חזרתי לאחר הפסקה ויש לי שאלה

tamshl

New member
חזרתי לאחר הפסקה ויש לי שאלה

לאחר הפסקה ארוכה חוזרת אני לטיפול רביעי של IVF בכרמל אבל אני כבר שלושה שבועות עם שפעת ארורה וביום שישי גיליתי שנוסך להכל יש לי סינוסיטיס והתחלתי אנטיביוטיקה . האם מישהי יודעת האם זה בסדר ביחד עם זריקות מנוגון וגונל ובכלל לקראת ההרדמה והשאיבה. אשמח לתשובה ובכלל חג שמח לכולן תמי
 

orname

New member
אישית הייתי מתקשרת לרופא...

אני יודעת שאם התשובה תהיה לדחות טיפול זה עלול לגרום לעגמת נפש, אבל לא כדאי לקחת סיכונים מיותרים נכון?! לפחות לדברי הרופא שלי לחום יכולה להיות השפעה שלילית על סיכויי השרשה. אם אין לך דרך ליצור קשר עם הרופא שלך בהקדם כדאי לך לנסות לשאול את השאלה באתר שצירפתי (מחלקת פריון בוולפסון). מהנסיון שלי הם עונים בדר"כ(!!) מהר ובמפורט.
 
לי היה סיפור דומה

של סינוסיטיס חריף ולקחתי אנטיביוטיקה במקביל לטיפול ההורמונלי ( זריקות של מנוגון) וקיבלתי על כך אישור מהרופא המטפל שלטענתו זה לא יפגע בטיפול. בשאיבה הייתי לאחר סיום האנטיביוטיקה ( סיימתי יום לפני) כך שלדעתי עלייך להיועץ עם הרופא. בהצלחה
 

tamshl

New member
תודה אבל .. . .

תודה לכולן , שאלתי את האחות במרפאה והיא אמרה שאין בעיה כמוכן רופא המשפחה שלי אמר שאין בעייה אבל ההרגשה שלי .... קצת מודאגת . בכל מקרה תודה נקווה שהכל יסתדר על צהד הטוב ביותר.
 

העין ה 3

New member
גם לי היה סיפור דומה

אני התחלתי סינוסיטיס ממש לפני השאיבה, ולכן נאלצתי לבטל את השאיבה. גם רופא המשפחה וגם רופא הנשים היו בדיעה אחת - לבטל!!! אבל כשהייתי מאוד חולה לפני תחילת טיפול ושאלתי את הרופא, הוא אמר שאין בעיה להתחיל טיפול, כי עד השאיבה אני בטח כבר אהיה בריאה. כך שלדעתי (במיוחד אם גם האחיות והרופאים חושבים ככה) אין לך שום בעיה להתחיל טיפול. ו... שיהיה בהצלחה!
 
למעלה