חזרתי (לשבת)

shadowfax

New member
חזרתי (לשבת)

אני מקווה שאתם נהנתם בחג אני אישית אכלתי ישנתי ותיכננתי... אני מעלה שוב את השאלה: אני מעוניין להריץ חד פעמי למי שירצה (אנשי הפורום או לא) במסגרת הרעיון של BACKDOORSLAM וSARAGON להרצת חדי פעמיים. העניין הוא שישנם שני רעיונות שרצו לי במקביל: חד פעמי משעשע שבו קבוצת גיבורי נלחמים באוייב מסתורי... חד פעמי בסיגנון סייברפאנק אפל על קבוצת אינקוזיטורים בשנת 40,000...

backdoorslam

New member
כמו שכבר אמרתי לפני

לי זה ממש לא משנה. כל הכבוד על היוזמה - אני אהיה שם רק תן לי יום ושעה. Must play!!! אגב, ביום העצמאות יתקיים חד-פעמי נוסף בהנחייתי על גג בניינו של סארגון (מיקום מדהים - משקיף על הים). פרטים נוספים וטיזר מגרה בקרוב מאוד.

ננסק

New member
רק תגידו איפה ומתי!!

אני ממליץ שנעשה את זה רישמי של הפורום, ואז גם נתחיל סבב. כל פעם מישהו אחר יהיה חייב לשה"מ חד-פעמי (מתוך רשימת שה"מים), ואז יהיה (לי) תמריץ לעבוד על זה הרבה ולהכין אותו מושקע.

shadowfax

New member
אני חושב שאני יתחיל עם MARVEL

בקשר למקום ושעה, זה יהיה רק עוד שבוע לפחות (מילואים).

shadowfax

New member
SARAGON הזכיר מקום ליד הים....

אבל תמיד יהיה לנו את בן שמן

backdoorslam

New member
אני אפרט קצת ברשותו

בעיקרון, ואני מקווה סארגון לא ירתח עלי, מדובר במקומות יפים אך מוגבלים. בפעם שעברה הסתננו לתוך האנגר של סירות באישון לילה, אל מול מועדון מוזיקה ים-תיכונית. היה כיף, אבל אם היו מגלים אותנו - היינו בבעיה קשה וסארגון היה בבעיה ענקית. מקום נוסף, שכרגע אין איתו שום בעיה, הוא על הגג של סארגון. לא מדובר על פנטהאוז, אלא אשכרה גג. למזלנו, סארגון מתגורר בבניין חדש, מועט דיירים ונמצא מטרים סופרים מחוף הים - הנוף מדהים. מבחינתנו, זה המקום הבא שבו נערוך את הוואן-טיימר, אבל צריך לקבל אישור סופי מסארגון. במידה והוא יאשר סופית, נפרסם מפות והוראות הגעה.

Soul Cake Duck

New member
Count me in

כמעט בטוח שארצה להשתתף. אני מעדיף את הרעיון המשעשע של סופר-גיבורים, אם כי אין לי בעיה עם האפשרות השניה. כך או כך, אם רוצים להשתמש בעולם כלשהו או בשיטה שהיא לא חופשיטה, אצטרך שתשלח לי פרטים, אבל אין לי ממש בעיות מבחינת זמן או מקום.

למעלה