חזרתי כדי למחאות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tomgavish

New member
חזרתי כדי למחאות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לאחר שיצאתי מהאינטרנט להיום, סגרתי תמחשב וישבתי להנות הערב מצחיק של גאקאסס, פתאום צצ הטמטיוי ניוז, ומה אני רואה שם, שחיברו את השיר של נירוונה סמלס לייק טיין ספיריט, לאיזה שיר מפגר של דסטני צ´ילדס, אני לא מאמין, לאן העולם הזה הגיע, איזה די ג´יי רשת מפגר חיבר את שתי השירים, אני אומר שתופעה זאת צריך למגר, כי אחרי הכל זה אפילו לא חוקי אלא אם מקבלים אישור מאחד האנשים שיש לו זכויות מוזיקליות על השיר

Hole In The Sky

New member
אני איתך!

מחכה בתמימות לפרק הבא של ג´קאס... כשמה אני רואה ב-MTV ניוז?! כמה דפוקים שילבו את השיר של הלהקה האגדית שלנו! לשיר של להקת הפרחות של כל הזמנים! ב´מת!!!!!!!! אני במצב רוח של לשפד,לצלוב ולשרוף מישו! FUCK! הם משלבים ת´שירים הכי גרועים.. עם אחלה שירים שבעולם ופשוט הורסים אותם!!!! מוות! מוות לאנשים האלו!

חיחי נכונ אני גמ שמעתי

אבל מזמן
מממ זה מצחיק כסה :) מי אמר שהמ לא קיבלו אישור
כל אופנ זה עכשיו מתנגן (
) לי בראש (
)

tomgavish

New member
כי אלו די ג´ייז מחתרתיים במופיעים ר

ק ברשת, אין להם דיסקים ושטויות אלו כי הם עושים את המוסיקה בצורה לא חוקית

Mekhasheife1.

New member
איזה חרא!!! ../images/Emo10.gif

צריך לצלוב ולסקול באבנים את מי שעירבב בין השירים האלה! מצד אחד שיר מ-ד-ה-י-ם ומצד שני אממ ... אני בקושי יכולה לקרוא לדבר הזה שיר! ג´ועל רפש!

גמני ראיתי את זה ....

אבל עשו את זה לפני איזה שנה.... איך אפשר לקחת דבר יפה ולערב אותו עם דבר מגעיל?<!?!?!!?!?! מראים לכם מצד אחד את נירונה ומצד שני חרא ובא בנאדם מוגבל ומטומטם שלא מבין מהחיים שלו ומחבר אותם על המחשב הדפוק שלו!!!! אני בעד להרוג את מי שעשה את זה!

Mekhasheife1.

New member
אני איתך יקירי!

אני מציעה שניסקול אותו באבנים! מה אתה אומר?? חחח ...

למעלה