חזרתי ידידיי!

DanaDuck

New member
חזרתי ידידיי!

כן,כן, חזרתי מספרד והיה כייף! נכנסתי בערך לכל חנות צעצועים שמצאתי וחיפשתי אחרי דברים של דיג'ימון 4. מצאתי דמויות אקשן של אגונימון, גריימון בוער, לובומון וביוולפמון. אפילו מצאתי בובה של קוז'י! אבל אני דווקא מחפשת לקנות התפתחויות של זואי ושל תומי... בכל אופן, אני מאמינה שבקרוב זה יגיע גם לארץ! מישהו ראה את האתר החביב שפוקס קידס הקימו על הסדרה? זה ממש נחמד! בקשר אלי, אני די חולה ועצוב לי. למישהו יש רעיונות איך אני יכולה להעסיק את עצמי?

OFIRB9

New member
איזה אתר?!

תני לי!!! בישים! אני לא אתחיל שוב היית בספרד?! מקנהההההההההההה קנית בובות קוג'י? ^_^ ברוכה השבה!!!!!

DanaDuck

New member
מאיפה להתחיל?

איך שהגעתי לארץ נכנסתי למתח ולחץ קטטונים. התקררתי ועכשיו אני מצוננת והכי מכל- גיליתי שחבר שלי לשעבר עכשיו עם חברה שלי מהתיכון...

Goggle Girl

New member
בובות? לארץ? הללויה!!!!!!!!

אם.... תציירי ^.^ זה מעביר את הזמן. או שתלכי למאמרים ותקראי קצת :}

ממ..יש לבן-דוד שלי בובת...

גריימון בוער ^_^ התלהבתי ממנה ^^;;;; ובן-דוד שלי (החמודדדדד!!)אמר לי שאם הוא ימצא עוד ויקנה אז הוא יביא לי איזו בובה שאני רוצה.. אגב הוא גר בטברייה,אז...אני מניחה ששם יש חנות שמוכרת בובות ^^;; שווה לבדוק P:

Goggle Girl

New member
מאיפה?! @.@

גם אני רוצה וריטרמון ;; או איזה גארממון חמוד *.* חושבים יביאו מגנה גארורומון?! ואולי גם את הבובות של הילדים עצמם?! קוג'י *.*

OFIRB9

New member
את זואי!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

אה מגניב!!!! עכשיו אני אוכל לברר מאיפה הקול שלה מוכר לי! איזה עוד סדרות או סרטים דובבת????

OFIRB9

New member
ענק!!!

תחתמי לי!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא שמעתי אותך אף פעם בפוקמון...מוזר...רגע את עושה את האחות ג'ואי???

CoolBoy14

New member
היייי דנה!!!!!

ברוכה השבה! עכשיו בגלל שחזרת אני לא עצוב יותר

OFIRB9

New member
הי אורי

אתה נשמע טוב ב"אמא התכווצתי"... ממתי זה? לפני 5 שנים? מה קרה לקול שלך? הוא כבר לא מצחיק...

Digi Lista

New member
אהלן דנה../images/Emo13.gif

איזה יופי שחזרת בשלום
ברוכה השבה
אני מקווה שאת כבר מרגישה יותר טוב(כולם חולים לאחרונה...) והכי חשוב שאת כבר לא עצובה(ולא בלחץ...איך שמגיעים לארץ נכנסים ללחץ,הא?...),ושחבר שלך לשעבר וחברה שלך מהתיכון כבר לא ביחד(או שהיו התפתחויות אחרות...),הייתי מוסיפה משהו(שאלה) אבל לא נעים לי כי אני מרגישה שזאת תהיה חדירה לפרטיות(אני יכולה להיות מאוד חסרת טאקט אז אני עוצרת את עצמי מראש). בכול אופן עכשיו תקופת חגים(אני אתעלם מיום כיפור כי הוא לא חג)וזה בדיוק הזמן להתחיל להתעודד ולחייך קצת,לא?
יש דרך שאנחנו כאן יכולים לשמח אותך?

למעלה