חזרתי ו...התרגשתי...

חזרתי ו...התרגשתי...

שלום לכולם, עולם קטן, אתם תחליטו, נעדרתי שנתיים מהארץ, טיילתי בהמוני מקומות. אותך סי זוכרת כאלילה מימיי נעורי. מכירים את השאלה, אם הייתם צריכים לקחת שניי דיסקים לאי בודד, באילו הייתם בוחרים? בשבילי זו הייתה בחירה, נסעתי ליערות ברזיל כמתנדבת של האום, לקחתי עימי מיני דיסק וחשבתי אילו שניי דיסקים לקחת. ליוותה אותי במסע סי, עם הדיסק השני, שבדיעבד בכיתי איתו, צחקתי איתו והמשכתי במסע שלי...הדיסק השני היה אוסף של גוני מיטשל. חזרתי לארץ לפניי שבועיים, לדירה ברמת השרון, בעודי עולה במדרגות עם המזוודות, שומעת מבחוץ קול מוכר, חם, הצצתי מהחלון וראיתי מתחת לבית במה קטנה שעליה הייתה סי הגדולה, התרגשתי, איך ליוותה אותי בכל המסע ואיזו קבלת פנים יפה לחזור אליה...... רציתי לשתף אותכם בחוויה....אחלה פורום יש כאן

actress

New member
wow ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

איזה מרגשת אז אם ראית מהחלון, זה הזמן גם לראות את זה פנים מול פנים ובמיוחד בשבילך הנה כמה תמונות
כמובן כמובן תודות ענקיות לסי ולמיי בסמן.

ט י נ ה

New member
הודעה כזון שווה את הכל שלום לך

שמחה שאנשים כמוך מגיעים אלי למרות הכל . שמחה שלקחת אותי איתך למרחקים שמחה ששמעת אותי ברמת השרון מהחלון מקווה שתגיעי שוב אלי כשאופיע על ידך ותשמעי אותי אני כאן ומאז שחזרת יצאו לי שני דיסקים אחד יחסית חדש שלי בהפקת אינדי שלי שמו בישראל תחלמי בגדול והשני אוסף כפול בשם רגעי סי שקיים בכל החנויות ובמופעים בקרוב אגיע רחוק שלך סי

למעלה