חזרתי! ויותר חשוב...

חזרתי! ויותר חשוב...

גם אורנה חוזרת! ככה. קודם כל למה שמעניין אותכם. אורנה בנאי תחזור לצילומים שבוע הבא. הייתי אתמול בצילומים (יצאתי חמשוש) ויוסי אמר שאורנה חוזרת שבוע הבא לתוכנית. זהו. אני התגייסתי, לא היה לי זמן לכתוב הרבה.. אבל קראתי בפורום.. ו... זהו...
ככה! היתה תוכנית ענקית! הביאו איזה כפיל של פרידמן לעשות את שלי יחימוביץ' עושה סלטות תוך כדי אמירת "היאאא" או ליתר דיוק "הואאאאא". אממ. לובה היה גדול.. ובסוף יש קטע ענק!!! ו.. אממ.. יש קטע עם אורנה בנאי _שאני לא יודע אם צילמו אותו לפני או אחרי אמיר, אבל הוא עדיין מצחיק.

לוּבּה

New member
ווווואאאאאעעעעעע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo153.gif

יש יש יש יש יש יש!!!! אורנה בנאי חזורתתת!!!!!! ווווווווועעעעעעעעאאאאאאאאא!!!!!!! בצילומים של היומולדת שלי1!!!! אאאאיאנמעחדגעךלוןהחמןדרפוזהצםספתן]0ש\ד

S H I L G I

New member
ייייייייייייייייייייייייייששששששששש

איך הצלחת להשתחל לצילומים?
ויישששששששששש רוצים את אורנה!! רוצים את אורנה!! ואיזה מדהימה אתמול היא היתה במרחב ירקון..גררר...

ברוך השבבב ../images/Emo24.gif

ואנלא יכולה להתאפק יותר, אז... יששששששששייייייייייישששששששששששששששישששששששששששששששששייייייייייששששששש שששששששששששששששששששששיייייייייייייייייייששששששששששששששש!!!!!!!!!!! כעת יכולה אני לחזור ולצפות שוב באנ"ה

Rakbeisrael

New member
וולקאם בק../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

טוב שחזרת וטוב שאורנה חוזרת

PopPy

New member
מיכאל! וולקאם בק!../images/Emo24.gif

אורנה חוזרת?! אורנה חוזרת! ^-^ לדעתי היא שברה שיא, היא השתתפה ממש עד התוכנית ששודרה שבועה לפני שהיא ילדה, וחוזרת כבר פחות מחודש אחרי!

Woogyman

New member
לא שיא ולא נעליים... ../images/Emo110.gif

היא הייתה יכולה לחזור כבר שבועיים אחרי הלידה אם היא הייתה רוצה, היא לקחה חופשה ארוכה יחסית.. בדרך כלל כשמישהי חשובה בטלוויזיה יולדת, היא חוזרת אחרי שבוע או משהו. אורנה פשוט רצתה להישאר עם הילד.

adig1

New member
מיכאל...!

כמה זמן לא ראיתי אותך...!
לא בא בלובה יותר בחיים שלך? בג'מבה? במשביר זולה? חחח...סתאאם... ממש נהניתי יום חמישי!

למעלה