חזרתי לעוד יומיים

חזרתי לעוד יומיים

שאחריהם אני חוזר לעוד שבועיים
ומי אמר שג'ובניקים לא עובדים קשה !
סיימתי את תפקיד החנט"ר בשמחה ובעצב... מה קורה? מי כבר הפסיקו לו הנדודי שינה? נב- אני צריך רעיון להסב"ש!! אז למי שיש רעיונות על שיעור מעניין שאני יכול להעביר תביאו!!

shaiush4

New member
אני עשיתי בזמנו על סמים. היה נחמד.

אצלנו בטירונות המפקדות ניצלו את זה שכולנו עתודאיות ונתנה לכמה בנות משהו שקשור למקצוע שלהן. והנדודי שינה לא הפסיקו. אבל דווקא מצאתי דרך נחמדה להרדם. חבל שהיא עובדת רק ב-4 לפנות בוקר ועולה כסף.

אולי אני אקח כמה מאמרים מפה אני אדפיס אותם

ואני אשב לארגן הסב"ש בדרך לבסיס? נעלה את המודעות לבעיות השינה בקרב אנשים

דנטל

New member
למה עצוב/משמח לסיים תפקיד חנטריש?

לא יודעת מה זה הסב"ש. דיבור של חיילים מתלהבים. אני לא אומרת את זה ממקום רע, אלא מתוך כנות. ברור שגם אני הייתי כזו, רק שאצלנו לא זכור לי קיצור כזה ויש לי הרגשה שיש עוד הרבה קיצורים אחרים שאני כבר לא זוכרת. ככה זה זִקנה
.

כי

מצד אחד זה סוג של כבוד מסויים.. מצד שני זה לא הכי פשוט לקחת אחריות על כל מה שאחרים דופקים.. אבל יהיה טוב אני מאמין שהייתי לא רע יחסית לחנת"ר ראשון... והסב"ש זה אומר שאני צריך להעביר שיעור על כל דבר שבא לי.. החלטתי שאני אלך או על נדודי שינה או על נעליים.. אני חושב שאני אלך על בעיות שינה.. אני אדפיס מפה כמה מאמרים אני אאסוף עוד קצת מגוגל נדפיס הכל ונשב לארגן את זה בדרך לבסיס מחר... בכל מקרה עד שנתראה.. שבועיים טובים שיהיו לך! ולכל הפורום המקסים הזה!

למעלה