חזרתי הביתה!

• פותח הנושא gdog
  • פורסם בתאריך

eliadiv2

New member
חחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחח דוגרי אתה צודק!! עומר, עומר, הוא משלנו הוא משלנו....

who is this

New member
די.......... טוב נו תמשיכו!

אנשים!! אני כבר עכשיו מתגעגע.. משה והשגעונת שלו.. (תגובת הרס"פ: אני יפה") זה באמת אחד הקורסים היותר משמעותיים שעברתי.. וזה נתן לי פול מוטיבציה

gdog

New member
משה למה לשקר?!?!

לקורס ב' יש את עומר, לקורס ב' יש את עומר, לקורס ב' יש את עומר, והוא לא בסגל ד'!

who is this

New member
הייתי אמור להיות!!

אבל זה יצא הכל לטובה!! כי הייתי באחד הקורסים היותר איכותיים וכבר נגמרו המיחלים לתאר את הקורס הזה!!

S v e t k A

New member
עומר עומר עומר...

אתה לא כזה מיוחד :) סתם מותק אני מתה עליך פשוט הייתי חייבת להתקשר למשו... וואי אנשים אני מזה מתגעגעת :( אחת החוויות החזקות שעברתי בחיים שלי... ולמי שעדיין לא קישר... אור הברקנית המתולתלת :)

דבר ראשון : עומר שלנו!

כמה שעשיתם אותו מעפנים בקורס ואני בעד הקוריסם ושמח שנהנתם!! עומר עדין של שקד וכולם יכולים לריב עליו ! עוד מעט הוא יחזור לקדמותו בעזרת האל הוא יהיה כמו שהוא היה לפני הקורס שמח שנהנתם באמת מי שחדש שיכיר לכולם את עצמו כי הרבה לא מכירים את החברה מהקורסיןם כי רובם חדשים!!

זהו אתמול עומר חזר!!!

עכשיו עומר חזר להיות כמו שהקרנו אותו לפני הקורסים ואפילו יותר טוב! עומר אוהב אותך אחי שיהיהי לך בהצלחה בהחלפת אמא אנט במעוו"ז אחי אני איתתך אוהב אותך!!!

eliadiv2

New member
עומר אחי מזל טוב

עומר מזל טוב מחודש 12 בעזרת ה' אתה תחליף את אנט ותיהיה מפקד/רכז מעו"ז מצויין

יופי נחמה!

קראתי כבר עשרים הודעות ורק עכשיו הבנתי מי את... איזה סתום יצאתי! טוב נו לא נורא העיקר שאני לומד לכתוב בפורום.

ASTAR3

New member
יואואו אורררר אליאבבב עומררר

אנשים געגועים רבים!!!... קורס ב'!!!!!

MS6

New member
כבשה?

אני חשבתי יותר על משהו בסגנון של מגה-קקטוס

eliadiv2

New member
ח מגה קקטוס

אהבתי .. אבל לא יפה לצחוק על אישה מבוגרת.. למבה אתה צוחק על סבתא אורה??

eliadiv2

New member
זה הסיפור...

היינו 11 ימים באותו קורס.. ורק ביום ה 12 היא קרא לי ילדון.. לא יודע למה?.. אבל אני מוותר לה.. ואז אני קראתי לה סבתא אורה...

S v e t k A

New member
אליאבוש' כמה שאני אוהבתותך ../images/Emo70.gif

מגה קקטוס....חחחח.. נחמד נחמד לי :)) אבל אני עדיין בטענה שאני כבשה

למעלה