חזרתי (זה עמית..)

חזרתי (זה עמית..)

ואני מת מעייפות, סורי דיתוש שלא התקשרתי היה נורא שם והיה לילה מזעזע... אני אספר חוויות לכולם מחר.. כרגע -אני רוצה לישוווןןן
.

דיתוּש

New member
אוףףףףףף...

רציתי להגיב איזה מיליון פעם וכך עשיתי-וכל פעם תקלה באינטרנט. אם זה לא נשלח... אני אישית אשלח רוצח שכיר למנהלי תפוז, ובין השאר אפרוץ לחנות מחשבים ואהרוס את כל המחשבים מהסוג שיש לי.
בכל מקרה, שמחה שחזרת ומקווה לשמוע חוויות, טובות או רעות, ותרים אליי טלפון מתישהו
...

ברוך השב עמיתוש!

אפילו שאין לי מושג לאן נסעת, ואפיל שזה באיחור. הגעתי למסקנה שכבר שנים לא כתבתי, לא הגבתי, אז החלטתי לחזור בקאמבק מטורף או משהו, הקיצר, מתי אתה מספר חוויות?

עמיתוש

New member
אוקיי, חוויות..

אני לא אספר הרבה כי אני פשוט מפוצצצץץ (שאלו את דיתוש), בעבודות, מבחנים וזה.. עכשיו יש לי להתכונן למבחן עוד שלושה ימים שאני לא יודע כלום, לגמור עבודה ענקית בתנ"ך לעוד יומיים ועוד שיעורים גדולים ביישומי מחשב
. בכל מקרה - היה כיף. הגעתי ביום הראשון, מתוך קבוצה של 30 ילדים מהבי"ס, היינו 5 בנים ו25 בנות (טוב, אני מודה - אתן שולטות
). ישנתי בחדר עם כל הבנים, אחד היה חבר שלי, ועם השלושה האחרים די התחברתי במהלך היומיים.. הסמינר היה ל"מנהיגי הנוער" של השכבה ולמטרות שנעשה הרצאות לכיתות בשכבה... כך שכל היומיים היו מפוצצים בהרצאות, הצגות, עוד הרצאות, דיונים, פעיליות.. ושוב הרצאות. לא היה לנו זמן לנוח... אני מאוד שמח כי האוכל היה מאוד טוב (אוכל קיבוצי
), והתחברתי עם כמה ילדים (כאמור) וגם יצרתי כמה ידידות חדשות והכרתי כמה ילדים מבתי ספר אחרים וגם למדתי עוד דבר אחד או שתיים על עישון וסמים. אני לא נוגע בסיגריה יותר (כאילו, לא שעישנתי או משהו... כאילו, לא, טוב לא משנה..) ובטח ובטח שלא בגראס..
. ושוב - היה כיף
.

למעלה