חזרתי אנשים!!!

חנוW

New member
חזרתי אנשים!!!../images/Emo85.gif

חזרתי מתאילנד עם צמות!!! אני מניחה שאין כאן אפחד... אבל לא נורא! ההודעה שלי תישלח בשניות לדף 8... חחח אוף חזרתי ואפ אחד לא אומר לי הי..

תיפי1

New member
היי../images/Emo140.gif

חחח למה אין פה אפח'ד????? אני כאן איך היה??????

חן שנייה אחרי שיצאת מהצ'אט...

ראיתי שכתבת שםם.. חח ואת כבר יצאת.. טוב ברוכה השבההההההההה

חנוW

New member
היי בנות!!../images/Emo85.gif

שיווו אוקיי.. 1. כל תאילנד מלאה בערבים....כאילו הם ננמצאים בכל מקום!!! ואיזה טחונים הם קונים דיור לואי ויטון סיסלי... כי הם באו מכווית ויש שם נפט ונפט=מני מני מזומני!! 2. אנשים בני 50-90 שוכרים בנות תאילנדיות שיבלו איתן תלילה.. יצאו איתן למסעדות!! וזה פשוט נורא!!! כאילו איווו מישהוא בן 100 יוצא עם בחורה בת 20... כאילו וזה לא 2 שוגות זה מלא זוגות... נשבעת כל תאילנד מלאה כאלה!! יש אנשים שגם בוגדים בנשים שלהם.. אררררר
פגרים!! 3. קניתי מליין דברים!!! 4. אני התגעגעתי אליכם מלאאאאאאאאא 5. איך עברו 10 ימים???? 6. המלון שם היה מדהים השתזפתי בטרוף!!! והברכות מדהימות!! יש שם ברכות שהם בקומת קרקע וחדרים באותה קומה... אז מהמרפסת של החדרים... אפשר ישר לרדת לבריכה!! כאילו במרפסת יש מדרגות שמובילות לבריכה טחחח עזבו למי שלא הבין!!.. היה שם מפל מיים יו אין מילים לתאר את זה זה היה מלון כל כך יפה!!! וגם היה יום אחד שירד גשם והיינו בארוחת בוקר.. והיה פשוט גשם זלעפות... וכל הכלים נשברו והכלל.. והתאילנדים... היו מזה רגועים!! כאילו הם אספו וניקו וסידרו.. וזהו ממשיכים הלאה!! חוצמזה שכל הארוחות שם מלאות בחריף!! אבל לא סחוג מרוקאי... 5פליפלים אדומים בצלחת מרק!! שמע ישראל איך? איך הם יכולים לאכול את זה!! וזהו... אז תגובות מקווה שתקראו גם אם זה ארוך!

חנוW

New member
הילוצ''''''''''

חחחח חמודה!! "חן לא טסה חיחיחיחיחי! חן לא טסה חוחוחוחוחו! חן לא טסה חהחהחהחהחה!" חחח מתה עליך הילוצ'

חן הדגה

New member
חנניה../images/Emo70.gif חננה שלי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יאאא איזה כיף שחזרת
געגעתי המוווון
ויייייייפיייייייייייייייייייי

HaDaRoSh

New member
אמא אמא אמא אמא אמא אמא אמא אמא

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני לא נושמת!!!! אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חןןןןןןןן!! מיי קרוסלה!!! הנה את!!!!! ידעת שספרתי את הימים עוד כמה זמן את חוזרת???? יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ווהווו
געגעתי!!!!!! מתי חזרת?????? שיייההההה סוף סוף!! כמה זמן! זה שנים!!!! welcome back
אייי טחונה שלייי
איך היה בבית מלון??? ספרי הכללללללל
לאב יו
אה ודרך אגב הבאת לי סוכרייה על מקל ושוקולד לבן???
שברי לי ידדדדדדדדדדדד יאא התגעגעתי לזה טוב אז ספרי חוויות!!!

חנוששששששששששששששש

כמה טוב שחזרת!! תגעגעתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי חנוש חמודה ושובהה שלי!! מתה עלייךךךךךךךךךךךךך

למעלה