ומנסה להפחיד אותנו גם.. חח עד שפתאום הוא צועק "תתקדמו יותר מהר אתם לא עוברים את כל המתקנים!" חחח וככה הוא בעצם הסגיר את עצמו שהוא עוקב אחרינו.. טיפש.. ואז ממשיכים ללכת ונועלים אותך בתוך חדר ואתה לא מצליח למצוא את היציאה עד שיש שוב פליקר ואז רואים את הדלת חחח.. בסוף שניה לפני היציאה רואים בובה עם מסור שזז עם צליל של מסור אבל בעצם זה עשוי מקרטון או משו חחח בקיצר מי שנוסע לאילת, לדעתי זה לא שווה את ה-40 שקל כניסה בשביל ה-10 דקות הליכה בתוך ה"מבוך" הדבילי הזה.. אחרי זה חזרתי למלון וראיתי מופע של הצוות בידור של המלון.. הם עשו מופע על 50 שנה לאירוויזיון חח.. היה נחמד, ניסו להצחיק אבל לא כל כך יצא להם.. אבל היה מופע נחמד.. וזהו זה בערך מה שעשיתי באילת... אה, וקניתי את הדיוידי של סוף העולם שמאלה.. הידעתם שהוא עולה רק 40 שקל שם?!
זהו!

נסיכת pop

New member
אוקי רואים שאתה גבר../images/Emo6.gif

אני רעדתי מהנייטמר
זה פשוט מפחיד
הייתי עם בת דודה שלי ושתינו רק צרחנו שם! והם כאלה רעים הם לא מוצאים אותך עד שתבכה להם
בקינג סיטי לא היית?כי את זה באמת הפסדת,זה מדהים.

RTur

New member
הייתי בקינגס סיטי..

הייתי באילת לפני 3 חודשים אז הלכתי לשם.. זה באמת שווה את הכמה הרבה שקלים שזה עולה.. למרות שהמחיר הגבוה זה באמת שווה את כל הכסף!!! אבל הנייטמר זה פשוט מעפן לגמרי חחחחח

RTur

New member
נפתחו אבל..

זה לא היה הגרסה הסופית.. כאילו זה עבד והכל ונפלנו את הנפילה של ה-17.5 מטר אבל הבעיה הייתה שכל הקטעים האלה שעוברים ושומעים קריין שמדבר אז הייתה בעיה וזה עבד שפעם זה היה בעברית ואחרי זה אנגלית ואז שוב עברית ואז אנגלית... אבל לא נורא, גם ככה הבנתי מה אמרו.. חח

RTur

New member
הסבר.. חחח

אתה עושה מסלול של נהר מלאכותי בתוך רפסודה כזאת ואתה רואה כל מיני תקופות מהתנ"ך עם הסברים ודמויות וכאלה ואז בסוף אתה יוצא החוצה לאוויר הלח של אילת ורואה את כל אילת מלמעלה ויש מגלשה מאוד מאוד תלולה בגובה של 17.5 מטר ואתה מתגלש במהירות אדירה כשכל הרוח עפה לך לפנים ולא מספיק אז יש גם מצלמה שתופסת אותך בפוזה לא ממש נעימה עם פרצוף מרוח מכל הרוח הזאת (ואחרי זה אתה יכול לקנות את התמונה בתוך מסגרת) חחחחח.. וזה ממש כיף כי בסוף אתה גם חוטף מיני צונאמי כזה לפרצוף (אלא אם כן אתה יושב ראשון ואז כולך נרטב..) חחחחח זהו חח

נסיכת pop

New member
../images/Emo6.gif איזה הסבר..

אני ממש אהבתי את זה.. אני יכולה לספר לך שמתי שאני הייתי המתקן היה בנסיון ואז נתקעו 40 דק'!!! ועוד איפה
:| ליד משפט שלמה וזה כזה משעמם
כל שניה זה עבד מחדש.. והמדריכה שלנו היתה כ"כ מפגרת היא מדברת עם חבר שלה בטלפון ואנחנו תקוים שם 40 דק' בחושך הזה
! ואז היא אמרה לי שעכשיו רואים אותנו בבקרה והם מתים מצחוק.. כי תמיד ברפסודה שלה כולם נתקעים

RTur

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif

כשאני עשיתי את זה אז אני הייתי זה שיותר הסביר דברים מאשר המדריכה חחח.. היא הייתה מספרת את זה בצורה מה זה משעממת והייתי תוקע הערות ציניות או כל מיני משפטים כאלה מטומטמים והיה משעשע... למשל כשעברנו ליד הפסלים של האנשים השחורים אז אמרתי "אלה העבריים מדימונה?!" וכולם צחקו חחחח

Atza

New member
וולקאם באק../images/Emo9.gif!../images/Emo80.gif

התגעגענו
הממ המבוך נשמע...מוזר
וזה עולה רק 40!??!
כל הכבוד
!אני אקנה אני מניחה
!

mic22

New member
שמחה שנהנת ../images/Emo24.gif