חזרתי... לתמיד...

• פותח הנושא i l i
  • פורסם בתאריך

i l i

New member
חזרתי... לתמיד...../images/Emo148.gif

אופפפ כל כך התגעגעתי אבל היה לי מחליפה טובה... נהנתם איתה?! (shooshoo2)

p r u d e n s

New member
אילי!../images/Emo182.gif../images/Emo154.gif|מרי|

כל כך התגעגעתי אלייך! ואף אחד לא יכול להחליף אותך, את היית כל כך חסרה כאן! לאן הלכת?

i l i

New member
אמרתי....!

בעיות מחשב....
קיצר חזרתי... והמחשב בסוף לא הגיע! רק מחר... אופפ איתו!!!

shooshoo2

New member
../images/Emo68.gif חן!!

דבר ראשון: אני ממש לא גנבתי לך את הפורום כי את לא מנהלת אותו!!! דבר שני: איפה היית באמת??! יש לך עוד מליין מחשבים בבית עם אינטרנט!?!? דבר שלישי: אני לא החלפתי אותך ואני גם לא רוצה להחליף אותך זה יותר מדי קל!!
אזזז די כבר עם העיניין הזה!!!!

i l i

New member
סליחה!?!?!?

א- את כן גנבת את הפורום! למרות שאני לא מנהלת אותו, את נכנסת ללא אישור בכתב.. חוצמזה, אילולא אני (מילה במשלב גבוה) לא היית יודעת עליו!!! אז אל תשחקי לי אותה מאגניבה... ב- את יודעת טוב מאוד שכל המחשבים מנותקים מהאינטרנט שלא ייכנס וירוס ורק אחד מחובר.. ואותו לקחו לי באחזריות!!!, וחמודה בשביל להחליף אותי את צריכה להצליח לגעת במשו ורוד.. כל עוד לא הצלחת (ואני בספק אם תצליחי) לא תוכלי להגיע לציפורן של הציפורן של הרגל... ואל תשימי לי תמונה של בלונדינית יא מכוערת!!!!!!!!

shooshoo2

New member
תני לי להסביר לך משהו!!!

א- את הראת לי את הפורום הזה ונתת לי את הכתובת שלו אז יש לי את כל הזכויות שבעולם להיכנס אליו ולהירשם אליו!!! ב- אני ממש לא רוצה להחליף אותך כי את יודעת טוב מאוד עד כמה אני שונאת את הצבע המזעזע "ורוד" ואני גם יודעת שאף אחד לא רוצה להחליף אותך!!! ג- אני ישים איזה תמונה שאני רוצה כי את בלונדינית חן... ואין לך שום דבר בשביל לעצור את זה... וכן אני מכוערת אבל את זאת שתמיד מזיינת לי בשכל עד כמה שאני כ-ו-ס-י-ת!

i l i

New member
תני לי להסביר לך משו:

א- הראתי לך תפורום רק שתראי הודעה אחת! בלבלד! הסיבה היחידה היא שנכנסתי לפורום ולא אמרתי לאפ אחד מהחברה הקרציות שלנו זה בגלל שאני לא רוצה אותם פה.. האמת שזה לא מפריע לי זה סתם היה בצחוק... אבל איתך אי אפשר את קשה כמו דיקטטטט. ב- ורוד הוא צבע מדהים, הרבה יותר מכחול, לפחות אני יודעת לכתוב...! ג- יש לי שיער חום אז תחיי עם זה.. למרות שזה קשה לך.. לפחות אני לא נראית כמו מרלין מנסון יא אהבלה... ד- זה שאני אומרת לך שאת כוסית זה בשביל להעלות לך את הביטחון שנמצא בקאנטים ואם תשימי לב תמיד אמרתי לך ליד עומרי כדי שהוא יסתכל או משהו כזה! אז תרגיעי ותגידי תודה!! אז מה בסוף את לובשת?!

C honey

New member
תגידו.. ../images/Emo185.gif|אראגורן|

אתן באמת רבות או סתם עושות את עצמכן???!..
*בצחוק..*!

C honey

New member
אהה.. ../images/Emo185.gif|אראגורן|

אז את אילי שכולם התגעגעו אליה ו"בכו".. נעים מאוד.. וגם לך קוראים חן??, גם לי!!..

סתיו מם

New member
אילי!!!!!!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

הפורום שלנו לא היה אותו הדבר בלעדייך. מה-זה התגעגעתי! טוב שחזרת...

דנוש10

New member
גם אני התגעגעתי תסתכלי אפילו בדף

הקודם או בדף הזה שאלתי איפה את????????. כמה טוב שחזרתת

i l i

New member
בכבודי ובעצמי...

בהחלט קוראים לי חן... לכל האנשים המושלמים בעולם קוראים חן...(חוץ מאלה שהתדרדרו לפקצות...) :)

ODana

New member
גמני, גמני, גמני../images/Emo23.gif

התגעגעתי אלייך נורא! איזה כיף שחזרת אלינו!

למעלה