חזרתי הביתה!

• פותח הנושא gdog
  • פורסם בתאריך

gdog

New member
חזרתי הביתה!

היה מדהיםםםםםםםםם חבר'ה ממש נהנתי,משה...היה חבל"ז..הא?

MS6

New member
היה ענק!!!

סגל ד' בזינזאנה! זה היה קורסים מדהימים בהחלט.. הייתי בחקירה במשטרה, הספקתי לכתוב כמה שירים (ואפילו להלחין אחד) ויצרנו סלנג משותף פשוט לא נורמלי ביני בין עומרי, איתי, אורי ודן. היה כיף.. אם הייתי יכול להישאר עוד חודש הייתי נשאר. אגב לכל המעוניינים.. סגל ד' בזינזאנה... להלן השיר המלא מילים ולחן: אני חח היום קרה דבר מוזר המדריך שלי נעצר איזה חוסר אחריות אני בטוח בסיוט הם חשבו שהם יכולים להפגין כבית"רים אבל למרות כל התגר סגל ד' נעצר פזמון סגל ד' בזינזאנה סגל ד' בזינזאנה לא אני לא מתחרט סגל ד' מתפשט בית ב' השוטרים העצבנים לקחו אותם בלי אזיקים סגל ד' בלי חשש את החוקרים מיד פגש אחרי דקה או שעתיים הבדיחות זרמו כמו מים כן אחרי כמה רגעים שרו יחד השוטרים סגל ד' בזינזאנה...

MS6

New member
כבר חסמתי..

זה בסדר הוא נחסם פעמיים ובמזל טוב הוא גם נחסם בפעם השלישית.

יופי :)

עכשיו אני כרגע שמעתי שנועם התפטר. מה?!?!?! מה?!?!?!?!!?!? אבל אבל הוא לא יכול! הוא הווסטלייפר עם הכרס! אני לא מסכימה שהוא יעזוב! (אוקיי נכון אני עזבתי קודם) אבל אני לא מסכימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא לא יכולללל

konda

New member
אני מניח שאתם הכתומים מהטקס של ז'בו

אתה משה וחבר שלך עומרי ואיתי העצני הורדתם את הבגדים שלכם באמצע הטקס לזכרו של ז'בוטינסקי וחשפתם בגדים כתומים עם הסיסמא "יהודי לא מגרש יהודי ?

gdog

New member
לא! אני דורש!

אני עומרי,והורדנו חולצה לבנה,שהיה כתוב עליה יהודי, לא, מגרש, יהודי, ואלו אנחנו! חי חי...

בוגר

לסתום פיות... לא לתת לאנשים את זכות הביטוי רק בגלל שהם אומרים דברים שונים ממה שאתה חושב. או אולי הנחיתו את זה מלמעלה כדי שחנכי ביתר לא ישמעו את האמת העירומה?

MS6

New member
כן זה כנראה האמת...

יחסית לאדם שכותב פה קרוב לשבוע אתה די מתנשא אתה לא חושב? דוד נחסם כבר פעמיים תחת שמות אחרים, אדם שמנבל את הפה אין מקומו בפורום.

R o t e m O p

New member
אתם גדולים !!!!

חלק מהקורס שלי היו החיילים שהשתתפו בטקס (לצערי לא יכולתי להיות איתם שם כי עשיתי אבט"ש...) והם סיפרו לי מה קרה. אז אני אגיד את זה שוב - אתם גדולים ! האמ...אתם יודעים מה גם גיליתי ? אני לא ממש בטוחה בזה שמעתי את זה ממקור קצת מפוקפק אבל מסתבר שהמ"מ שלי בטירונות הוא (או לפחות היה) בית"רי ממעו"ז הרצליה מה חוץ מזה ? האמ....אההה כן - עוד שבועיים (בעזרת השם, בלי עין הרע, לא לפתוח פה לשטן) לתולעת !!!!!!! שיהיה לכם סוף שבוע מהפנט...

who is this

New member
קורס ב' 2005-כבוד!

אני כבר עכשיו מתגעגע לכל החבר,ה מקורס ב'.. זה היה הקורס הכי טוב שהייתי בו.. באמת!! סגל ד'-מעצר.. בחיי שאתם גדולים!! נועם עוזב את בית"ר לטובת צבא הגנה לישראל ונאחל לו הצלחה, ורפאל כהן מחליף אותו ונקווה שימשיך בשיקום התנועה!! ועכשיו כולם ביחד "הפורום בשוק, הפורום בשוק, הפורום בשוק- מלחמה!"

MS6

New member
באמת שיהיה לנועם בהצלחה

הוא עשה עבודה מצויינת במשך שבועיים.. כמו כן נקווה שרפאל כהן ימשיך את המומנטום שיצר נועם ויצעיד את התנועה חזרה למקום הראוי לה.

eliadiv2

New member
מי שלא יצא הפסיד

הייתי עד היום בשוש קורסים וזה היה הקוורס הכי כייפי שהיה לי ומה שבטוח שבו קיבלתי את הידע הכי גדול שקיבלתי גם אידיאלוגית וגם מטודית.. אז... לכל קורס ב' מדריכים וחניכים היה כיף ואני מאוד מתגעגע אליכם ולנורדיה. צות ד' אני מאוד גאה במה שעשיתם וזה היה הדבר הכי נכון למרות כל מה שהיה אחרי המעצר! (סליחה למי שנפגע) ות'אמת הייתי מצטרף אם הייתי יודע וזה היה .. שרון, יהודי לא מגרש יהודי. ולמשה אותך סתם עצרו כי אתה הייתי עם המילה מגרש אז אתה לא קשור כי באת כדי להפגין שלא יסגרו את איצטדיון טדי (חחחחחחח לדיסלקטים הכוונה מגרש כדורגל).. אז כל הכבוד למשה, איתי, אורי ועומרי. ולא לשכוח.. ש.... ל ק ו ר ס ב' י ש א ת ע ו מ ר!

MS6

New member
לקורס ב' יש את עומר לקורס ב' יש את

עומר... ודוגרי חבל שגם לנו לא היה (אוהווווו)

למעלה