חזרתי. יש קפה?

אופס...

New member
חוצפה מצידי, באמת...

להופיע פה פתאום, סתם ככה, בשעה כזו, לשבת לבד ולדרוש קפה (!) ואפילו בלי להגיד שבת שלום !!! אז... היי, חבר`ה שתהיה לכולכם אחלה שבת שלום ומצברוח הכי בעולם. (נו, אז עכשיו מה עם הקפה ?)

גילית.

New member
בשעה הזו שביקשת קפה,

בשעה הזו שביקשת קפה, הייתי מגישה לך בשמחה, קפה AU LAIT (קפה בחלב), אבל הייתי בחדר צאט, פעם הבאה, אל תתבייש, תדפוק בדלת, של חדר הצאט, ותגיד שבא לך, לשתות כוס קפה. אם תגיד באיזה טעם, אתה אוהב את העוגה, נשיג גם את זה, מקונדיטורייה קרובה. כי אני עם כל הכבוד, לא משהו , בתחום האפייה. שיהי לך יום טוב, וסוף שבוע נפלא, ממני גילית

אופס...

New member
מה עוד אבקש...?

דווקא הייתי בצ`אט קודם, אולי לכמה דקות. אבל בחדר ההומה שאון ואדם דרכינו לא כל כך מצטלבות. זה מה שקורה, כנראה, כשיושבים בפינות נפרדות. כי לכל אחד, אם נרצה ואם לא - יש חברים, ופינה משלו. לכן, פעם הבאה אני מבטיח להתנהג יפה ואם תראי מישהו נכנס כסופה וצורח: גיליייייית!!! תדעי: זה אני, מת לקפה. ולעניין העוגה, גילית חביבה: איכות האפיה שלך לא ממש חשובה, כי בין חברים (כך כל השנה) מה שבעיקר קובע - זו הכוונה. ולכן, כשנשב לקפה, גילית חמודה, אני אוהב כל עוגה שתגישי, בתודה... סופשבוע מקסים לך ממני ...oops

אפרת.א

New member
משפשפת ת`עיניים - ממממ...

כבר חצי שעה - בוהה במסך - האמנם?!? אתה כאן! האיש שאיתו לפני כשנה...השתכרתי.. זוכר? הייתי שיכורה כלוט, הטקילה דברה מגרוני - (והרי, איני שותה.) כל לגימה צרבה בקרבי הובילה לתהומות הנשיה. ההיה זה חלום? טישטוש נוראי, איני מצליחה לארגן... זיכרון כה פראי, דרך אדי השיכרות מנגן.. זוכרת כי, פתחת חלון, זקוקה הייתי לאויר - לנשום, עישנת סיגריה (וירטואלית, כי אינך מעשן:) שרי41 (שהיום הינה שרי42) - כמעט נחנקה - (ודוקא היא מעשנת כבדה!) הכנת קפה...חזק קמעה, ליבי המה, תופף, התרונן, זוכרת - אי שם ניגון התנגן.. חדרינו הקט המה מאדם , אתה ואני לא ראינו אותם... (40+ , תפוז - אוףףף, התקלקל החרוז:)) ברחנו - הצחוק ממלא את שפתינו שוחחנו - לראושנה , סתם כך, בנינו חזרנו - בשירה, בהומור ברינה מצאנו - עולם של שתיקה מצפים בשקיקה...למשפט הבא... הס הושלח - דומייה, וכך בכללי - אני ואתה... ההייתה זו אני? ההיית אתה? שיכורה הייתי כלוט - הלכנו מבט אחרון, עיניים סמוקות הנחנו והלכנו לישון ההיה זה חלום? וואוו - העברה חלפה לה שנה - מאותו יום נפלא שבו השתכרתי (וירטואלית!) לראשונה ?!? ועדיין משפשפת את עיני! חזרתתתתתתת , איזה קמבאק נפלא! וחסר לך שאתה נעלם שוב...:)) סוף שבוע נפלא - ו...להזכירך ...טוב, את זה אומר חחחחח כשאהיה שוב שיכורה:))) אוהבת אותך - איריס.

למעלה