חזרתי לבקר אתכם..

רננה 770

New member
חזרתי לבקר אתכם..

אני עדיין לא מנותחת וגם לא ממש התחלתי את הבדיקות . אני בשלב הגישושים וכמו שכבר שאלתי אתכם לפני שבוע על ההבדל בין שרוול וטבעת. ועניתם לי כל כך עם רצון ושמחה. שרק בשביל זה כדאי להיות חברה כאן בפורום. אני רוצה לשאול עוד משהוא. האם מנתחים גם במשקל של 95 קילו? הגובה שלי 1.65 בערך. אני שומעת מכם על התוצאות של הניתוח החיוביות וגם השליליות ולא יודעת מה להחליט... אולי אני צריכה להתאמץ יותר בדיאטות או שעדיף להפסיק לחשוב שהגוף שלי אקורדיון ולחתוך... תרתי משמע... אשמח לשמוע את דעתכם שלכם דווקא כמי שכבר עברו את הניתוח. ואם יש פה מישהיא שעברה את הניתוח בנתונים שלי (משקל וגובה) אשמח אם תוכלי לשתף אותי. תצליחו! מעריכה ומעריצה אתכם!

אופירA

New member
מנהל
את רזה מידי

יש לך בקושי BMI35 (אפילו פחות). ב- BMI35 לא עושים ניתוח, אלא אם כן האדם חולה בסכרת או מחלת לב, לחץ דם גבוה ובעיות נוספות (דום נשימה בשינה, בעיות מפרקים, בעיות פוריות, כבד שומני). ניתוח לאדם בריא עושים מ-BMI40. יש לך 25 קילו עודף. אני לא אומרת שזה משהו קל. בכלל לא. אבל כיוון שלא יעשו לך ניתוח במשקל כזה, וכיוון שבלאו הכי יש לך התלבטות (מוצדקת) אם לחתוך את הגוף, אולי כדאי לנסות לעשות שינוי בחיים ברמה של פרויקט התמודדות, שכולל גם עזרה חיצונית בכל מה שאת צריכה, וגם שינוי מהותי בחיים לבנות הרגלים חדשים. לא דיאטה, מהסוג שמרזים במאמץ שאי אפשר לעמוד בו לאורך זמן, ואח"כ הגוף מחזיר את כל החוסרים ועולים עם ריבית. אלא אורח חיים נכון ובריא, תכנון האכילה באופן שמאפשר לך להיות שבעה ולהקטין תכולה קלורית במזון, תכנון פעילות גופנית טובה וקבועה, עזרה של אנשים (מאמנת? קבוצת תמיכה? גיוס פרויקט משפחתי או חברתי?) שיכולים לתת לך כוח להתמיד ולקיחת אחריות מלאה על הבריאות שלך ושינוי החיים שלך. התמודדות ממוקדת בזיהוי אכילה רגשית וטיפול בה. יש לאחת בשם אופירה שאול תוכנית מעניינת. לא ניסיתי אותה ולא יודעת אם היא שווה את המחיר שלה. אבל אולי כדאי לקרוא עליה.

רננה 770

New member
לפי מה מחשבים את הBMI?

תודה אופירה. אבל לפי מה מחשבים רק לפי המשקל והגובה?

אופירA

New member
מנהל
משקל וגובה - החישוב הוא כך:

גובה במטרים, נניח 1.65, מעלים אותו בריבוע (יוצא 2.7225). לוקחים את המשקל (נניח 95) ומחלקים בתוצאה: 95 לחלק 2.7225 = 34.89. אפשר לחפש מחשבון BMI בגוגל.

35 bmi מספיק בהחלט לניתוח שרוול

לרוב השמנים יש ערכי דם די דפוקים שנחשבים בקלות לבעיות נילוות. מכסימום תאכלי שתי עוגות ותגיעי למשקל הנכון. פני למנתח מומלץ ובקשי את רשימת הבדיקות והתחילי את דרכך לשינוי הגדול! מחשבון bmi בצד ימין

רננה 770

New member
האמת ששרוול ז הניתוח שיותר מפחיד אותי

בעיקרון אני חושבת ללכת אם ניתוח אז טבעת. אבל אני חושבת שבאמת אתחיל עם הבדיקות. תודה לכולכם. אעדכן אתכם!

קובי d1

New member
bmi 35 עם מחלות נילוות מספיק לכל סוגי הניתוחי

מחלות נילוות דום לב בשינה בעיות במפרקים כתוצאה מעודף משקל , לא בטוח שערכי דם כמו סכרת או שומנים בדם ,נחשבים למחלות נילוות ,כדא לבדוק . שבוע טוב קובי

רננה 770

New member
טוב... אין לי עדיין בעיות נלוות...

אבל לא רוצה להגיע לשם... תודה בכל אופן.

למעלה