חזרתי לפורוםם:))

A v i e l l

New member
חזרתי לפורוםם:))

עכשיוו למי שחושבת שמתחזה היא צריכה לקבל הסבר ממני שתידע שזה אני :p

../images/Emo110.gifכה בטחחחחחח

אביאללל או שזה בתתתתת בחיים לא חשבתי שתעשה את זהה למה עבדת ככה עלינו????? גם עם תוכיחחח לייי אני עדין לא יאמיןןןן כייי תסביר לי איך בשין כתוב עומר טל ויש שם תתמונה שלווו ושמה את אותה תמונה פה אה?????????????????? מה אתה מפוצל או מה??? תפסיק לעבוד עלינו וזהו!....

A v i e l l

New member
מאמייי את לא חייבת להאמיןןן

אבל לי יש את כל ההוכחות בעולםם

איזה הוכחות?!

אם אתה באמת חושב שמישהו מאמין לך אתה ממש מסכןן!! ואיזה הוכחות בדיוק יש לך?! רק תגיד לנוו!

../images/Emo182.gifתגיד מה יש'ך פיצול או מה?

אתה ילד חוללה! או שזו בכלל ילדה.. מה את רוצה? מי את/ה? ומה את/ה רוצה ממנו? לך לך י'מאנייק! אתה סתם שקרן מגעילל! ואני? ש-ו-נ-א-ת- ש-ק-ר-נ-י-ם! אז לך לך חפש מי י/תנענע אותך! יאללה ללך! לך כבר! וואללק לך!

../images/Emo187.gifאביאל כנס...

דיברתי עם עומר טל והוא אמר לי שהתמונה הזאת זה לא הוא... ====> אביאלת בתמונה הזאת זה אתה??.

../images/Emo118.gifאביאל לכאן ועכשיו !

מותק , אם יש לך הוכחות אז תפנים ותראה לנו תוכיח ! כי מעשה אחד כבר עשית לנו ובויאנה עלינו ועל האחיות שלי ? אפח'ד לא יעבוד אתה מבין אותי ?

../images/Emo15.gifזה לא הואאאא ../images/Emo70.gif

מורן תפסיקי להגן עליו
שמתי לב לזה ממזמן שאת מגינה עליו
לכי תדעי מי זה בכלל
תיראי
הוא שם שתי תמונות שהם בכלל לא אותו אחד!!!!! זה כבר מראה שהוא משקר עליו בעיניים ווואי אתם כאלה סתומות זה משששווו

../images/Emo187.gifאני בכלל לא מגנה עליוו

אני לא מאמינה לוווו אני דיברתי עם עומר טל אתמול באיסי והוא אמר שהוא בכלל לא מכיר תאביאל הזה ושהתמונות שלו והוכללל ואני מאמינה לעומרר מה למה שישקר התמונות בשין שלווו ומי שחיב לנו פע הסבר זה אביאללל אני ממש לא מאמינה לעעע

למעלה