חזרתי לסופ"ש............

חזרתי לסופ"ש............../images/Emo9.gif

עכשיו חזרתי לביתי הקט אחרי שבועיים מפרכים במכינה....... מכינת אדרת רולזזזזזזזזזז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.......

shira245

New member
יאא ברוכה השבה../images/Emo9.gif

ספרי חוויות
איזה שיעורים את לומדת?איזה טיולים יהיו לכם?:] וכו'.. (חח אלה אני מציקה לכולם
)

חחחחחחחחח שירושקה ../images/Emo24.gif......

ובכן אני לומדת תנ"ך, תושב"ע ,פילוסופיה, פילוסופיה פוליטית, קולנוע, גלובליזציה, אקולוגיה וגינון אקולוגי...... מבחינת חבר'ה, אני עוד משתלבת. בשבוע הבא אני יוצאת לסדרת שטח. ז"א כל הדברים על הגב, ישנים בשטח ומנווטים. יאאאאאאאאאא אני ראש חוליה. אח"כ, שבוע אחרי זה נתחיל את החונכות!!!!!!

shira245

New member
נשמע מעניין:] במיוחד כל הפילוסופיה

פילוסופיה פוליטית למדתי בתיכון:] זה מעניין אבל גם די מתיש. במיוחד כל הפילוסופים היוונים עם הצורות שלטון ההזויות שלהם. מה לומדים בגלובליזציה? והסדרות זה הכי שווה:]] במיוחד ניווטים
על -אף שאני גרועה למדי בזה
אתם חונכים ילדים מבית שמש?
מאגניב:]

אממממממממ....../images/Emo9.gif......

לומדים על ישראל וגלובליזציה והמתח בניהם...... גם מבית שמש וגם ביישובים אחרים מהאיזור וכמובן באדרת. את לא יודעת איזה פחד..... ביישוב יש כלבה גדולה אחת, אנה, שחשפה עליי שיניים והיתה בדרך לנשוך אותי........
..... אמרתי לבת שהיא הבעלים שלה, שתקשור אותה... זה מה זה מפחיד........ פילוסופיה עוד לא ממש התחלתי. אני הכי אוהבת בנתיים קלנוע. ראינו את הסרט "שמש נצחית, בראש צלול".אח"כ ניתחנו המסר הוא שבכל אהבה מגיע שלב של השיגרה והדברים הרעים והרגלים של בן אדם. ולא צריך להיבהל ולא לברוח, אלא להתמודד.

../images/Emo4.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo4.gif

לא אומרים שלום...
.......אמממממממממ.......

hell cen be fun

New member
שאלוום!!!../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

גם לי לא אמרו, כ"כ. אבל זה לא אומר כלום... בטח כולם חזרו וישנים או משהו.! [אני ישנה, האמת...
]

Dawson girl

New member
יא ברוכה השבה ../images/Emo9.gif

שמעתי שזו אחלה מכינה
תעשי חיים

למעלה