חזרתי! יש!

smadarbi

New member
חזרתי! יש!

אוי כל כך התעגעגעתי!!!!! במשך כמה חודשים בכל פעם שנכנסתי לפורום המחשב לי נתקע אז נמנעתי מלהכנס ... ואני מרגישה כל כך מנותקת! מה זה תחרות ציטוטי סתמרוח? מה קורה כאן? מישהו התגעגע אלי? מישהו שם לב שנעלמתי? אני לבד בעולם??.??

Gdil

New member
וואלה, שכחנו ממך לגמרי

ולא שמנו לחסרונך כלל וכלל, מה שלומך?

כמה עדכונים

תחרות הציטוטים הם משבוע סתמרוח שאני הכנתי והנה הציטוטים שהוצעו, את מוזמנת גם לתת ציונים נוסף לכך, בעקבות רעיון של ויימס התחלנו במבצע של אירוח דמויות מספרי טרי פראצ'ט בפורום, אני פתחתי את המבצע באירוח של מוות, את יכולה גם להציע את עצמך לדמות כלשהי, פני לנטע

smadarbi

New member
ציון

קשה לי לתת ציונים לציטוטי סתמרוח, כולם טובים מאוד.

ויימס

New member
נכון??? נכון הם טובים מאוד???

משום מה יש אנשים מסויימים שחושבים ש... איך זה הולך...? קצת קשה לי להיזכר... אה, כן: מיותר לגמרי, ALL IN ALL מבחר ציטוטים די גרוע, יש דברים נפלאים פי כמה, ולסיכום: יש ציטטות שוות מספרי סתם-רוח, אחת עשרה אלה לא ממש ראויות.
אושר, אושר ושמחה!

כן, אההמ אההמ

ויש אפילו כאלה שאומרים שהם היו יכולים להציע ציטוטים יותר טובים בעוד הם לא עשו שום דבר בנידון, אההמ אההמ אההמ (אולי אני אוסיף *שיעול מלא כוונות* כדי שספיר לא תשאל אותי שוב האם אני צריך סוכריה נגד שיעול...)

מה לעשות?

בחרת ציטוטים גרועים. ולא, אני לא אציע ציטוטים טובים יותר, כי אני לא ילדה בת 13, אלא מבוגרת, ויש לי תעסוקה רבה. ובכל זאת, במקום להעריך ולומר תודה, שפרט לויימס אני היתי היחידה שעוד השתתפה בטמטום הזה וכתבה ניקוד ודירוג (מה שאומר שגם השקעתי זמן ומעצמי) אתה עוד מעז למתוח ביקורת? ילד חצוף ועז מצח. מעתה ואילך, אני מפסיקה להתיחס אליך.

RainBird

New member
ששש בלי מריבות! אוחזי והשניצל ועדת הארנבים הלבנים ניזונים מהמריבות האלו!!! הם יגדלו ויגדלו... ויגדלו... ודממה תיפול על העולם. אני מציע לקרן ולגארני ללחוץ ידיים יפה ולומר סליחה. או שהעתיד מכיל אוחזי ושניצלים מוזרים בתוכו...

כל הכבוד באמת!

השקעת יפה מאוד זמן "יקר" שלך כדי לתת ציונים, כל הכבוד באמת, צל"ש, את ממש גיבורה אני בחרתי ציטוטים גרועים? אני??? אני לא בחרתי כלום, אני העתקתי מהפורום את הציטוטים שהציעו חברי הפורום (בעיקר נטע) ואז התחלתי לחפור שעות בתוך אוסף הפראצ'ט שלי כדי למצוא את הציטוטים המדוייקים ומספרי העמודים, משקיע רבות מזמני, שאפילו שאני בסך הכל ילד בן 13, גם הוא יקר ויש לי מספיק דברים אחרים לעשות בו. בכלל, חשבתם לעצמכם פעם כמה זמן אני משקיע על כל הדברים שאני מנסה לארגן פה?!?! וכתודה על ההשקעה שלי כמעט אף אחד לא מגיב! אבל אחרי שהכל נגמר פתאום צצים כמו פטריות אחרי הגשם אנשים שפתאום יודעים מה להציע כדי שזה יהיה יותר טוב, ומאשימים אותי שזה יצא גרוע, ועושים את עצמם יוצאים ידי חובה ואומרים "השקענו מספיק מהזמן היקר שלנו בשביל הטמטום שלך, תגיד תודה לפחות שנתנו ציונים". כל הכבוד באמת שנתת ציונים באמת! אני לא יכול לתאר כמה אני אסיר תודה! הנה, רצית שאני אעריך אותך, קיבלת, אני חב לך את חיי! מספיק טוב? אמרת שאת לא ילדה בת 13, אבל המשפט "ילד חצוף ועז מצח. מעתה ואילך, אני מפסיקה להתיחס אליך." מוכיח יפה מאוד את ההפך, בוא פשוט לא נתייחס אל אנשים כי הם חס וחלילה העזו למתוח ביקורת עלינו. אז אני מצטער מאוד אם גזלתי מזמנך היקר! אנא מחלי לי! אם זה כל כך קשה לך אז בבקשה, אני לא מכריח אף אחד, אל תגיבי להודעות שאני עושה, אל תגיבי על סקרים, פעילויות, את לא חייבת. כי הרי הזמן שלך נורא יקר ואת לא יכולה לבזבז אותו על הדיוט שכמותי. יפה! אל תגיבי, סוף פסוק. רק אל תעזי אחר כך לבוא ולהשמיץ את הדברים שאני עבדתי עליהם שעות מזמני היקר כשאת אפילו לא שמת קצוץ על העניין.

sapirit14

New member
בדיוק ראיתי את הפרסומת הדפוקה של

החומוס בערוץ 2, וחשבתי לעצמי, אולי נעשה גם לשניכם סולחה כמיטב המסורת המזרחית? לא שזה יעבוד, כמובן, אבל לפחות יהיה אוכל טוב ומוזיקה... לא?
אבל עכשיו ברצינות, אולי תפסיקו לריב? קרניאלה, רוני באמת תורם לפורום הזה המון מאז שהוא הגיע וצריך לכבד את זה. רוני, אל תשמיץ את לואיס בגלוי כדי שלקרני לא תהיה סיבה להתרגז. זהו, תם ונשלם ואוחזי והשניצלים והארנבים הורודים הקטנים עם העיניים המטורפות והסכינים נשארים בחוץ! :)

ויימס

New member
נכון.

בואו נשב כולנו במעגל, נחזיק ידיים ונשיר שירי שלום, !Have sex, not war הממ... בכל אופן, חברי להקת מטאליקה היו תמיד מרביצים לבסיסט שלהם והאם זה הביא אותם לאנשהו..? לא ולא, ועל כן כעת הם עושים טיפול קבוצתי ונגמלים מאלכוהול ו"חומרים אחרים", בואו נעשה זאת גם אנחנו!

ויימס

New member
פיספסת כמה נקודות:

א. לא הוא בחר את הציטוטים, אני בחרתי אותם. ב. הם לא גרועים, וזה כל כך שקוף שאמרת שהם גרועים רק כדי לעצבן את רוני, אבל אבוי, לא הוא בחר את הציטוטים אלא אני, על כן עיצבנת אותי ולא אותו. ג. יש לי שקית ניילון ואני לא מפחדת להשתמש בה. ד. על מנת להגיע מצומת אור יהודה לגני התערוכה יש להחליף אוטובוסים בתחנה המרכזית ת"א. ה. יש לי חבר ושמו בבאי, איזה מזל שבא אליי, חמוש במטרייה וכו'...

הנה תגובה מפורטת ועניינית.

תני לי את הכבוד המינימלי, שאם אמרתי שבחירת ציטוט כזה או אחר, או כל בחירה שהיא (הבחירה של פלוני לגבי מנה במסעדה) אינה בחירה מוצלחת, אני באמת חושבת כך ולא מנסה להרגיז את פלוני. כך, אם אני חושבת שב"קפה Y" בגבעתיים המנה הטובה ביותר היא "קיש גבינות עיזים" (ואני מכירה היטב את המקום, וזו אכן המנה הטעימה ביותר לדעתי שם), ויבוא פלוני ויזמין, נניח - אומלט, אני אנסה (מתוך דאגה, מתוך רצון להמליץ ולשפר את בחירתו של אותו אדם) לכוון אותו לכוון הקיש, וכך אולי שיהנה יותר מארוחתו, ו... ישתדרג לו. אני גם לא אוהבת את ההקצנה שלקחת את הדברים אליהם. אם כתבתי שזו לא בחירה מוצלחת של ציטוטים, לטעמי, והדגשתי שוב (אף בסיום ההודעה) שאני מדברת על טעמי האישי בלבד, דהיינו - קיש גבינות העזים (והרי יתכן שפלוני אינו אוהב קישים כלל, וההמלצה שלי לא היתה מתאימה לו בכל מקרה, אבל - זו המנה העדיפה לפי דעתי, והדגשתי חזור וערב שזו דעתי - כשלוש פעמים...), אני לא אוהבת שלוקחים את הדברים לידי קיצוניות. אם אנחנו יושבות באותו קפה (נחזור לדימוי, על מנת להקל את ההסבר) ובחרת מנה שלדעתי ומנסיוני יש טובות ממנה, אני יכולה לומר את דעתי (ואפילו להיות ממש נחמדה ונעימה ומנומסת ולסייג את דברי באמרי שזוהי דעתי בלבד), ואת יכולה מצדך לומר - "אני עדיין מעדיפה אומלט" - וזה לגיטימי לחלוטין. לעומת זאת... לקום באמצע בית הקפה, להפוך את השולחן, ולצרוח לכל עבר "את אומרת שהאומלט גרוע? את זו שהכנת אותו בכלל? את חושבת שאת טובה ממני? אני התאמצתי לקרוא את התפריט בטרם החלטתי על האומלט!!!" - ולעורר מהומה רבה על לא דבר (שלא נדבר על לומר תודה שהיתי נחמדה מספיק בשביל להמליץ לך על המנה הטעימה ביותר לדעתי, ובהקבלה - ששיתפתי פעולה, נתתי ציונים והקדשתי מזמני כדי להשתתף ב'תחרות ציטוטי סתם רוח') - זה ממש לא מקובל. בבית קפה כנראה היו מבקשים מאדם כזה לעזוב את המקום. אבל זה אינטרנט, כל אחד יכול לכתוב מה שהוא רוצה, להתלהם בלי שום סיבה ובלי שום קשר לכלום באנשים שבסך הכל מושיטים לו יד ומנסים לעזור לו בחביבות ובנחמדות, וגם אם פלוני לא שם לב שבסך הכל הכוונה היתה טובה, בסך הכל "שיחקתי את המשחק" ורק הבהרתי שאני לא נהנית מהמשחק הזה - אבל עדיין שיחקתי -> גם אם פלוני לא שם לב שעדיין שיתפתי פעולה, אין שום הצדקה להתנהגות שכזו. אני, 20 שנה מבוגרת מהילד, איני מעוניינת להיות המחנכת שלו. אני בוחרת, אם כן, להתעלם ממנו לחלוטין, על מנת לא להפגע מההתנהגות הילדותית והאלימה הזו. מקווה שתביני, ואם תרצי הבהרות נוספות, אני בטלפון, במייל, או ב'מסרים' של תפוז.

גם לי כבר נמאס מהילדותיות הזאת

את תאכלי את הקיש שלך ואני את האומלט שלי (אומלט זה לא עד כדי כך טעים, אבל ניחא) ורק אל תקומי ותצעקי עליי שאת היית יכולה להכין את האומלט הרבה יותר טוב ממני, ושאני ממש גרוע בהכנת אומלטים בעוד אני לא ראיתי אותך הולכת אפילו לרגע לתוך המטבח... יש מבין? יכול קונה? להבהרות נוספות אני במייל או בהודעות של תפוז

limilu

New member
אומלט די פרומאז' ../images/Emo8.gif

אם אתה יורד לסוף דעתי.

למעלה