חזרתי אליכם.

חזרתי אליכם.

קראתי את כל מה שכתבתם בהעדרי. תודה לכל המשתתפים בצערי. אכן, הצער לא יתואר ואין מילים היכולות לנחם. איש לא יכול להבין זאת אלא אם כן חווה דבר דומה. המוות הבלתי צפוי קשה מנשוא, לא מובן ולא מתקבל. אבל את הגלגל איש לא יכול להחזיר אחור. תודה לכם. אני יודע שכולכם, לו יכולתם לעזור, הייתם עוזרים. לכולנו אין ברירה אלא להמשיך ולנסות למצוא את כל הטוב והיפה שבחיים. זה גם מה שאנו מנסים לעשות כאן בפינתנו הקטנה בפורום ובאולמות הריקודים. ואשר לנושאים שהועלו: 1. אני מצטער על כך שאת בקשתי לא להפוך את הפורום ל"לוח מודעות אישיות" הצמדתי להודעתו של דבל´ה. כנראה שהייתי צריך לשים את בקשתי כבקשה כללית שאינה צמודה לאף הודעה. יחד עם זאת הבקשה בעינה עומדת (על פי הכתוב בפורום בימים האחרונים, נראה לי שהיא דווקא נקלטה). אין כוונתי להפוך את הפורום למדור לפילוסופיה של ריקודי העם ולמקום שיש בו רק דיונים כבדים ומעמיקים. שביל הביניים בהחלט קיים ולשם אני רוצה לנווט. בכל מקרה לא היה כאן ציווי והכתבת תנאים למשתתפים (זה עוד לא קרה אף פעם בפורום זה, אבל זה יקרה לראשונה בסעיף 2) ולכן כאב לי לקרוא את תגובתם הבוטה של מספר חברים עם הטענה שאני מבריח אנשים מהפורום ועם עצות מלומדות מה עלי כמנהל לעשות ומה לא. לצערי ידוע לי על מדריכים המסתייגים מהפורום בגלל ה"שטויות" הכתובות בו, לדבריהם. בכל אופן העניין מוצא, כך אני מקווה, ואנו ממשיכים הלאה. 2. אשר לרישום מילים של שירים ללא שם המחבר. עד כה זו היתה בקשה. מכאן והלאה זו תהיה הנורמה בפורום זה. אני מבקש ללא התחכמויות (בצורה של חידה או כל דרך אחרת) זה לא עניין למשחקים של "חתול ועכבר" והפעם מי שזה לא נראה לו יצטרך להתאים את עצמו למצב אם ברצונו להישאר. הסיבות כבר הובהרו פעמים רבות ולא אחזור עליהן. 3. לגבי פרסום בפורום. הבעיה ידועה. ברור לי שבשלב מסוים יהיו גורמים שינסו להפוך את הפורום לבמה פרסומית (סמויה או גלויה) של פעילותם. אני עוקב אחרי ההודעות ולדעתי זה עוד לא קרה (תמיד אפשרי שיהיו חולקים עלי) ובכל אופן עדיין לא חרג מגבולות הטעם הטוב. אם אראה ניסיונות כאלה לא אהסס למחקם מהפורום אם כי ברור לי שתמיד יהיו כאלה שיחלקו עלי לגבי הגבולות - אם נחצו או לא ועם טענות שמחיקה היתה צנזורה מיותרת (אשתדל להלך בין הטיפות). אירועים חדשים או חד פעמיים (שאינם חוג שבועי קבוע), אפשר וכדאי להעלות לפורום לידיעת המשתתפים (בטעם, ללא הגזמה), חוויות מאירועים רצויות והכרחיות לקיומו של הפורום וגם כמשוב לכל מי שמארגן אירועים. ככלל, המידע קיים בלוח ההרקדות ב"רוקדים" ומתעדכן שם לעיתים קרובות. אני מאמין שאם הזמן העדכון יהיה יותר מהיר כשהמרקידים יפנימו את קיומו של אפיק זה. פרסום ישיר של אתר "רוקדים" בפורום עדיין לא נעשה. יחד עם זאת, בפגישתי עם הנהלת "תפוז", כאשר ביקשתי להקים את הפורום, הבהרתי את שתי מטרותיי: א. קיומו של עיתון פתוח להחלפת דעות ורעיונות בנושא ריקודי העם (וזה בהחלט מה שיש לנו כאן). ב. קידומו של אתר "רוקדים" שאני בעליו. בנוסף לכך, כדי לקדם את הפורום שלנו ולהביאו לידיעת הרוקדים אני משקיע מכספי וזמני בפרסומו (פליירים, למשל). לעניות דעתי, אתר "רוקדים" משרת את הרוקדים ואם אני גם מתפרנס ממנו, אין בכך כל פסול. אשר על כן הפורום ימשיך להיות חלק חשוב מהפעילות שלי בריקודי העם עם קישור ישיר לכאן מאתר "רוקדים" ולהפך ועם השקעה רבה בפיתוחם של שניהם במקביל.

לירון היקר, ברוך שובך אלינו.

ירון שלום רב. משתתף בכנות בצערך העמוק, על האובדן ללא עת. חויתי חוויה דומה, לפני כשנה,(מותו של אחי הצעיר.) מי יתן ולא תדע עוד אובדנים וצער. כי הכאב חד הוא ומתמשך. שיהיה לך שבוע יותר מוצלח מקודמו. בהערכה רבה יום טוב.

ברוך שובך ירון ../images/Emo24.gif

ושוב שלא תדע עוד צער. בעיני כל מה שכתבת מקובל נכון והגיוני. מעיון בפורומים אחרים ובהשוואה אני מתרשמת שפורומינו מנוהל נכון ויפה : בטוב טעם ובלי "פייטים".
גם אם מדי פעם נגררנו לויכוח
נדמה לי שהוא היה לגופו של ענין. הובעו דעות לכאן ולכאן ורוח הדברים היא, שיש הסכמה כללית על רוב הדברים שנאמרו. אני מאחלת לך הצלחה מלאה באתר "רוקדים" ובניהול הפורום. ושיהיה לנו המשך פורום נעים, מעניין ומפרגן עם כל המשתתפים הנהדרים וגם אלה שאמרו שעזבו.

ברוך השב, ירון.

ושלא תדע עוד צער. בתקווה לראותך בכוחות מחודשים להצלחת הפורום ואתר "רוקדים". דבל´ה.

לעדה הנחמדה. ברוכה הבאה. נעים

לי שאת איתנו שוב. לירון היה אבל קשה מאד במשפחה. אנני בטוח אבל משהו כמו בן דוד. המרפה היחיד במקרה זה הוא הזמן.

לירון

נודע לי רק עכשיו על האסון שקרה במשפחתך. אני משתתפת בצערך ובצער המשפחה, ושולחת לכם את תנחומי הכנים. שלא תדעו עוד צער.

למעלה