חזרתי:)|ג'ירפה|

חזרתי:)|ג'ירפה|../images/Emo181.gif

חזרתי מ4 ימים של מחנה ביער עופר.. היה כ"כ שולט!! אני נשרפתי כולי[תקשיבו!!אל תסתובבו עם חולצות גזורות במסלולים..ואל תישנו במאהל עם גופיה..זה אסור=\]וצרודה[מי עושה מורל מהבוקר באמצע הלילה?!חח ומי שר דיג-דיג-דוג כל היום?!רוני וצליל!ולמי אין קול?!רוני וצליל!]וכבר לא מלאה אבק[זה מה שקורה למישהו שמחליט להתקלח ב12 בלילה ואז הולך וישן בעדה כל היום..ואל מתקלח..הוא מתמלא אבק..אבל אני הייתי הג'יפה שלך המחנה..והיה נחמד..חח "אחותה לג'יפה, של צליל=\] ~ויש לנו מזכ"ל~ ניצחנו את כפר גניםםםםםםםםםםםםםםםםם!!אנחננו קיבלנו ת'מזכ"ל!!עדה 23..אתםי יודעים מה זה?! יש לי פול שירטות בידיים בגלל סייף עם דני..חח כפרה..שבר לבבות הקטן..כל העדה התאהה בו! ויש לי היום יומולדת..היומולגת הכי כיף שהיה לי,דוגרי..ב12 בלילה צליל וענת הביאו לי קרטן של פיצה[ריק..]והיה עליו 3 נרות והיה רשוןם עליו 13 והיה 3 בלונים והיה בסט..ויוסי ודוד ניגנו בגיטרה וצרחנו והיינו ביחד והיה מוי כיף!!! חח לימדנו ת'מדריכ שלי ספרדית..לימדנו אותו שיחה שלמה..חח זה כ"כ שולט!!=] חח התגעגעתי..אבל היה כיף!! הכיף הייתי עושה ביער הזה עוד שבוע ככה.. ~אוהת את כולכם~

למעלה