מאמייי שיליי ביחוששש!! תהיה בטוח שנבוא מאמיי מחר הולכות לקנות כרטיסיםםםם
B Brwonie22 New member 11/2/06 #16 מאמייי שיליי ביחוששש!! תהיה בטוח שנבוא מאמיי מחר הולכות לקנות כרטיסיםםםם
א אורטלושיתת New member 11/2/06 #25 איזוו תמונה מ=ו=ש=ל=ת של ערן!!! הוא פשוט ה-ו-ר-ססססס ברמותת!!.. נ.ב תקראוווווו לאושרייי ולאדם (האמיתייםם!!!) חחח..
איזוו תמונה מ=ו=ש=ל=ת של ערן!!! הוא פשוט ה-ו-ר-ססססס ברמותת!!.. נ.ב תקראוווווו לאושרייי ולאדם (האמיתייםם!!!) חחח..
C Charmed Galia New member 11/2/06 #32 כל תמונה שלו מושלמת../images/Emo99.gif../images/Emo11.gif אוף איזה מדהים הוא...פשוט דוגמןן
ד דניתוששששש New member 11/2/06 #20 ביחוש אני אוהבת אותךךךךךך!! נסיעה טובה יפה שלייייייי בוא לבקר גם בפורום הייד פאררקקק מתגעגעים אליךךך
א אורטלושיתת New member 11/2/06 #21 נסיעהה טובה נשמהה!!! מואהה אוהבתת אותך המון המון המוןןן מקווה שתיכנס לפורום שוב בקרוב מאוד.. כי אני פיספסתי אותך אתמול.. !! שוב אוהבת אותך המון!
נסיעהה טובה נשמהה!!! מואהה אוהבתת אותך המון המון המוןןן מקווה שתיכנס לפורום שוב בקרוב מאוד.. כי אני פיספסתי אותך אתמול.. !! שוב אוהבת אותך המון!
ה הילהפצצה New member 11/2/06 #24 אביחיו'ש אביחיו'ש מאמי שתיהיה לך נסיעה טובה!! למרות שלא הייתי פה אתמול כשהתכתבת עם בנות הפורום שמעתי שהיה כיף..!! אני אוהבת אותך!!
אביחיו'ש אביחיו'ש מאמי שתיהיה לך נסיעה טובה!! למרות שלא הייתי פה אתמול כשהתכתבת עם בנות הפורום שמעתי שהיה כיף..!! אני אוהבת אותך!!
נ נגוש TiNkErBaL New member 11/2/06 #26 חושיייי!! אוףף טוב שנזכרתיי לראות תהודעה.. חיחי הוא בטח כבר בת"א כפרוניי שלי!! טאנקס על ה-כ-ל!! כמה שאני אוהבת תבנאדםם הזה אתםם פשוט לא מביניםם!!! ב-ה-צ-ל-ח-ה בהופעה בפורוםםם ;] אוהבבתת המוןןןןןןןןןן!! -חושי שלך- חיחיחי [נגה]
חושיייי!! אוףף טוב שנזכרתיי לראות תהודעה.. חיחי הוא בטח כבר בת"א כפרוניי שלי!! טאנקס על ה-כ-ל!! כמה שאני אוהבת תבנאדםם הזה אתםם פשוט לא מביניםם!!! ב-ה-צ-ל-ח-ה בהופעה בפורוםםם ;] אוהבבתת המוןןןןןןןןןן!! -חושי שלך- חיחיחי [נגה]
כ כוסית על הגג New member 11/2/06 #36 ביחוששששששששש../images/Emo9.gif גם אני מאוד נהנתי להתכתב איתךךךךךך שיהיה לך שבוע מהמםםםםםםםםם אוהבת אותך המון המון המון אורוש
ביחוששששששששש../images/Emo9.gif גם אני מאוד נהנתי להתכתב איתךךךךךך שיהיה לך שבוע מהמםםםםםםםםם אוהבת אותך המון המון המון אורוש