חזרתי הביתה

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
חזרתי הביתה

אתמול בצהריים הייתי אצל רופאת המשפחה וכמו שחשבתי דופק 160 והיא שלחה אותי למיון בלינסון. שם חיברו אותי למוניטור דופק 170 וישר אישזפזו להשגחה בטיפול נמרץ לב. היום שיחררו אותי הביתה. בהתחלה חשבו שזה הפרעת קצב מסוג " אטריאל טכיקרדיה" ובסוף אמרו שזה סינוס טכיקרדדיה שהטיפול לו הוא סלו דרלין. אני צריכה לחזור לרופאת המשפחה מחר וללכת למעקב אצל קרדיולוג. בנתיים אני נחה ומקווה שיהיה בסדר.

היי שירי../images/Emo41.gif

מה זה סינוס טכירקרדיה<? ומה זה טיפול סלו דרלין? זה כדור נוסף שאת צריכה לקחת? ואיי טיפול נמרץ לב , זה בטח היה מלחיץ... אבל יופי ששיחררו אותך כבר ואם הטיפול המתאים אני מקווה שתרגישי טוב דרך אגב ממה זה נגרם? ולמה פתאום זה הופיע? יש להם מושג?

matyc

New member
כבר ממש דאגתי

מקווה שעכשיו יתחיל להיות יותר טוב

nono only one

New member
טופלתי בדרלין.....

גם אני סבלתי מהתופעה הנוראית הזאת שהרגשתי שהלב יוצא לי דרך הגרון!!! הייתי בהריון קיבלתי דרלין 40 מ"ג ביום מה שבאמת עזר והקל וכמובן ישבתי שעות על גביי שעות במוניטור ואושפזתי להשגחה בהריון בסיכון גבוהה כמובן!!! אחריי הלידה המשכתי כמובן בטיפול עד שהכל התסדר אז צריך סבלנות כמובן וזוהי תרופה מעולה!!! בהצלחה - ליאור

גימבה

New member
סינוס טכיקרדיה

מהניסיון שלי דרלין לא תמיד עוזר, אם את רואה שזה לא מוריד את הדופק תבקשי נורמיטן או קרדיולוג (התרופה לא הרופא). החיסרון בנורמיטן שהוא מוריד לחץ דם, אז אם הלחץ דם שלך תקין זה יכול לגרום ללחץ דם נמוך ואז גם מרגישים בהתאם. שיהיה בהצלחה עם הדרלין

ל3

New member
תודה בנות

על הדאגה . לקחתי האמת דרלין בעבר וזה לא עזר אז מקווה שזהיעשה את העבודה. לשאלתך פייה יקרה, פה הבאסה כי לא גילו במיוחד מה המקור לבעיה וזה מה שמדאיג אותי. אני אלך מחר לרופאת המשפחה עם טופס השיחרור ואבקש הפנייה דחופה לקרדיולוג. בנתיים אני נחה אני מאוד חלשה. החוויה בטיפול נמרץ השאירה בי קצת טראומה אך אני אתגבר, יהיה טוב שירי

שירי

שירי אני ממש מצטערת לשמוע שהייתה לך חוויה כל-כך קשה בטיפול הנמרץ... אבל זה לגיטימי לגמרי זה באמת קשה מאוד מה עבר עלייך שם ? מה הרגשת? . אני כל-כך מקווה שהתרופה שנתנו לך תעזור (אגב אני מקבלת קבוע מאז הלידה נורמיטן שמוריד לחץ דם ודופק ועושה עבודה מצוינת) תנוחי הרבה ותשמרי על עצמך אל תותרי בעניין הקרדיולוג! שלך פיית השוקו שדואגת לך

ל3

New member
פייה יקרה

החוויה בטיפול נמרץ הייתה טראומטית מהבחינה הזו שזה טיפול נמרץ. קודם כל את מחוברת לאלף ואחת מוניטורים שמצפצפים כל מיני צפצופים כל הליליה. אסור לך לרדת מהמיטה ובטח שלא לצאת מהמחלקה. בקיצור, לא נעים. לגבי הדרלין, האמת שלקחתי אותו בעבר והוא לא כל כך עזר אבל אולי הפעם מי יודע? מדדתי דופק עכשו והוא 110 שזה גבוה למנוחה ועוד אחרי כדור אבל לפחות זה לא 160-170. נראה מה יהיה מחר. אני גם אתקשר לראומטולוג לעדכן אותו. תודה על הדאגה שירי

../images/Emo41.gifשירי../images/Emo41.gif^^^^^^^^../images/Emo23.gif

110 זה באמת קצת יותר טוב , אבל בכל-זאת עם כדור ובמנוחה זה באמת עדין קצת גבוה אם כי וזה חשוב במגמת שיפור החוויה שעברת באמת קשה מזל שהיית מאושפזת שם רק יום אחד וגם זה יותר מדי אני מקווה שהבעלול מפנק אותך כמו שצריך שלך פיית השוקו המחכה לשמוע שהדופק שלך הגיע לאזו ה- 80 שיהיה סוף שבוע נפלא כמה שאפשר

למעלה