חזרתי לעניינים....

uneek

New member
חזרתי לעניינים....

אחרי ששיחקתי בעבודה ב CM 2004 כל שנה שעברה.... הייתי עצמאי בחנות משחקי מחשב והייתי משחק מנג'ר כ- 5 שעות ממוצע היום...(שכמו שאתם מבינים, החנות לא הייתה מוצלחת במיוחד...) ולאחר שקראתי כאן בפורום פיתחתי תאבון ורכשתי את FM 2005...!!!! אני משחק במנג'ר כבר שנים...ופשוט משחק שכיף לשחק כל פעם מחדש... בקיצור... פתחתי שמירה עם לידס יוניטד, המטרה היא לחזור לליגה הבכירה, ולעשות ממנה אימפריה גם מקצועית וגם כלכלית, כשהמטרה הכי חשובה היא לשלב כמה שיותר צעירים עם עדיפות ליוצאי מחלקת הנוער (כנער פוסטר באחת מקבוצות מליגת העל, תמיד טענתי בפני אחרים שהמשחק הוא פיצוי לקריירה המפוספסת שלי...ובגלל שלא קיבלתי הזדמנות אמיתית בקבוצה, אני משליך את זה על המנג'ר..) כרגע מחזור 22 אני מקום שני שני מרחק נקודה ממקום ראשון... היום בערב אשמח לעדכן את כולם בהמשך, בכל מקרה יש כאן פורום נחמד, ושיהיה לכולנו בהצלחה ושבוע טוב

uneek

New member
תודה תודה...ועדכון

עליתי לפרמייר ליג בדקה ה90 ממש... התדרדרתי עד מקום רביעי שמוליך לפלייאוף, מחזור אחרון הייתי מקום שלישי 2 נקודות פחות ממקום שני כשהיחס שערים שלי הוא פחות 3 שערים מלסטר שבמקום השני... בדקה ה-20 הורחק ללסטר שחקן ולבסוף הם הפסידו 3-0! במשחק שלי עד דקה 70 הייתי עדיין ב0-0..שלא הספיק לי.... שינוי טקטי והוספת קשר תוקף מתחת לשני החלוצים הביאה לכיבוש השער בדקה ה82....ועלייה לפרמייר ! התחלתי כבר במסע רכש....לקראת העונה הבאה....מקווה להשתלב במרכז טבלה ומעלה...... להתראות ויום טוב לכולם

yoavs86

New member
בהצלחה...

אני החלטתי לעבור לאף אמ אחרי שנים ב03 04 לאחר שעלית ליגה עם לאס פאלמס וביצרתי את מעמדי במקום הראשון התחיל להימאס ואמרתי שנאי חייב שינוי. ניסתי להתחיל עם קבוצה קטנה אבל כל הדרך של בניית הקבוצה הייתה קשה לי אז החלטתי להכיר את המשחק בקבוצה שקצת יותר קל להצליח בה לכן בחרתי את צ'לסי. בהתחלת העונה הבאתי שלושה שחקנים (כמובן שלא התווכחתי רבות על המחיר שלהם, כי אין לי בעיית תקציב): פטריק אוורה, ג'וניניו ורוביניו. בנוסף הבאתי כמה צעירים כמו אדו ואנדן בורי וכו. היה חשוב לי לא להביא סתם שחקנים אלה שחקנים לעמדות חלשות לכן שיחררתי את מקללה , ג'ו קול , טיאגו ועוד שחקנים שידעתי שאין טעם לשמור. ניסתי לקחת טקטיקה מוכנה מראש אבל הקבוצה גימגמה זאת אומרת כן ניצחתי משחקים אבל מול קבוצות גדולות וחזקות דיי גימגמתי בתוצאות תיקו למזלי עד עכשיו (סוף ינואר) שאר הקבוצות גם גימגו חוץ ממנצ'סטר שדבוקים אלי. בחלון החלטתי שאני חייב לעשות קנייה רצינית כי חצי מההרכב שלי נפצע וגם לשנות את הטקטיקה. שיניתי אותה למין דיאבלו מאוד מוזר אבל דיי הולך. והבאתי את אדריאנו פטריק ווירה ופאבל. שלושה שחקני רכש רציניים שגם עלו הרבה הרבה הרבה (אבל מה איכפת לי , לא הכסף שלי אלה של הרוסי...) ביינתים הקבוצה מתפקדת הרבה יותר טוב ונראה מה יהיה!

למעלה