אוכל זה הכרח בשבילי..:) לא נחמה.. מה מנחם אותך?
P puma141 New member 17/1/13 #27 חחחח מה פתאום! למה, בגלל הקלוריות? יש לי מזל גדול מהבחינה הזו........אבל אני עדיין זהירה
F FrankBlack New member 17/1/13 #44 לא [כאפה על המצח] כי זה עוד מאותו דבר. כמו לטבול בייגלה מלוח במלח. כמו להוסיף סוכר לקולה. עוד? סעי להוד השרון לדוכני התותים מול תחנת הרכבת. נראה כמה סוכר ושמנת תרצי לשים עליהם.
לא [כאפה על המצח] כי זה עוד מאותו דבר. כמו לטבול בייגלה מלוח במלח. כמו להוסיף סוכר לקולה. עוד? סעי להוד השרון לדוכני התותים מול תחנת הרכבת. נראה כמה סוכר ושמנת תרצי לשים עליהם.
P puma141 New member 17/1/13 #47 אם זה תותים לבד-אז בלי סוכר. אם זה עם שמנתאז עם..קצת... מה קשור לפיתה ולחם?! בייגלה ומלח? אני חולת תותים......
אם זה תותים לבד-אז בלי סוכר. אם זה עם שמנתאז עם..קצת... מה קשור לפיתה ולחם?! בייגלה ומלח? אני חולת תותים......
M Melen cholya New member 17/1/13 #13 ממש לא תמיד ימי שלישי זה קוסקוס אז תמיד ברביעי יוצא שאני מכינה משהו קליל יותר כמו פסטות או מוקפצים או ציפס עם סלט ירקות ... יסלחו לי בני משפחתי ושאר האשכנזים אבל האוכל שלהם זוועה! המאכלים של עדות המזרח הכי טעימים
ממש לא תמיד ימי שלישי זה קוסקוס אז תמיד ברביעי יוצא שאני מכינה משהו קליל יותר כמו פסטות או מוקפצים או ציפס עם סלט ירקות ... יסלחו לי בני משפחתי ושאר האשכנזים אבל האוכל שלהם זוועה! המאכלים של עדות המזרח הכי טעימים
M Melen cholya New member 17/1/13 #29 שתהיה בריא אתה איש קשה! יש מנהג כזה אצל עדות המזרח לאכול קוסקוס ביום שלישי אז "התנצלתי " על סיפוח המנהג ...
שתהיה בריא אתה איש קשה! יש מנהג כזה אצל עדות המזרח לאכול קוסקוס ביום שלישי אז "התנצלתי " על סיפוח המנהג ...
S supeman New member 17/1/13 #7 אתה במצב מסוכן, בן אדם. בסוף עוד תתחתן רק כדי לא לגווע ברעב. רעב יכול להעביר בן אדם על דעתו. תשאל את הבחורות פה.
אתה במצב מסוכן, בן אדם. בסוף עוד תתחתן רק כדי לא לגווע ברעב. רעב יכול להעביר בן אדם על דעתו. תשאל את הבחורות פה.
P puma141 New member 17/1/13 #11 לא נכון..לי אין תחושת רעב. נולדתי בלי. תתנצל. בטח אתה שמן...כל הערב שתקת-עכשיו פתאום מדברים על אוכל-קפצת. נכון דובוני?
לא נכון..לי אין תחושת רעב. נולדתי בלי. תתנצל. בטח אתה שמן...כל הערב שתקת-עכשיו פתאום מדברים על אוכל-קפצת. נכון דובוני?
S supeman New member 17/1/13 #26 זהו. תפסת אותי. ואני גם סולד מבחורות שמרעיבות את עצמן כל כך הרבה זמן שהן מתחילות להאמין שהן לא זקוקות לאוכל.
זהו. תפסת אותי. ואני גם סולד מבחורות שמרעיבות את עצמן כל כך הרבה זמן שהן מתחילות להאמין שהן לא זקוקות לאוכל.
P puma141 New member 17/1/13 #38 חחח הסקת? אבל כתבתי שם שאני נזהרת-למרות שהתברכתי בגנים מעולים! משמע-אני אוכלת מעולה, אבל זה לא מרכז חיי...... בוא נגיד שלא הייתי לא מעלה ולא מורידה גרם ממני-כרגע........
חחח הסקת? אבל כתבתי שם שאני נזהרת-למרות שהתברכתי בגנים מעולים! משמע-אני אוכלת מעולה, אבל זה לא מרכז חיי...... בוא נגיד שלא הייתי לא מעלה ולא מורידה גרם ממני-כרגע........
F FrankBlack New member 17/1/13 #16 [נזיפה] תגיד לי אחי איך אתה פותח שרשור בירות ואין לך פק"ל בירות חמוצים ומלוחים בבית. מילא אין לך אוכל מנחם. אבל גם לא שתיה מנחמת?
[נזיפה] תגיד לי אחי איך אתה פותח שרשור בירות ואין לך פק"ל בירות חמוצים ומלוחים בבית. מילא אין לך אוכל מנחם. אבל גם לא שתיה מנחמת?
ה השפיץ של הפיצה New member 17/1/13 #21 לפעמים יש לפעמים אין אתה יודע שבירות זה מוצר מתכלה, נכון? יש כל מיני וודקות וגם וויסקי ואולי יין... זה לא נחשב אוכל...
לפעמים יש לפעמים אין אתה יודע שבירות זה מוצר מתכלה, נכון? יש כל מיני וודקות וגם וויסקי ואולי יין... זה לא נחשב אוכל...
F FrankBlack New member 17/1/13 #41 אתה סטלן אחי הכל מתכלה. בשביל זה צריך לדאוג להמשכיות... אצלי אין מצב שאין כמה ליטרים במקרר. תכלס לפעמים אני לא צריך יותר מבירה בערב. אם יש לך חצי שעה בשביל עצמך - תשקיע בזה. הכנתי לי אתמול. פצצה.
אתה סטלן אחי הכל מתכלה. בשביל זה צריך לדאוג להמשכיות... אצלי אין מצב שאין כמה ליטרים במקרר. תכלס לפעמים אני לא צריך יותר מבירה בערב. אם יש לך חצי שעה בשביל עצמך - תשקיע בזה. הכנתי לי אתמול. פצצה.