חזרתי, לצערכם.

לונה

New member
חזרתי, לצערכם.

קבלו משהו אכזרי במיוחד. אני הרי יודעת שלא שמתם לב שלא הייתי פה. (אני כבר רגילה שאף אחד לא אוהב אותי) הייתי חמישה ימים ביער הקודש ת``א, היה לי ממש טוב. זתומרת, הייתה לי מארחת ממש לא הטיפוס שלי, כנ``ל לגבי החברות שלה והבנות מהכיתה שלי שהתארחו אצלן, ולקחו אותי למועדון טראנסים ביום שישי בערב (טראנסים זה אחד מסוגי המוזיקה המעטים מאוד שאני לא סובלת בלי יוצא מהכלל. יותר גרוע מצילצולים של פלאפונים), אבל היה אדיר בכל זאת. ומה שהחמישה ימים האלה עשו לי. האגו שלי לא יוכל להיכנס לחדר אחד. מכירים את האנשים האלה שגורמים לך להרגיש ממש טוב עם עצמך מכמה שהם מעוררי רחמים? והייתי בים בלילה, ונכנסתי למים ורקדתי וקיפצתי, לזוועתם הגלויה של חסרי הנפש הרומנטית, והבנתי כמה שאני מתה על החברים שלי, וכמה שהם טיפוסים מקסימים וכמה שפופ זה חרא של מוזיקה. ולעניין: והיום חזרתי, קראתי את האי מיילים שהצטברו אצלי, אחד מהם, ממישהו שאני חוששת שאני בכיוון של להתאהב בו, נשא את הכותרת ``פרידה`` והגיע אחרי כמה ימים שבהם הוא לא כתב לי. שתי שורות, שאמרו שפגעתי בו והוא לא רוצה קשר איתי יותר. אאוץ`. כל כך פחדתי לקבל ממנו את המכתב הזה. ואז רווח של המון שורות, ואחריו המכתב. והוא הסביר שזה בשביל שאני לא ארגיש הסאדיסטית היחידה. הצעות לנקמה, בבקשה.

למעלה