חזרתי לרקוד :)

מלודי6

New member
חזרתי לרקוד :)

איזה כייף. סוף סוף, לאחר כמה שנים של הפסקה מהריקודים. חזרתי הלילה לרקוד. ועכשיו אני יודעת לרקוד גם רוקנרול בזוג, ולא רק את צעדי הבסיס אלא גם עם סיבובים... וואי, היה ערב-לילה מדהים!!! רקדתי סלסה, ואלס, צ'ה-צ'ה, טנגו... מה לא... ואפילו גם מלא מלא סיבובים, עד שכבר הסתחרר לי הראש, ובל נשכח את ההשכבות... אחח, ארבע שעות של ריקודים, עד שכבר כאבו לי הרגליים, ונאלצתי לנסוע בחזרה הבייתה. חבל רק שכשהגעתי, גיליתי שאחת מהשותפות החליטה לחזור לדירה שבוע לפני כן :( אבל, העיקר העיקר, זה שחזרתי לרקוד :)

touti

New member
ועכשיו לשיעורי ריקוד לחברי הפורום../images/Emo6.gif

מלודי6

New member
אה, דודי, כבר התחלנו עם תורות?

התבלבלת, לקחת מספר ולחכות, זה במקומות אחרים... בריקודים פשוט בן לוקח בת... מי שהגיע ראשון זכה... (במידה והוא נראה טוב וגם יודע לרקוד כמו שצריך)

מלודי6

New member
הלוואי ויכולתי ללמד

בדרך כלל הצעדים של הגברים שונים משל הנשים, וכשבאים ללמוד, בחלק מהזמן מתרכזים יותר בצעדים שאת בתור אישה אמורה ללמוד, ולא שמים לב לצעדים של הגברים. ככה מפספסים בעצם את האפשרות ללמד, אבל מי יודע, אולי אני אקח גם קורס מדריכים סתם בשביל הכייף, אבל זה כמובן אחרי שאני אלמד טנגו באופן מלא.

מילודי חומד ! הריקוד אינו `עומד`...

בפני עצמו ... הוא בא כביטוי למשהו ... לשיר , למנגינה , למצב הריגשי שבו נמצא האדם , אם הוא אינו מבטא משהו , הורקנו אותו מיעודו ... כי הוא אמצעי ולא תכלית ... וזו ההנאה המירבית שאפשר לינוק מהריקוד , כשזה מבטא את השמחה או את השיר המתנגן ברקע ... שתהיי רק שמחה , מיי מילודי ...

מלודי6

New member
תודה בטר

אכן יש שמחה. ובעצם סגרתי מעגל בחזרה לתקופה הנפלאה שהייתה לי כשהתחלתי לרקוד ריקודי זוגות לפני מעל שבע שנים.

למעלה