חזרתי מאבינוח

maracuja

New member
חזרתי מאבינוח

מצטבר שהטבעת זזה מהמקום, וזה מה שגורם לי לבעיות של הקאות ורפלוקס. הקיבה "התעמקה" על הטבעת וחסמה אותה חלקית. פתחנו קצת וזה עוזר (סוף סוף הצלחתי לשתות כמו שצריך, וגם לאכול קצת). אצטרך לעבור ניתוח חוזר, וד"ר אבינוח רוצה בכלל להחליף את הטבעת, ולא רק להחזיר למקום. עכשיו אני צריכה להתחיל את כל התהליך של בקשה לניתוח, כמו בפעם הראשונה, אפילו כולל מפגש אם פסיכולוג והקול. אוף... איזה באסה!

תבדקי את זה, זה מצב בריאותי לא תקין

את צריכה לתקן ניתוח קודם לא נראה שתצטרכי להתחיל הכל מהתחלה לפחות במכבי לא צריך....תבדקי טוב בקופה בהצלחה

קובי d1

New member
מצער לשמוע על תזוזת הטבעת

והצורך בניתוח נוסף תבדקי היטב מה קורה בניתוח חוזר האם צריך לעבור שוב את כל הפרוצדורה הרבה בריאות קובי

maracuja

New member
שאלתי בקופה ואמרו לי שכן

אבל מדובר על אחת מהמזכירות, אולי כשאתחיל את התהליך, יתברר לי שלא.

אני גם עברתי ניתוח חוזר

בהתחלה הפקידה אמרה לי שצריך את כל הפרוצדורה מחדש ואני התעקשתי ואמרתי לפקידה שזה ניתוח חוזר ושכבר אישרו לי בעבר כך שאני בקריטריונים וכו' תוך שעה היה לי טופס 17.... מקווה שתצליחי לשכנע גם הפקידות בקופה שלך!

אופירA

New member
מנהל
צריך הפניה מסודרת מהמנתח

שמעידה שמדובר בניתוח תיקון, בתקלה בגוף הזר. לא יהיה צורך לעבור את כל הפרוצדורה, רק מה שצריך בשביל ניתוח בהרדמה מלאה.

רוייקו

New member
תבררי את העניין של אישור הניתוח מחדש

אצל אבינוח. זה אבזורד שצריך להתחיל הכל מחדש כשמדובר רק בתיקון. אני עברתי ניתוח להחלפת טבעת לפני שנה בדיוק ומכתב מהמנתח ובו פירוט על המצב שנוצר והצורך להחליף הספיקו בהחלט.

maracuja

New member
האם קיבלת את הטבעת חינם?

באיזה קופה? כעיקרון אפשר רק לתקן, בלי להחליף את הטבעת, אבל אבינוח אמר שהוא מעדיף להחליף, ואני לא יודעת אם בקופה בסוף יאשרו טבעת חדשה או רק תיקון בלי החלפה.

maracuja

New member
אחרי תיקון/החלפה, האם

צריך להתחיל את הכל מההתחלה? מבחינת כלכלה נוזלית, רכה וכו'?

maracuja

New member
אפשר לדחות,

אבל בסופו של דבר אני כן אהיה חייבת לעבור ניתוח חוזר. בגלל התזוזה הקיבה "התקפלה" על הטבעת, וחסמה אותה חלקית. בגלל זה ההקאות והרפלוקס של החודשים האחרונים. פתיחת בטבעת סידר את זה בנתיים, עד שהקיבה תמשיך לזוז ושוב תכסה את הטבעת. ד"ר אבינוח פתח לי 1 סיסי, ועכשיו הכל עובר! אני רעבה ואוכלת המון! מתה מפחד מעליה במשקל. אולי אדבר איתו על בכל זאת לסגור קצת ולראות איך אני מרגישה. אי אפשר לדת ממה נגרמה התזוזה. אולי זה בגלל ההריונות שלי. אחת אחרי השנייה, עם הרבה בחילות והקאות. בהריון השני סבלתי הרבה מצרבת, אבל זה נפוץ בהריונות, וגם הקאות. הצרבת אבל המשיכה גם אחרי הלידה, ועד היום (הילד יהיה בן 3 בספטמבר)

שרה16

New member
הריפלוקס והצרבת- כי יש לך פאוצ' רחב ותזוזה

כנראה של הטבעת. זה לא מצב טיבעי של הוושט והנפח הגדול של הפאוצ' דוחק את הטבעת. פתיחת הטבעת מקלה על הסימפטומים אבל לא פותרת את הבעיה. אין מנוס מניתוח החלפה. עברתי את זה וההחלמה יותר מהירה מניתוח ראשוני משום מה.

למעלה