חזרתי לעת עתה

ייטב

New member
חזרתי לעת עתה

יורם- התגובה כבר אינה קונקרטית. בנוגע לסלסה, אני עדיין מתלמדת אינני מתיימרת להציג את עצמי כרקדנית סלסה, למרות שגבר שיודע לרקוד, בהחלט עושה לי את זה... ג`ו אל תתחמם!! ובקשר ליפה אופה תמיד אפשר ללמוד לאפות, השאלה אם רוצים. בקשר ליפה - יש תכונות אחרות שערכן לא יסולא בפז. ואין כאן מן המרומז עליי, פשוט אינני רוצה להישמע שטחית. ומים כחולים! צר לי על הבורות אך מהיכן באת? ומה מעשיך באיזור? (שאלה רטורית)

ייטב

New member
באמת אל תתחמם

והפעם מן המובן השני של המילה. נו די אתה יודע שיש לי סימפטיה רבה אליך. אחרי הכל הינך המושיע שלי... בעצם של כולנו. הכל בחיבה. אני אפילו אפריח למענך נשיקה באוויר.

joe_schmo

New member
לא התחממתי... :)

אמרתי את זה בצחוק, חייכתי 3 פעמים לא? תודה על הרמה הגבוה שלי: המשיח שלכם... :) בקשר לנשיקה... תודה עוד יותר. תפסתי אותה (אני רוצה אותה רק לעצמי, שלי, שלי!) :) :) :)

ייטב

New member
אין לי מה לכתוב

אבל לא רציתי שתפגע מחוסר יחס... תודה שאני מקסימה. ממש כמו סימה מהשיר האחרון בדיסק החדש של ארקדי דוכין.

יורם**

New member
ייטב

למה בתגובתך ליונית אמרת שאני לא רציני? בבקשה תשובה רצינית יותר וכנה יותר מ...התגובה כבר אינה קונקרטית תודה מראש ....יורם

ייטב

New member
יורם יקירי

הנדון: תגובתי על תגובתך שהוגבה על תגובתי. מספיק רציני? במהלך היום הגבתי על משהו מדבריך איני זוכרת מה זה היה לכן זה גם אולי לא כל כך חשוב ובטח שזה לא קונקרטי. אולי אפילו כתבתי את זה בתוך חלון חדש ולא כשרשור, אינני זוכרת. עמך הסליחה. בנוגע לזה שאינך רציני א- כי לא הגבת על תגובתי שהוגבה לתגובתך וחוזר חלילה ב- כי אינך משתף עימי ועם ג`ו פעולה בנוגע ליובש כאן בפורום שלך בברכה חמה אני.

ronenw22

New member
לייטב

אני לא יודע מה כתבת פה לגבי היובש של הפורום, אבל יש לי תחושה שהוא נגמר... ;-)

למעלה