חזרתי לוויקנד

יאפ

אז ככה

אנחנו פותחים את השבט שבוע הבא ביום חמישי אז בינתיים אנחנו עסוקים בהכנות ופרסומים. חוץ מזה יש גם תפנית שזה פרויקט שנועד לעזור לילדים בכל מיני מקצועות, אני בחשבון בכיתה ד', זה ממש פרויקט מובנה שנועד לצמצם פערים של ילדים מתקשים כדי שהם לא ישבו 12 שנים בבית ספר ובמקרה הטוב ילכו לחלקית או מב"ר [אין לי שום דבר נגד מב"ר או חלקית אבל זה ילדים שבאמת יש להם פוטנציאל להוציא ממוצע של 90 ומעלה בבגרויות] ובמקרה הגרוע ינשרו ויתחילו לעשות דברים רעים. בקיצור בכיתה שלי יש ילדים ממש חמודים וזה כיף, התחלתי ביום שלישי ובינתיים נכנסתי לכל השעות של המחנכת [שיבצו לי 20 שעות בשבוע שזה מה שצריך לפי תפנית, אסור יותר מזה] ומשבוע הבא אני אהיה רק בשיעורי חשבון ובשאר השעות כנראה שאני אוציא כל פעם ילד או 2 או 3 כדי לעזור להם בחשבון. ובנובמבר יש מבצע לימודי שנועד ממש לצמצם את הפערים של הילדים האלו. בכל מקרה בבית ספר שאני נמצאת בו לומדים עד 15:20 [אני לא שם באמת מ8 עד 15:20 אבל עדיין זה מלא שעות] ואחרי החגים נכנס לשם דו"ח דברת אז ביום שישי הם לא ילמדו ואז גם ימים שנגמרו מוקדם יגמרו מאוחר. את המסגרות התנדבות שלנו עוד לא התחלנו כי אנחנו צריכים לשבת עליהם עם המרכז גרעין שלנו [הייתה אמורה להיות ישיבה איתו ביום חמישי אבל הוא ברגע האחרון דחה את זה ליום ראשון שזה די מעצבן כי אני רוצה כבר להתחיל ולראות איך משתלבות לי המסגרות. ובאמצע יש לנו ישיבות וכל מיני. בינתיים הסדר יום שלנו עוד לא ממש בנוי, מקווה שזה יקרה בקרוב ושלא יצא לי עמוס מדי. די מצחיק אותי שאני שסיימתי בית ספר מסיימת בית ספר יותר מאוחר מאחותי...

למעלה