חזרתי לזמן קצר..

alfiekeren

New member
חזרתי לזמן קצר..

שלי, את לא עומדת בקצב!!!! אני גם רוצה לעבור לשנה שנתיים.. כן..מגיע לו הכל. אבל תמיד צריך לקחת בחשבון. מה יקרה אם אני ירצה לחזור והוא לא??? מה יקרה אז?? אני מכירה זוג הוא צרפתי והיא ישראלית. הם ניסו גם פה וגם שם. יש להם 2 ילדים קטנים. הוא לא מסוגל לחיות פה והיא לא מסוגלת לחיות שם. אז הוא בא לבקר אותה שבוע כל חודש. הילדים רואים את אבא שבוע כל חודש.קשה אה??

cielo

New member
החיים שלי לא יהיו כאלה בטוח ...

מה, את לא רוצה לתת לי לעבוד ?
יקירה, אני לא רוצה לעבור לגור במקום אחר, אני רוצה לטייל, ולחוות יחד דברים שעדיין לא חווינו. אנחנו עשינו הסכם שאנחנו תמיד נהיה ביחד, אבל ... כמו שאנו יודעים החיים יכולים להיות יותר חזקים מאיתנו ומי יודע מה יקרה. אני אהיה נאיבית אם אומר לך שהוא הבטיח לי שהוא תמיד יהיה איתי, ושאני יכולה לענות בוודאות שגם כך יהיה. הידיעה שהוא לא ירצה לחזור - לא תשאיר אותי בארץ, אני חולה עליו, אבל זה לא אומר שבגלל זה אני לא אקח סיכונים. אם האהבה שלנו מספיק חזקה - אנחנו נהיה ביחד. אחרי הכל - החיים לא הבטיחו לי שהוא לא יכול לצאת למסיבה ולהתאהב במישהי אחרת. אני למדתי, ששום דבר לא אבסולטי בחיים. לגבי הצרפתי והישראלית - אני חושבת, ואני מקווה שאני לא עוברת את הגבולות פה, שאם הם היו רוצים להיות ביחד - הם היו ! החיים מציבים בפנינו מכשולים כאלו, וזהו בדיוק המקום להתמודד איתם. ילדים - לצערי הרב לא יהיו עד שאני לא אראה שאנחנו יציבים מבחינה כלכלית, חברתית, גיאוגרפית ובלה בלה. זהו, את משוחררת לעבוד
אוהבת הכי בעולם, שלי

alfiekeren

New member
רק עוד תגובה קטנה לפני שאת הולכת..

אני לא בדיוק חברה קרובה, הם קרובי משפחה של חברה שלי. אז אני לא יודעת את הסיפור שלהם. ואם יום אחד אני אראה אותך (ואני מקווה שכן) אני אספר עד כמה דברים הם לא בטוחים. וצריך לעבוד קשה בשביל לשמר דברים. מסכימה לכל מילה לגבי הילדים. אני מחכה ליציבות הזאת אפילו כדי להתחתן. דרך אגב, ספרדית היא השפה הכי יפה לפי דעתי אני מקנאה בך שיש לך את ההזדמנות ללמוד. אולי יום אחד תלמדי אותי??? עשיתי קורס אחד בשגרירות. אני מקווה שיום אחד יהיה לי את הזמן להמשיך. hasta loego harmana.)תסלחי לי על טעיות הכתיב) שיהיה לך אחלה יום, קרן.

cielo

New member
החיים שלי לא יהיו כאלה בטוח ...

מה, את לא רוצה לתת לי לעבוד ?
יקירה, אני לא רוצה לעבור לגור במקום אחר, אני רוצה לטייל, ולחוות יחד דברים שעדיין לא חווינו. אנחנו עשינו הסכם שאנחנו תמיד נהיה ביחד, אבל ... כמו שאנו יודעים החיים יכולים להיות יותר חזקים מאיתנו ומי יודע מה יקרה. אני אהיה נאיבית אם אומר לך שהוא הבטיח לי שהוא תמיד יהיה איתי, ושאני יכולה לענות בוודאות שגם כך יהיה. הידיעה שהוא לא ירצה לחזור - לא תשאיר אותי בארץ, אני חולה עליו, אבל זה לא אומר שבגלל זה אני לא אקח סיכונים. אם האהבה שלנו מספיק חזקה - אנחנו נהיה ביחד. אחרי הכל - החיים לא הבטיחו לי שהוא לא יכול לצאת למסיבה ולהתאהב במישהי אחרת. אני למדתי, ששום דבר לא אבסולטי בחיים. לגבי הצרפתי והישראלית - אני חושבת, ואני מקווה שאני לא עוברת את הגבולות פה, שאם הם היו רוצים להיות ביחד - הם היו ! החיים מציבים בפנינו מכשולים כאלו, וזהו בדיוק המקום להתמודד איתם. ילדים - לצערי הרב לא יהיו עד שאני לא אראה שאנחנו יציבים מבחינה כלכלית, חברתית, גיאוגרפית ובלה בלה. זהו, את משוחררת לעבוד
אוהבת הכי בעולם, שלי

למעלה