חזרתי הללויה!!!

פיצ 50

New member
חזרתי הללויה!!!

הי בנות יקרות חזרתי לארץ...
סוף סוף מחשב נורמלי אני מניחה שיהיה לי הרבה יותר קל לכתוב הודעות ולהגיב. אני כבר יומיים בכאבי בטן תחתונה חזקים
שתן כל דקה!!! כלום לא עוזר
וזה נחיתה ישירה לגניקולוג שלי מחר על הבוקר למרפאת אנדו יש לי תור ב 1/9. אבל דבר לא ישנה את הרצון שלי למפגש
אז ככה:
זואילי , לשאלתך אני גרה בפ"ת....מתאים??
בכמה בנות בערך מדובר??
מה קורה עם אוכל? מוכנה לבשל גם לאלו שבדיאטת אנדו - קיקונית אשמח עם תעזרי לי...בכיף בואי לבשל אצלי..
ומתי?? אז תתחילו להריץ תשובות וככה נגיע לעמק השווה... נ.ב לא רוצה לבאס אבל לא מכירה משהי שישבה על הספה אצלי(2.60 מטר..) והרתה...ככה שאל תבנו על זה (לי זה בטח לא עוזר) אבל תמיד יש פעם ראשונה
אוהבת פיצפיצ

זואילי

New member
5 בנות השתרשרו עד כה

קיקונה, ארץ דמיוני, מעיין, פז ואני. כמובן שכל אחת תביא משהו. לאכול + בקבוק שתייה אז קדימה להחליט על יום שנוח לך לארח ויאללה. ברוכה השווה!!!

ברוכה השבה...

מקווה שיוטב לך עם החזרה לארץ... זוזו אהובתי...גמאני רוצה לבוא ומקווה שאכן אבוא...את יודעת שאצלי אי אפשר לדעת מה יוליד יום (תרתי משמע...)... פיצפיצ...אשמח להכירך..

bella1978

New member
גם אני רוצה!

הי בנות, פיצ, ברוכה השבה! מקווה שתרגישי יותר טוב עכשיו כשאת בבית! אני גם רוצה לבוא. אז תגידו מה להביא (אני לא בשלנית גדולה, אבל יכולה להביא עוגה טובה או גלידה -- יש לי גלידריה מצוינת ליד הבית)...

kikona126

New member
../images/Emo4.gif

אבל אז נהרס לי היום בישולים... טוב מה להביא איתי? נעשה עוד סבב של קרפים או להביא משהו אחר הפעם?

למעלה