חזרתי לICQ

e-magine

New member
מור זה לא כל כך פשוט

אין פה פתרון פלא. אני מניח שקראת חלק מהדברים שכתבתי פה. אני אומר לך שניתוק לא פתרון. ICQ זה סוג של יצירת יחסי אנוש סייברנטיים, וקשה לנתק יחסי אנוש אפילו סייברנטיים, במכת גרזן. תנסי לקבוע לעצמך שעות שימוש מוגדרות מראש.

Another Brick

New member
אי אפשר!

המחשב שלי נמצא צמוד למיטה, ככה שגם אם אני מתעוררת באמצע הלילה, אני רק צריכה להוריד את היד למטה וזהו! אני מחוברת! והבעייה היא שאפילו את זה לא צריך לעשות כי אצלי האינטרנט כל היום עובד. 99 שקל בבזק ואצל נטוויז`ן אני בחינם וכל זה קורה על קו נפרד ככה שאין בעייה עם טלפונים לבית. אז תמיד הוא מחובר, ותמיד אני רואה מי נמצא ו... אוף :( מור-מיואשת

2B LoOnY

New member
אז אולי

תבקשי מחבר או קרוב שמבין במחשבים שיגביל לך רת השעות-כך שתוכלי להתחבר רק בשעות מסוימות, ושלא יראה לך איך עושים את זה כדי שלא תוכלי להחזיר את המצב לקדמותו ותנסי להפגש יותר עם חברות - ללכת לסרטים לעיר, לעשות דברים עם עוד אנשים להעביר את הזמן בלי המחשב

Another Brick

New member
אי אפשר!

כי גם אמא שלי מכורה לאינטרנט והיא לא מוכנה בשום אופן שיגבילו לה את השעות. וחוצמזה, אתמול הסתובבתי עם חברות שלי כל היום בחוץ (קרעו לי את הרגליים), חיפשנו עבודה (עלק), כדי שיהיה מה לעשות בחופש חוץ מללכת לים ו...ללכת לים. ולא הייתי על המחשב, ולא היה חסר לי במיוחד, רק בלילה הייתי צריכה לבדוק מייל... ואז החזרתי את האיי סי קיו... ואז באתי לכאן... וזה לא נגמר אין פיתרון. זה לא יגמר. מור אומרת שאין פיתרון וזה לא יגמר.

2B LoOnY

New member
אבל עובדה

שאתמול כל היום עד ללילה לא היית על המחשב, וובעצמך אמרת שזה לא הפריע לך אז הנה עובדה, שזה כן עוזר, שזה לא הפריע לך לא להיות על המחשב וגם, להכנס מדי פעם זה לא פשע, גם אני אם יום שלם לא הייתי בבית בודקת בסופו את האימייל וקצת מדברת עם אנשים ובקשר לזה שחיפשת עבודה - זה רעיון טוב כי אז גם תלכי לעבודה ולא תהי כל היום בבית מול המסך האפור ה(לא כל כך) שומם

סרפד

New member
לא יפה, אבל

איזה צחוק תפסתי כשקראתי שאי אפשר להגביל את השעות כי גם אמא שלך מכורה. יש פה איזה משהו גנטי, או שזו מגפה (נראית לי יותר האפשרות השניה). תגידי, אי אפשר להזיז את המחשב מהמיטה שלך? או את המיטה שלך מהמחשב? או אותך מהמיטה? או כל דבר אחר בסגנון הזה?

Another Brick

New member
לא יפה בכלל אפילו

אבל מה `כפת לי... ביום הראשון שהתחברנו לאינטרנט אמא שלי התיישבה לידי ואמרה ``תראי לי מה יש בדבר הזה``, ואני, בהיותי קטנטונת, הראיתי לה את הצ`ט. אז ההיא התחילה לראות שנחמד לי לדבר שם עם החבר`ה- ביקשה את המחשב לכמה דקות-נכנסה לחדר 40 פלוס והיו שם 2 בנות... היא התחילה לכתוב באיטיות בלתי נסבלת, ולא ברור איך-אבל היה להן הסבלנות. לאחר חודש החדר מנה כ30 משתתפים. אמא שלי-מייסדת חדר 40 פלוס בתפוז! Go mom! מן הון להון... אמא שלי החליטה שזה לא עובד ככה שכל פעם שהיא רוצה לשבת על המחשב היא צריכה לבוא לחדר שלי. ותקנה מחשב משל עצמה. ותשבות שמחה בבית ליום ורבע. ואז גילינו שזה בדיוק אותו דבר כי היא צריכה את הקו... ניסינו לחבר ברשת-היו המון סיבוכים. טוב די גלשתי מהנושא אבל היא מכורה וזהו. 6 בבוקר-אני יוצאת לבי``ס-אמא (עדיין) על המחשב 4 בצהריים-אני חוזרת מבי``ס-אמא (אחרי שינה של שעתיים) על המחשב מור שתמיד נסחפת עם הסיפורים

סרפד

New member
ומה אבא שלך אומר על כל זה?

טוב, הוא בטח יסד פורום תמיכה של בני משפחה למכורים. ואם לא - אז מי כמוהו מתאים?

Another Brick

New member
שלא תדע מצרות...

בהתחלה הוא חשב (כמו כולם) ``נו מילא... זה יעבור עוד מעט... מה כבר יש באינטרנט?!`` אז זה עבר די חלק אחרי כמה חודשים הוא ממש התחיל להתעצבן כי כשאני הייתי באינטרנט- אמא שלי השלימה שעות שינה, ולהיפך. אז הוא החליט כמה דברים והיה ממש לא נעים בבית, אבל זה נגמר די מהר כי הוא חייל שלי :) הוא לא יכול שאני לא מדברת איתו והוא שונא שאני כועסת עליו, אז הוא היה חייב להתפשר עכשיו הוא כבר הבין שאין מה לעשות, הוא חייב להשלים עם המצב. טוב מאוד :) אממ... יש לי מחר מתכונת בתקשורת. אני יודעת שאני יקבל ציון טוב (כי כולם אמרים שזה הכי קל בעולם) אבל אני לא מרגישה שאני יודעת משהו. אין לי תחת לשבת וללמוד!!!!! זה בגלל האינטרנט והטלוויזיה, שהפכו אותנו לאדם המיידי. ככה אמרה כריסטין נייסטרום... נו! אז אני כן מוכנה למתכונת! :) בהצלחה לי ולכל מי שיש לו גם! מור שאמורה ללמוד אבל לא

e-magine

New member
ענק!

אגב היתה לנו פה מישהי בשם עצלנית, שסיפרה משהו על ההורים שלה, ושאלתי עם צ`אט מדבק ואף אחד לא ענה על זה. זה מתקשר לי גם עם עניין השאלה האם אנשים מתביישים להודות בהתמכרות לאינטרנט. אמנם אין לנו בה מספיק נתונים אבל ממה שאני רואה עד עכשיו, בני הנוער יותר פתוחים בעניין.

ashlaya

New member
אני מתביישת!

כן לא מדברת על זה עם חברים/מכרים בעצם עם אף אחד חוץ מכם!!! חושבת שאחרים לא יכולים להבין את זה....

ליאור...

New member
נו באמת...

את לא יכולה לפחות שבוע? תני לי רשימה, של יתרומנות וחסרונות באי סי קיו אם את יכולה את תראי תתוצאות

Another Brick

New member
אממ

אני מדגישה שמדובר על הICQ כפרט, ולא האינטרנט כולו יתרונות: כל זמן שאני בבית- אני זמינה אני יכולה לדבר עם אנשים מכל העולם הרבה יותר קל לי להביע את עצמי בכתיבה <מעניין למה> דרך מצויינת לשמור על קשר עם אחרים חסרונות: הממ.. אפשר לפרוץ לי נורא בקלות ככה :) *אם תמצאי עוד חסרונות, בבקשה תשתפי אותי. אולי אני אשתכנע שבאמת זה יותר מזיק ממועיל מור-רואה רק את חצי הכוס המלאה

ליאור...

New member
הרשימה ענקית...להפעיל מוחות

אוקיי אז ככה....בנתיים אני מציינת שלוש, אבל מחר יש לי שיעור תנ``ך ואני אחזור עמוסה ברשימה... *חברים הוירטואלים-בסופו של דבר אם חבר טוב יעזוב אותך, אז את תהיי בדיכאון, למרות שהוא וירטואלי בגלל שאת קשורה יותר מדי לאינטרנט.... יהיה לך קשה, בגלל זה אין לי בעיות עם האיי סי-אני מציבה תנאים *חברים אמיתים-את מתרקת מהחברה, ואני בטוחה שחיי הבחרה שלך לא במצב טוב, אני למשל מגוונת, למרות שקשה לי, ואני לא תמיד נהנית, אני מנסה להפסיק עם התתמכרות והצ`יטאוטים ולבלות יותר... *בריאות-אין פה מספיק מקום לפרט...רק תחשבי עליך מבחינה גופנית...אחרי כמה זמן מול המחשב וישיבה צריכים לחלץ ת`שרירים...ושלא לדבר על בעיות בעיינים מחר אני אחזור עם עוד כמה...בטוח יהיה לי משעמם, ועכשיו אני עפה כי אבא שלי יתפוס אותי...אוי לא ועוד משהו...תעזרו קצת עם הרשימה אני בטוחה שלרובכם יש איי סי או אודיגו

למעלה