חזרתי לעודד

הנסשלי

New member
חזרתי לעודד

אז ככה לרגל חנוכה החלטתי לשתף אותכן בנס שלי!
אז נתחיל מהסוף, כרגע יושבת בסלון מותשת לאחר יום מטורף עם התאומים שלי!!! כן התאומים שלי!
מי היה מאמין...
לפני כמה שנים התחלנו לנסות להרות והריון המיוחל לא הגיע אחרי כמה חודשים התחלתי להלחץ והתחיל לברר מה הסיבה, אז כמו אצל המון זוגות לא היתה שום סיבה-לא מוסברים!
התחלנו עם בזרעות חלק עם הורמונים וחלק בלי וזה כמובן לא הוביל להריון המיוחל ואז קפצנו כיתה לשלה באיויאף שתי סבבים נוספים אצל רופא הקופה לא הובילו להריון (אפילו לא להריון כימי קטן... )
ואז החלטתי שאני לא מוותרת אחרי יםםםםםםם של דמעות, דיכאון והרבה הרבה תיסכול! הגעתי למושיע פרופסור לב רן (מקווה שזה לא נוגד את חוקי הפורום) הדבר הראשון שעשינו במסגרת הטיפולים אצלו היה פיפל הרירית שלי המתה תמיד דקה גבולית בערך 6 לאחר הפיפל עברנו סבב איויאף שלא הוביל להריון ומאוד מאוד התבאסתי! אגרתי כוחות מחודשים ויצאנו לסבב נוסף שלפניו עברתי היסטו סקופיה ואז אירי שאביה מאוד כואבת והחזרה כפולה של 1 טרי ו2 בלוסצ הריתי!!! לא האמנתי זה קורה שאחרי כמעט שלוש שנים של סבל איסורים בכי דיכאון וחוסר אונים! זה באמת קורה לי??? הייתי מאושרת ככה עבר עלי גם ההריון ואז כמובן גילנו ששוחים אצלי בבטן תאומים בנים!
אז בנות באמת שחזרתי כדי לעודד, היה לנו רגעים קשים של יאוש הרבה בכי ולמזלי לאורך כל התקופה הזו עמד מולי בן זוגי המדהים שעודד אותי והרים אותי בכל פעם שנפלתי (והיו לא מעט רגעיים כאלה) וזה הגיע ובגדול! מאחלת לכולכן הריון בריא ותקין ובסופו ידיים מלאות ומאושרות! תאמינו תפללו ואל תוותרו
אני יודעת שבתקופה היא תמיד חפשתי סיפורים מעודדים, אז הנה לכן סיפור מעודד עם סוף מדהים! אוהבת ומחזקת אותכן בנות יקרות וחזקות

איחולים וצהלולים

למעלה