חזרתי אליכם..

ima 3

New member
חזרתי אליכם..../images/Emo201.gif

זהו, הפקדנו את הילדה בשדה התעופה
ושלחנו אותה חזרה אליכם! אז בבקשה, תמשיכו לשמור לי עליה. 3 שבועות היא היתה כאן, כבר התרגלנו ושכחנו שזה זמני, אפילו הספקנו להתווכח על בלאגן בחדר, ולריב קצת עם האחים.. איכשהו בינתיים זה יותר קל לי מהפעם הקודמת שהיא חזרה לארץ, אולי גם לזה אני מתרגלת.. בכל מקרה זה ביקור אחרון שלה כאן עד השיחרור. נסיתי "להשלים חומר" כאן בפורום, אבל אתם כל-כך פעילים שהתיאשתי. אז, איחולים לכל מסיימי המסלולים והקורסים, ברכות לכל החדשים, ולכל החוגגים ימי הולדת.
סופ"ש מצויין לכולם!

י רדן

New member
ברוכה השבה תרתי משמע לביתך

ולך.. שהתקופה עד השחרור תעבור לה בקלות וגם לכם שם ..

סמדר בנ

New member
נשתדל לשמור עליה

אם כי נראה לי שהיא עושה את זה מצוין בעצמה. מה עם המפגש? את לא מצליחה להגיע בסוף לביקור מולדת?

ima 3

New member
לצערי הרב.. לא אוכל להגיע

מגיעה מאוחר יותר לחופשת פסח.. לא יכולה לגנוב את 2 ה"סטודנטים" מבי"ס לכל-כך הרבה ימים..
אני יכולה להשתתף ווירטואלית?? אושיקו/סמדר כמה אמצעים טכנולוגיים פשוטים ואני אתכם בשיחת ווידאו.. מישהו פה מרים את הכפפה??

oshiko

New member
אולי נעשה את הפגישה אצל ...

הפישר. רק ניזהר שלא יעשה את זה עלינו בקשת ...

צלמניה של מחשב...

תוכל להראות לך הכל. אבל אולי לטוסי(ק) אין שם חיבור בכלל. ( טרילילי המצאתי את הגלגל......)

סמדר בנ

New member
לא ידוע שיש

שם חיבור - אין גם אמצעי הקרנה.... אפשר בנייד מהדור ה-3.... הבנתי מעוז שהפישר הבלגי נתן לך השראה לשיפוץ שם המסעדה....

ima 3

New member
או.. now you're talking !!../images/Emo160.gif

רעיון מצויין, רק תביאו מעילים וסוודרים.. ותפרדו לשלום מהשמש האביבית שלכם.. וחוץ מזה צריך גם זכוכית מגדלת, כדי לראות את הפישר..(ומיקרוסקופ כדי לראות לפישר..) אבל ברצינות, אם תהיה מצגת אני יכולה לשלוח משהו..

סמדר בנ

New member
אין במסעדה אמצעי הקרנה

אבל שילחי (שולחת לך מייל במסר ) - אולי נכין פוסטר קטן להכיר את הילדים

למעלה