חזרתי ואני פה....

חזרתי ואני פה....

היי, חברים וחברות יקרים, ותיקים וותיקות, חדשים וחדשות, קרובים ורחוקים.....מקוה שאתם זוכרים אותי...?! |לשון| כפי שאתם רואים אני פה! עבר עלי (עדיין עובר...) זמן לא קל בכלל!!! אני מוכרחה לציין שהייתם חסרים לי מאד! אפילו יותר מידי... אבל לא הרגשתי כ``כ טוב להכנס לפורום ולהיות חלק ממנו... באיזשהו מקום אני קצת מנסה בתקופה האחרונה לא להכנס לכל הנושא הזה של היתמות... זה נושא רגיש מ.א.ד אצלי כפי שמי שהיה במפגש בסוכות יודע ושמע ממני... אני לא חושבת שזה רע בשבילי אבל ההתמודדות הזו קשה וזה רק מחשל אותי ונותן לי להרגיש ואפילו לומר במצח נחושה שלי ניתנה זכות מיוחדת להתמודד עם כל מיני דברים בחיים... אחד מהם זה היתמות... אומרים שרק את מי שאוהבים - מוכיחים ונותנים לו להתמודד עם דברים! ואני בטוחה שאם לא היה לי כח להתמודד עם כאלה דברים.. או אם לא הייתי לומדת מהם לחיים ומתחשלת זה לא היה קורה לי! ואם זה קרה לי זה סימן שאני צריכה ללמוד מזה ולהתחשל מזה! בתקופה האחרונה עברתי מס` משברים, כרגע אני גם בעיצומו של משבר... (שונאת את המילה הזו...) מקוה לעבור אותו בשלום. אני הייתי רוצה לשתף אתכם יותר אבל אין לי את הכוחות..אני לא מרגישה בנוח כדי לנתח על גבי האינטרנט את שעובר עלי מאחר וכבר עלו עלי אנשים שמונעים ממני להיות חופשיה, ולתת דרור להרגשותי, ולהתייעץ בכיף... אתם הייתם המקום הכי נח עבורי לדבר ולשתף אבל הזכות הזו נמנעה ממני... חבל! ובכל זאת אני שמחה שאתם עדיין פה בשבילי ובשביל עוד כמה אנשים... שיהיה לכולכם שבוע מקסים!

LiorShap

New member
היי!

מה שלומך? :) אני שמח לראות שאת פה שוב! מי מונע ממך להיות חופשייה? תני לי את הכתובת שלו...

A GIFT OF LOVE

New member
היי

טוב לראותך כאן! מדהים כמה את יודעת לצמוח מהכאב! מתוך עולמות שבורים היא צומחת, היא צומחת לילות שלמים היא רוקמת כל מה שיקרה לה [חזקה מהרוח/ גלי עטרי] ומתוך הכאב את צומחת.... את מוזמנת להאר איתנו ולשתף רק אם את רוצה.

eshkolit32

New member
../images/Emo24.gifהיי!ברוכה השבה../images/Emo13.gif

כמה טוב לראות אותך כאן שוב...התגעגענו........ אני מבינה את חוסר הכוחות להתחיל לספר ולתאר כאן את מה שעבר עלייך לאחרונה וגם את הבעייתיות של זה. העיקר שאת כאן עכשיו, תכתבי רק ומתי שנוח לך, גם אם רק ברמזים קטנים - - - להגיד שקשיים מתחוללים רק אצל מי שיכול לעמוד בהם זה דבר שיכול לחזק אותך וטוב שככה את חושבת. כמה טוב שחזרת הביתה!

למעלה