חזרתי, היה חלומי

לולי80

New member
חזרתי, היה חלומי

היה מ.ד.ה.י.ם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הכל היה מוצלח, הצימר היה משגע, המסעדות שאכלנו בהם היו מדהימות אחת אחת, הנוף, המזג אויר, והכי חשוב החברה, להיות יחד, רחוק מכל העולם לעשות בונדינג.... בלילה השני, בן זוגי העיר אותי בשתיים לפנות בוקר, שם אותי באוטו והתחיל לנסוע, נוסעים נוסעים, הגענו לחרמון (סגור שם אסור להכנס בלילה, הוא ביקש מבעוד מועד אישורים מהצבא להכנס לשטח) נכנסנו, טיפסנו קצת עם פנסים, הגענו למקום השני הכי גבוה בארץ (לנקודה הכי גבוהה אסור להכנס) קור מקפיא, פרסנו מזרון ושמיכה, התמקמנומחובקים ומכוסים, בדיוק החלה הזריחה המדהימה!!! ואז בן זוגי שלף את הטבעת הכי יפה בעולם והציע לי להנשא לו!!!! אנחנו מאורסים!!!!!!!!!!!!!!!!!!

וואוו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לולינק'ה, איזה אושר!!! אני כל כך, כל כך, כל כך שמחה בשבילך! עכשיו כולי צמרמורת מרוב התרגשות. המון מזל טוב שיהיה, ורק כדי לסיים בנימה פולנית ממש, את רואה שכדאי לשמוע בקולנו?

adishay16

New member
ווווואיי

איזה אושר!!!! אני ממש שמחה בשבילך! אני חייבת להגיד כי ההצעה שלו פשוט מדהימה איזה רעיון אדיר!! שיהיה במזל טוב

MIF2004

New member
ואוו לולי !!!!!!!!!!

איזו חופשה נהדרת ובעיקר איזה בן זוג מדהים ואוהב!!!! המון מזל טוב !!!!! כל כך שמחה בשבילך !!!

לולי ../images/Emo49.gif

מרגש מאוד כל הכבוד לבן זוגך.... שמחה בשמחתך.... מאושרת בשבילך.... ממהרת כרגע אבל לא יכולה שלא להגיב... זה מה שקורה כשנפתחים לקבלה ומאפשרים לדברים טובים להיכנס.... וואוו... כל כך שימחת אותי.... היו מאושרים, מגיע לך להיות הכי שמחה שבעולם... חיבוק ענק וגדול והמון אהבה

ymz

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif

איזה יופי לשמוע. וכל הכבוד לארוס שלך על ההשקעה. ממש שמחה בשבילך

../images/Emo41.gif../images/Emo141.gif../images/Emo65.gif../images/Emo57.gif../images/Emo20.gif

וואו!! איזה יופי! אני כל כך שמחה עבורך!!!! שיהיה לך הרבה הרבה טוב.. הוקוס..

וואווווווווו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה כיף לשמוע!!!!!!!!! מאוד שמחה שנסעת ושהיה לך טוב... ומאוווווד שמחה לשמוע את החדשות הטובות... מזל טוב
רומנטיקן אמיתי החבר... אהה... הארוס שלך...
שתהיה שבת שלום!!

LivingStrong

New member
מזל טוב!

איזה רומנטיקן! מקווה שהחיים שלכם יחדיו יהיו כאלו רומנטיים ויפים!

לולי=]

למרות שכבר אמרתי לך כבר "כמה" פעמים המון מזל טוב!אז הנה אני אומרת לך שוב...:p אני אוהבת אותך הכי בעולם!=]

vered51

New member
יש לי דמעות

מזל טוב!!!! אני מתרגשת בשבילך ומאחלת לך רק טוב, אשמח לשמוע את כל ההכנות והשלבים שבדרך... שבוע טוב ורד

למעלה