חזרתי הבייתה!!!!

shabaz

New member
חזרתי הבייתה!!!!

מה המצב אנשים? יותר מדי הודעות, ואין לי כח לענות, אז אני לא אענה!!! איזה כיף לי.. פגשתי מלא מלא מלא מלא מלא מלא (אתם לא יודעים כמה:)) בנות כל כך כוסיות. (וגם קצת חברים חדשים...אבל יותר בנות:)) ומי היה מאמין...יש כוסיות באילת:) ויש גם מוכרים מזה טיפשים... בקיצור, היה כיף לאללה!! היינו גם בדיונת חול, וזרקנו בנות על זה, ואז אח"כ בנות ניקו אותי (אני מזכיר הרבה בנות אתם לא חושבים?) טוב....זהו בערך... שבז

shabaz

New member
שריר יא בן זונה קטנטן

אתה כמו בבון שאכל מרמלדה ירוקה.! זוג רוטווילרים אה? אמא ואבא שלך, ובכן, אפשר להבין. אבל בנות כוסיות כאלה, בחיים שלך לא ראית!!!! לא משנה כמה תגיד, אין כאלה בנות בישוב שלך (חיחיחיחי...אתה גר בישוב) ואפטאון, יא ביטצ´ינג פארט! סליחה...אתה... חיחיחי היא לא יודעת איפה נמצא הכוס שלה, ובאיזה צבע הוא! חהחהחהחהחהחה

שריר

New member
שבזבזון

ה4 ימים האלה עברו כל כך מהר חבל דווקא נהנתי בלעדיך כוסיות חחחחח אז מה הן עשו איתך תסביר לי, עלק ניקו אותך בטח שילמת להן או משהו עוד מעט תתחיל לספר שעשית אורגיות פראיות עם 50 בנות ורק אתה

שריר

New member
אהה עוד דבר

אם אתה חושב שעדי צריכה לצבוע לבלונדיני אני כבר בטוח איך נראות הבהמות שאתה קורה להן כוסיות

shabaz

New member
גם אני התגעגתי אלייך כל כך....

אז מה אם שילמתי להן? זה גם נחשב!!! חוץ מזה, זה הכל בתת מודע חבוב (התחלתי לדבר כמו צבי הנינג´ה...חחחח) עדי, אל תעודדי, אלא תתחילי לנסות בעצמך גם. תגידי...זה רק אני או שראיתי גשר בתמונה שלך? סתאם שאלה. שריר... שתוק פרחח! (חחחחח) אף אחת לא הייתה שם בלונדה מפגרת, אני פשוט לא מתחבר לבנות פרחות עם מנת משכל של אגוז מקדמיאה...פשוט לא הסגנון שלי, מה אני אומר לך. זה, שאצלך ביישוב, האיכרים, לוקחים ביצים, משקים פרות, מחליפים קש לסוסים, ומתנהגים כמו hilly billis זה לא אומר שעיר מפותחת כמו כרמיאל (חחחחחח) צריכה להיות גם ככה! ושמעתי שמועות, שאמא שלך מצצה לימון (עוד משפט, שדונאטלו אמר לשרדר...חחחחח...במקום לך תמצוץ זין...חחחח). אז לי מצליח עם התת מודע, ולך לא...אז מה? זה לא אומר כלום... אתה פשוט דפוק:) דווקא יש פה בנות שוות (חבל שאף אחת מהן לא בכיתה ט´... כמעט כל הבנות שהכרתי היו בכיתה י´...כמה מתאים, השאר שהיו בט´ פשוט היו חמודות) כמו שאומרים, על הכיף הכיפאק (חחחחח...איזה old gizer נהייתי...) דרך אגב...היינו בחוף הים, ובאו אלינו שתי אנשים עם בלוני גז על הגב שלהם, כאשר כמה אנשים שמנים מהקבוצה שלנו עשו סומו (היה קורע) ואמרו לנו: "מה אתם עושים פרחחים?!" חחחחחחחחחח הם כמו צבי הנינג´ה....

shabaz

New member
ו.....

דווקא היו שתי בנות שהתחרמנו ביחד...נגעו אחת לשניה בציצים וזה... אבל עדיין לא הכרתי אותן (למה אתה חושב שרציתי להכיר אותן?!:)) 50 בנות? מה אני? מכונה? תודה על המחמאות וזה, אבל I Am Not A Machine!!!! Im Only A Human Bean וגם לי, כן כן, נגמר הוניל בסוכריה שלי לבסוף... (עוד מטאפורה למחשבתכם... התורן שלי Is Full Ahead)

UpTown~Girl

New member
אתה ממש בוחן את התמונה שלי???

כן! ראית גשר! שמו לי בכיתה ו´ לשנה... הורידו לי מזמןןןןןןןןןןןןןן ביי ביי שבזבזון ועל מה להתעודד??? מה לנסות בעצמי???

שריר

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

עדי הרסת לי תרצף הוא היה אמור לענות מה? והייתי עונה סותם תפה כי שבז אין לי מושג למה חשבתי שאתה בכיתה י´ אבל רואים שאתה עדין ילד קטן

Nightwish-boy

New member
הממ... השבוז הביא לי רעיון

את יודעת מה עדי? גם אני לא מאמין שאת בת... ואני רוצה לבדוק את זה אישית טוב טוב, בדיקה מאוד מאוד כוללת... אז אצלך או אצלי?
שלך דור

UpTown~Girl

New member
אהמ...אהמ...אהמ...!!!!!!!!!!!!!!!!!

חיחיחי...לא מצחיק!!! קטעים אנשים! קטעים! פחחחחחח....חירפון.... עזבו זה מרוב אושר!!!!

Nightwish-boy

New member
מה קטעים? נפגעתי עד עמקי נשמתי הרכה

לא סתאם... נו, טוף לפחות ניסיתי... ואיזה אושר כבר עבר על עדידוש שלנו?

UpTown~Girl

New member
לאושר הזה קוראים...................

נננננננננננייייייייייייייבבבבבבבבבבוווווווווווווושששששששששששש (ניבוש)

Nightwish-boy

New member
אז זה אותו סוג אושר כמו שלי...

גם אני, מאז שהכרתי את איילת, החברה המקסימה המדהימה המתוקה החמודה החכמה היפה והנפלאה שלי, שאני כל כך אוהב, נהייתי בנאדם מאושר
אהבה כזאת זה אושר... שלך דור

למעלה